SkønhedNegle

Manicure pastel på korte negle

"Manicure pastel eller lyse?" - det er et spørgsmål, der i øjeblikket næsten alle pigerne. Det er vigtigt at huske, at de to muligheder er tilladt i denne sæson. Desuden er de to yderpunkter. En del af designerne hos modeshows præsenterede modeller nyudovymi søm, og nogle - med lys. Hvad gør vi almindelige dødelige?

Manicure Pastel: en række forskellige farver, den samme effekt

Uanset hvilken farve du vælger at oprette en pastel neglelak, huske, at han altid vil se behersket og elegant, selv når du bruger dæmpede muligheder saftige og lyse farver.

For at gøre det perfekte manicure pastel, bruge mat belægning. Dette kræver føreren af en vis færdighed og behændighed. Det faktum, at den matte tekstur understrege alle de uregelmæssigheder og mangler i neglen og er vanskelig at arbejde med dem. Derfor er det bedre at advare føreren, præcis hvad du ønsker.

Nuancer og finesser

  • Enhver form for pastel neglelak afhænger af mange faktorer. De fleste pastelfarver - mat og understrege den naturlige struktur af neglen. Hvis neglepladen er i dårlig stand, kan det ikke gøre uden en base coat. Master har også ret til at advare kunden, at en sådan manicure på uforberedte negle vil se rodet. Med andre ord, den første betingelse for belægningen så perfekt - en god tilstand af søm. På trods af at der er mange databaser i dag under neglen, søm nivellering, vil ingen af dem ikke være i stand til helt at afskære de uregelmæssigheder og andre fejl.
  • Anden nuance - kvaliteten af belægningen. I tilfælde af mat lak sin kvalitet straks mærkbar. Hvis holdbarheden af materialet er gået, vil den begynde at flage mat finish først. Den stopper nøjagtigt ligge på neglen, hvilket ville have nogen base blev anvendt som substrat. Hertil kommer, at neglen af massemarkedet ofte falder bands, og skibsføreren har til at pålægge sine lag for at opnå en smuk effekt. Dette er hvad der bestemmer manicure. Pastelfarver varierer fra lys, at i de fleste tilfælde, de giver vægtløs dækning, selv efter anvendelse af flere lag. Derfor lange negle sommetider fornemmelsen af, at neglen hullet er gul. Masters kender dette og enten vybelivayut det, ellers rådes til at gøre neglene kortere.

Vælg en manicure ret

Matt belægninger udmærker sig ved, at deres program er tilknyttet en række problemer.

For eksempel, de giver mindre ensartet dækning end tekstur med glitter og perle. For det andet, mere spredt ud. Det betyder, at kun en kompetent mester kan gøre en pæn manicure. Dette gælder især, når manicure pastel malinger suppleret med pailletter, glitter, pailletter og andre emner. Hvis der er tale om skinnende lak kan hurtigt korrigeret og rette fejl i tilfældet med en mat tekstur er nødvendigt at fjerne belægningen fra neglen helt.

Pastel neglelak på korte negle

Bedst af alt dette manicure ser på korte morgenfruer firkantet form. Den omstændighed, at søm hul i de fleste tilfælde har en gullig tone, der ser beskidt under vægtløs gennemskinnelige mat finish. Undtagelse - uigennemsigtige lak, tæt dækker neglepladen. Nogle af de piger, der ikke fik at vokse lange negle, finder, at en manicure - ikke for dem. Men det er ikke tilfældet. Pastel farver ser godt ud på korte negle. Kompetent lavet nail art giver visuelt forlænge neglepladen og vil fungere som et godt supplement til billedet.

Pastel med accenter

På trods af at pastel manicure - en selvstændig version til offentliggørelse, samt til hverdagsbrug, kunder i salonerne altid vil have noget originalt.

Heldigvis meget let at fokusere i tilfælde af i tavshed toner. På grund af det faktum, at neglepladen selv er ikke indlysende, vil enhver dekorativt element ser fantastisk på det. Ud over at tilføje rhinestones og pailletter, er der andre muligheder for dekoration. Betragt dem lidt lavere.

gradient pastel

Usædvanlige og ser pænt gradient på neglene. Det er ikke nødvendigt på hver søm at gøre overgangen fra én farve til en anden. Denne mulighed er meget smuk og er effektiv, men det kræver en betydelig investering af tid og kræfter. Desuden er det er stort set guldsmede arbejde, der er styrken er ikke hver mester. Det er meget lettere og hurtigere at lave en horisontal gradient. Med andre ord, i sådan en manicure farve hue skifter fra lillefingeren og tommelfingeren til. Denne udførelsesform anvender en enkelt farve forskellig intensitet.

Rhinestones, pailletter og folie

Tilbageholdenhed dækning, kan det suppleres med alle krystaller og pailletter. De vigtigste ting - ikke overdrive det. Minimalisme i manicure er nu på mode, som det er tilfældet med pastel frakker bliver det en forudsætning for en god troldmand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.