SkønhedNegle

Hvordan holder gel neglelak? manicure Omkostninger, anmeldelser

Den smukke og langvarig manicure - drømmen om mange piger. Og det blev en realitet med fremkomsten af gel lak, som vedholdende som gel negle og nem at bruge, hvordan man kan male. Dette er perfekt for dem, der sætter pris på varig manicure. Men mange kvinder stadig bekymret over spørgsmålet om, hvor meget der er holdt gel neglelak. Der er mange nuancer, der skal overvejes.

udgifter til

Hertil kommer, at mange beholdning gel neglelak, piger stadig er bekymrede over omkostningerne ved langsigtet manicure. Og her kan prisen variere. For eksempel i kabinen, hvor omkostningerne er beregnet på baggrund af omkostningerne til det materiale, guiden og procentdelen af salonen, manicure omkostninger meget dyre - omkring 1500-2000 rubler. Private håndværkere, der arbejder hjemme, evaluere deres tjenester er noget lavere - 800-1200 rubler. Men den mest rentable er gennemførelsen af en manicure selv alvorligt nødt til at bruge penge én gang - første gang køb af materiale og udstyr (især en UV-lampe).

Producenter og virksomheder

Hvor meget er holdt gel neglelak, det afhænger især af, om og hvordan bruges det fast materiale. Således er den mest vedholdende og kvalitativ ved CND overvejet Shellac. Det er en amerikansk produkt, den første hybrid gel og lak, som dukkede op i neglen industrien. Og indtil nu, er det betragtes som den bedste i sin kategori. Men blandt de mere omkostningseffektive virksomheder fundet ganske anstændig og kvalitet. For eksempel TNL eller Bluesky. Gel lak af disse virksomheder er også meget persistente, god ligge på neglene, har en omfattende palet.

Uanset om langsigtet dårlig manicure?

Mange kvinder ofte spekulerer hvor meget hold gel neglelak. Betyder det skade manicure? Heldigvis langvarig belægning næsten gør ingen skade, men kun hvis alle betingelserne for anvendelse. Og, selvfølgelig, hvis du bruger høj kvalitet materiale. Men selv den billigste søm gel kan holde på neglene op til en uge uden chips og revner, hvis det anvendes korrekt.

fremstilling af polish

Dette er det vigtigste øjeblik i manicure. "Shellac" eller gel søm enhver anden virksomhed kræver mere omhyggelig forberedelse end de sædvanlige lak manicure, men også mindre stiv, som i bygningen. Den første ting at gøre - at fjerne den gamle maling, hvis det er tilgængeligt. Efter der blidt trækker tilbage hårstrået ved hjælp af en pusher eller appelsin pind til manicure. Hvis huden er for tør, kan det fugte gelen for at gøre det mere smidigt. Med en blød neglefil fil den frie kant, er det givet en pæn form. Buff naturlige negle fjernet skinne med søm plader. Bevægelserne udføres fra neglebånd til den frie kant og intet andet. Brug af affedtningsmiddel fjernes naturlige fede film, som kan forårsage aftagninger materiale. Oftere end ikke holdes gel neglelak skyldes forkert forberedelse af neglen.

Materialer til manicure

Før du begynder at oprette nail art, skal du vælge de rigtige værktøjer og materialer. Hvis det første er simpel - kun brug neglefil, buff, pusher (Orange pinde) og sørg for ultraviolet lys, den anden er mere kompliceret. Materialer kræver sædvanligvis følgende:

  • Basisgel søm;
  • fiksernatron (slut);
  • farve gel neglelak;
  • affedtningsmiddel og midler til fjernelse af dispersionen lag.

"Shellac" eller gel lak eventuelt erhverve et stort område, eller omvendt, en enkelt kopi. I første omgang, at kun to eller tre farver, der kan blandes sammen får endnu flere toner.

påføring omfattende metode

Det er værd at huske, at gelen lak uden UV-lampe lys til nailart ikke tørrer ud. Dette er ikke en almindelig maling, som tørrer i den friske luft. Det er en hybrid, der er polymeriseret i UV lampe. Derfor kan du ikke undvære det. Negle påført på den forberedte base (top) tyndt lag. Typisk basislak har ingen farve, lugt, har tilstrækkelig flydende konsistens, som en normal søm. Derfor har brug ikke anledning til vanskeligheder. Til gel lak opbevares længere er bunden anvendes, afvige fra kutikula på 0,5-1 mm, så materialet ikke indtast side styrker, ellers vil der blive skåret og krakket. De er gel negle nødvendigvis vil glide i forvejen. Tør grundlag, i gennemsnit 30-60 sekunder.

Fremgangsmåde til påføring af en farve frakke

Oven på transparente lag påføres stempel-gel lak valgt skygge. Også i et lag, som tørres i en ultraviolet lampe til 60-120 sekunder. Regler for anvendelse er de samme som med base: rør ikke neglebånd og side styrker. Hertil kommer, behovet sikkert tætne enderne af materiale til at polere ikke gennemgås. Om nødvendigt en farvet gel lak påføres i to eller tre lag til opnåelse af en mere tæt farve.

Anvendelse af topcoat

Ofte, selv de mest høj kvalitet gel polish varer en uge og ikke mere end det på grund af forkert anvendelse af et fiksativ. Han er ofte tykkere i konsistensen end farven materiale eller base. Derfor første børste vride grundigt ud af en flaske, og derefter fixer påføres det færdige materiale. Efter tørring kan danne dispersionen lag (klæbrig), som fjernes med en speciel væske. Manicure klar.

piger anmeldelser

Det er værd at huske, at gelen lak uden lampen ikke kan monteres på neglene, såvel som den frie base eller fiksativ. Men mange af de piger, der selvstændigt gøre dig selv en manicure, uden at gå gennem særlige kurser, fra uvidenhed om synd på kvaliteten af gel lak, glemmer de tre vigtige komponenter i en manicure. Resten af anmeldelser om den langsigtede søm-art positiv. Faktisk gel neglelak varer længere end almindelig maling, der ikke slettes, når hjemmearbejde. I gennemsnit manicure varer i to uger, hvis belægningen påføres var korrekt. Men mange simpelthen ikke vente, indtil gelen neglelak selv vil glide, og erstatte en anden farve på grund af monotoni. Ikke hver pige er i stand til at modstå den samme belægning på neglene længere end to uger.

Hvad sker der så?

Normalt efter to uger af naturlige negl vokser så meget, at det bliver klart under farve belægning. Gelen lak dermed kan holde perfekt - uden fejl og pletter. Tre uger senere gendyrkede negle ser ganske rodet og grimt, så låget skal udskiftes. Korrektion på gelen lak ikke. Det udløste generelt som i almindeligt manicure: Overfladebehandling helt erstattet. Dette er en god måde at ændre den kedelige i et par uger farve og design til noget mere frisk og opdateret. Derfor kan vi trygt erhverve ikke de dyreste gel belægninger til brug i hjemmet. Det vil spare penge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.