SkønhedNegle

Fire ideer til manicure til korte negle

På trods af at lange negle altid har været et symbol på kvindelighed, er det på korte, at du sikkert kan bruge lakker med lyse usædvanlige nuancer eller tunge teksturer, tegne sjove eller kasketagtige tegninger - fængslende og provokerende vil ikke se overdreven ud. Tværtimod går lysstoner ikke til korte negle: så de virker endnu bredere og korte. I resten er du ikke begrænset af noget. Nedenfor er en række ideer til manicure til korte negle. Du vil være overbevist om, at med dem kan du være både en dristig pige og en raffineret dame.

Manicure ideer til korte negle - elegance

Nedenfor på billedet vises mulighederne for forskellige manikyr, som på trods af deres forskelle alt uden undtagelse ser ædle og luksuriøse ud.

For at gennemføre sådanne ideer til manicure til korte negle, skal du:

1. Primærfarvslak. Vælg ædle nuancer: mørk kirsebær, bronze, guld, sølv, rig blå eller tyk grøn. Lakken skal ligeligt og tæt ligge og ikke strippe.

2. Selvklæbende tape eller klistermærker til den franske manicure. De skal klæbe godt, således at lakken ikke bliver snavset under dem, men samtidig må man ikke være overdrevent klæbrig.

3. Lær af kontrastfarve. I dette tilfælde anvendes sortlak til to manikyr. Men det er bedre at tage en speciel maling til sømdesign. Hun lægger sig tyndere.

4. Designet øverst til venstre er dækket af en matt top, mens de to andre er gennemsigtige.

5. Til designen til højre blev der brugt en tynd folie, denne kan købes i specialbutikker. Det er billigt, men nok i lang tid. Derudover er guld eller sølvfarve perfekt kombineret med eventuelle mørke nuancer.

Vær opmærksom på forberedelsen af negle: de skal være perfekte. Desuden vil en sådan manicure, selv om det forekommer enkel, kræve yderste nøjagtighed. Ujævnt ledning i neglebåndet, stribet lak eller for tykt gennemskinneligt lag af sortlak vil negere hele indtrykket.

Sjove ideer til manicure til korte negle

Lyse farver og munter, men lidt barnlige, men humørbærende tegninger - det her ser det godt ud på korte negle. Teknikken til at udføre de design, der præsenteres i fotografierne, adskiller sig, men alle disse muligheder kombinerer kreativt mod og lys farve. Nøjagtighed er vigtig her, men enhver uforsigtighed kan være interessant at slå.

Til manicure i stil med pin-up skal du bruge dotz, tandstikker eller børster til tegning med akrylmaling.

Til lilakker er der også behov for prikker, men vigtigst af alt - en god tæt hvidlak, mens den ligger ret tyndt ned. Ellers vil dette design ikke forårsage vanskeligheder, og det er meget godt for begyndere - du behøver ikke at overvåge den ideelle symmetri af billedet.

Fotoprint på negle eller klistermærker er en anden måde at lave en interessant tegning hurtigt og nemt. Til salg kan du finde kits med billeder. Men det er ikke nødvendigt at købe et billede. Du kan tage et foto eller en illustration fra magasinet. På den lignede tegning sæt topdæksel eller lim til negle eller negle - det hjælper med at fixere det øverste malingslag. Når filmen tørrer, sænk billedet i vandet. Når papirbunden er våd, kan den fjernes. I dine hænder vil du have en tynd film med det ønskede mønster, som let kan limes til en stadig ikke tørret lakbase.

Manicure ideer til korte negle - etniske motiver

Interessen for nationale mønstre eller kødædende udskrifter er ikke slukket, og populære designere slipper aldrig med at trække inspiration fra dem. Et sådant manicure vil med succes supplere det passende udstyr.

For et rigtig smukt leopardmønster skal du bruge mindst tre nuancer af lak, bedre - maling til design, som fint ligger. Effekten af scuffing pletter kan opnås ved fugtning af bomuldspinne i væsken for at fjerne lakken og gnide dem lidt. Eller du kan anvende en lak med små gnistre. Huden på en zebra, tiger eller giraf er let at tegne, bevæbnet med en tynd børste og en tæt sort lak. Lys uagtsomhed vil kun føje til det naturlige mønster.

Du kan købe alt til et manicure, som i billedet nedenfor, i specialbutikker. Du skal bruge en svamp til at udføre en gradient, en tynd børste til negle design, akryl maling, palæer og plastikstenstænger.

Manicure ideer til korte negle - abstrakt kunst og grafik

Som nævnt ovenfor er det korte negle - dette er et glimrende felt for eksperimenter, fordi der ikke er nogen risiko for at overdrive og gøre noget lyst i stedet for lyse og fængende, noget som engelen kalder "overdressed".

Blots på neglene er nemme at lave, lidt strækker en nål tilfældigt påført dråber. For at lave små sprøjter er det bedre at tage akrylmaling og en børste med en hård bunke.

Smarte og klare mønstre er vanskelige at tegne, det er bedre at tage en overførselsfolie eller klistermærker.

Med hensyn til store grafiske mønstre kan de gøres ved hjælp af almindelige lakker, børster og scotch tape. Et par finesser med tegning med scotch:

1) Lakken bør ikke være viskøs og tæt - grænserne bliver for tykke, og den bør ikke være for flydende eller gennemskinnelig. Vælg kun tætte, mættede, men tynde og plastiske emaljer.

2) Topdækslet skal dække alle uregelmæssigheder og skjule forskellen i lakets tykkelse ved billedets grænser.

3) Lim skal limes til en helt tørret basislak.

4) For klæbende tape kan du ødelægge laklaget nedenunder. For at slippe af med overdreven klæbrighed, lim den først på håndens hud og kun så - på neglen.

Dette er ikke alle ideer til manicure til korte negle, men selv så mange muligheder er nok til at komme op med hundrede af dine egne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.