SkønhedNegle

Sådan lim rhinestones på gel neglelak: trin for trin instruktioner, anbefalinger og anmeldelser af fagfolk

Sikkert hver pige er at se deres negle, neglesalon forsøgte at gøre tjenesten dæksel gel polish.

Mange af de piger til denne procedure, menes det, at i forbindelse med forberedelsen til sprøjteovertrækning neglen er såret, især hvis du gør det igen og igen.

En af fordelene ved at gelen polish er, at det kan anvendes på krystaller, som vil være en lang tid til at dekorere negle af pigen.

Gel polish derhjemme eller i salonen?

Selvstændigt udføre en sådan procedure er næsten umuligt. Selv hvis vi formår at pænt limet rhinestones på den ene side, vil der være problemer: et lag af gel eller lak er ikke tørret ud, og er nødt til at beskæftige sig med den anden hånd.

Det er bedst at lave en aftale for manicure, hvor fagfolk vil gøre alt efter behov. Desuden er det usandsynligt, at der skal huse pigerne en speciel lampe, hvilket tørret gel lag. Uden dette er det umuligt at gøre en manicure lampe. Alle ved, at føreren er så godt som lim rhinestones på neglene. Gel lak er ingen undtagelse. Men der er en nuance. Kun manicure saloner ved, hvordan man lim rhinestones på gelcoat.

Hvad er kompleksiteten af et sådant manicure?

Kompleksiteten af gelen lak, der er nødvendig for at fjerne det øverste lag af neglen, og anvende adskillige lag af gel, venter indtil det tørrer. Manicure tager mere end en time.

Men pigen er stadig villige til at udholde sådanne lidelser, således at deres negle er blevet smuk og iøjnefaldende. Ud over at anvende anvendt forskellige tegninger manicurist ofte og krystaller. Sådan lim rhinestones på gel neglelak? Meget simpelt, men det er forudgået af en lang forberedelse.

Bortset fra rhinstene, søm kan anvendes mønster. Hun kan vælge en individuel mønster for hver søm, men det kan ikke anbefales at gå til langt med det. Tja, hvis billedet er fyldt med kun to, maksimalt tre søm, ellers neglelak er for overbelastet.

Sådan lim rhinestones på gel neglelak?

Først skal du hente krystaller af en bestemt farve eller skygge. Hvis en pige kommer til at bære guld smykker eller guldbelagte smykker, bør krystaller være i harmoni med dem, har en gullig tone. Hvis billedet er domineret af sølv - Rhinestones skal være farveløs.

Det bør erindres, at krystallerne er ikke så let at fjerne, så deres valg bør gribes an med særlig omhu.

Tja, hvis ikke til stede i manicure funkler. Uden yderligere dekorationer på neglene det ser pænt ud, men hvis du tilføjer store krystaller - manicure vil se vulgær.

Desuden, hvis neglene har krystaller, der allerede dekorationer, ikke sat på en hånd ringe, armbånd. Overskydende smykker vil også se vulgær. På de sarte kvindelige hænder bør ikke være en masse smykker, gør det måde overbelastet. Farve maling og tegning, samt rhinestones vælger pigen selv, men hvordan man bedst til at lime rhinestones på gel lak, kun kendt i kabinen.

handling Procedure

Normalt krystaller bundet efter den vigtigste del af en manicure, anvende alle nødvendige lag. Hvis en pige gør en manicure er ikke første gang, søm, som vil blive dekoreret med pailletter, behøver ikke at male.

Det skal også huske på, at hvis du dækker alle de negle med rhinstene, vil det også ser vulgært. Oftest, to, maksimalt tre søm dækket med rhinestones i et symmetrisk mønster, og resten ikke røre. Og smukkere og mere praktisk.

Fortsæt til ansøgningen at være forsigtig og tage krystaller - noget subtile, men samtidig pålidelig, såsom tang, som ikke vil blive frigivet til en pasta, hvis hånden skælve.

Spred dem bedre fra neglebånd, glat flytter til enden af neglen. Laget, som er udlagt krystaller, skal være tyk nok til at dekorere ikke sløret. Sådan lim rhinestones på gel lak, forstår enhver pige, mindst en gang konvergeret på et lignende manicure.

Efter fordeling af ornamenter toplag omhyggeligt påført derimellem. Det sker ofte, at der mellem de små krystaller er huller, ikke er i harmoni med resten af neglen. Og disse huller til at fylde toppen. Gør det med en fin pensel forsigtigt for ikke at komme på de krystaller, da det ellers vil ødelægge deres glans.

Er der en pålidelig måde at ordne?

Sådan lim rhinestones på gel neglelak? I sæt med krystaller, som kan uafhængigt købes i butikken eller vælg foreslået i kabinen, er der lim på det, og de "plantet". Holdbarhed af sådan en manicure afhænger ikke fastgørelsesmåden og hvordan at passe deres negle. Det er nødvendigt at sikre, at med rhinestones intet skete, så manicure vil se ud som om det blev gjort i går.

Der er kun én måde at bedre løse rhinestones på gel lak - blidt og forsigtigt.

For mere pålidelig manicure nødt til kun at se på det faktum, om der er nok tørre ud de andre lag, hvad enten formuleret tørretid under lampen.

Har du de gel polish alvorlige ulemper?

Hvor længe vil holde rhinestones? Manicure vil vare to til tre uger. Men det er nødvendigt at være forsigtig. Udførelse af arbejde i hjemmet, bør hun være sikker på at bære handsker for at beskytte mod udsættelse for rengøringsmidler, og du kan ikke bruge varmt vand.

Varmt vand damper ud neglen, og krystallerne kan falde fra for tidligt.

Hvis håndteres forsigtigt velplejede, og det vil vare i lang tid.

Da det blev tid til at fjerne krystallerne, er det nødvendigt at gå til salonen for at korrigere. Dækker gel lak er dårlig kun på grund af dens behov for konstant at genopbygge, hvilket tager tid og koster penge.

Rhinestones til neglesalon vil fjerne den særlige pusher, og hvis du ikke kan adskille dem fra neglen - de skære væk neglefil.

I gel belægning lak Der er kun én ulempe: hvis i lang tid til at gøre en regelmæssig manicure, fjerne det øverste lag af neglen, neglepladen over tid bliver tynd og skør, neglen begynder at exfoliate. Men for kvinder med kraftige kløer, dette problem er ikke forfærdeligt, især hvis belægningen gel lak sjældent sker.

Hvor skal vi hen med en manicure?

Oftest er kvinder henvender sig til neglesalon med en anmodning om at dække neglen gel polish og rhinsten i forbindelse med enhver festlig lejlighed: bryllupper, gradueringer eller et vigtigt forretningsmøde, som du ønsker at se dine bedste.

Dækket med pailletter trim negle perfekt egnet til dette. En manicure en gang om fjorten dage kan ikke bekymre sig om ham, observere kun en sikkerhedsforanstaltning. Desuden, før du fjerner krystallerne, kan du besøge en række begivenheder, der alle har bemærket skønhed pigens søm.

Og så kan du gå til korrektionen og igen for at nyde den friske flot manicure.

Anmeldelser af klienter

Anmeldelser piger mindst én gang i deres liv gør belægningen gel lak, forbliver konsekvent positiv. Måske er det på grund af det faktum, at en sådan en manicure smuk og ser flot ud med noget tøj kan være, faktum er, at piger som smykker, selv på neglene.

Tegninger kan varieres og slående i sin skønhed. Emner - nogen, kan se billeder af de stjernetegn tegn, dyr, selv de navne eller etiketter, lavet en meget fin pensel, farverige billeder og andre interessante tilføjelser til manicure.

Efter en gang en saloon piger begynder deres egne til at forsøge at dekorere din manicure med rhinstene. Nu ved de, hvordan man sikkert montere rhinestones på gelcoat.

Sådanne ornamenter værdiansættes blandt piger, men er ret dyrt, hvis udføres manuelt. Hvis du bruger en almindelig søm klistermærker, det bliver straks synlige.

Ligesom om klienten manicure, afhænger af kabinen, hvor hun gør ham. Derfor bør valget manicurist gribes an med omhu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.