SkønhedNegle

Typer af pedicure, teknikker til udførelse og funktioner

I den moderne verden tager både kvinder og mænd sig af sig selv. Det bevarer ungdommen, tilføjer skønheden. Rige, tillidsfulde mennesker vil ikke lade sig komme i samfundet i en fattig stat. For at gøre dette henvender de sig til fagfolk, der leverer alle former for frisør. Manicure, pedicure bør også ikke efterlades uden opmærksomhed. Procedurernes kompleksitet og regelmæssighed giver et godt resultat.

Essensen af pedicure

Eksisterende typer af manicure og pedicure omfatter et sæt af handlinger. De produceres uden fejl, uanset den valgte metode. En særlig bred vifte af procedurer kræver et stop. Pas på hende indeholder en bestemt række handlinger.

Oprindeligt blødgjort tørt, hornagtigt lag af hud. Derefter fjernes de øverste lag af epitelet (døde celler) ved forskellige metoder. Herefter behandler mesteren neglene, eliminerer deres indvækst (hvis nogen). Også i tilfælde af bestemmelse af andre deformiteter af neglepladen korrigeres dets form.

Behandler cuticle. Under proceduren fjernes burrs, corns, revner på hæle. Forebyggelse af svampesygdomme udføres. Pedicuren slutter med stopmassage. Det forbedrer blodcirkulationen, øger kroppens tone, såvel som stemningen hos en person. Dette er en nyttig procedure, hvis den udføres af en erfaren professionel.

Metoder og fremgangsmåder

Afhængigt af salonniveauet, som tilbyder tjenester til fodpleje, tilbydes klienten et eller andet sæt indvirkninger. Udover de grundlæggende procedurer kan du også tilbyde en afslappende massage. Det er endda muligt at få lægehjælp eller psykoterapeutiske behandlinger under en pedicure-session.

Eksisterende typer af pedicure (billedet nedenfor) kan omfatte et kursus af paraffinbehandling, depilation, fordybet antiseptisk. En sådan bred vifte af procedurer gør servicen præsenteret populær.

Der er skønhedssaloner, som under proceduren bruger indflydelsen på alle sanser. De anvender aromatiske olier, lysspil, lyde. Personen under proceduren lytter til lyden af surfen, fuglesang, osv. Dette er en meget nyttig og afslappende effekt. Farve terapi har også en terapeutisk effekt på psyken. Dette giver dig mulighed for at distrahere dig selv fra erhvervsliv, daglig opdrift. Under sessionen hviler en person både fysisk og psykologisk.

Typer af procedurer

Der er flere grundlæggende metoder til at udføre pedicure. Den ældste af dem er den klassiske tilgang. Det har været meget udbredt i mange år. Sådan arbejde er nemmest at gøre hjemme.

Men han har mange mangler. Derfor er moderne typer af pedicure meget forskellige. Den mest populære i dag er den europæiske, hardware, kombinerede, spa-pedicure. For at vælge den bedste tilgang til proceduren skal du overveje funktionerne i hver af dem.

Klassisk pedicure

Denne fremgangsmåde anvender teknikken til omskæring af grov hud på fødder, negle. Først dampes benene i et bad. Skær derefter neglene, poler dem med forskellige sav. Så deres form korrigeres, deformationer elimineres. Derefter skæres cuticle.

Efter disse handlinger behandler pimpsten eller andre slibemidler hæle, fødder. Hovedtyperne af pedicure gælder i nogen udstrækning elementerne i denne tilgang. Den klassiske løsning er den billigste og derfor overkommelig. Men det har mere i sammenligning med andre typer mangler. I hjemmet er det endnu mere foretrukket at udføre en sådan teknik end i salonen. Dette er den eneste type pedicure, der er meget nemmere at gøre selv.

Ulemper ved klassisk pedicure

Ved dampning af huden betyder stopet at bruge et klassisk pedicurevand. Typer, teknikker til fodpleje er varierede, men mange bruger fodbade. Vand er imidlertid et gunstigt miljø for udvikling af svampe og andre hudinfektioner. Selv ved brug af antiseptika er det muligt at blive smittet med sådanne lidelser gennem badet. Dette gælder især for specielle hydromassageapparater. Det er ikke muligt at desinficere dyserne kvalitativt efter hver besøgende. Denne proces kræver meget tid, hvilket undertiden ikke er nok. Er let og lille, men sandsynligheden for at komme efter proceduren kløe, brændende på huden, neglepladerne deformerer.

Men det er ikke det værste. Metoden til at skære cuticle undertiden med unøjagtig bevægelse fører til traume i huden. Og det er på ingen måde en sjældenhed. Det er muligt at få meget alvorlige sygdomme (aids, hepatitis osv.). I salonen er der ingen måde at desinficere instrumentet så forsigtigt som i et hospital eller tandlæge.

En anden ulempe ved fremgangsmåden er skæring af stratum corneum sammen med delvis forstyrrelse af levende celler. Dette øger processen med regenerering. Huden vokser hurtigere. Derfor er denne tilgang ikke effektiv nok.

Europæisk metode

I dag er der forbedrede versioner af den klassiske teknik. Disse omfatter en række forskellige typer af pedicure. Deres væsentligste forskelle er forbedringen af en eller flere procedurer. Men det generelle princip forbliver. En af disse ændrede tilgange er den europæiske metode.

Alle faser og handlinger forbliver de samme som i den klassiske version. Den eneste forskel er fraværet af cuticle omskæring. Dette er en sikrere pedicure (du kan ikke få hepatitis, HIV). Træscapulaen af kutiklet skifter til kanten. Derved behandles det med en særlig agent. Det blødgør huden. Ved regelmæssig gentagelse af proceduren vokser kutiklet langsommere, og udskæringer undgås.

Brug af vandprocedurer giver dog mulighed for infektion med svampeinfektioner.

SPA-pedicure

De former for pedicure, der blev betragtet tidligere, kan suppleres med forskellige retssager. Princippet forbliver det samme. I første fase dampes benene i et bad med vand (der er en mulighed for infektion med en svamp).

Men brugen af forskellige skrubber, masker og cremer til fødderne giver det bedste resultat. Huden bliver fugtet, får et sundt udseende. Under anvendelsen af produktet udføres en lysmassage. Det slapper af godt og beroliger nervesystemet.

Den kombinerede tilgang

De mest kontroversielle anmeldelser handler om den kombinerede type pedicure. Det er et marketingbevægelse, der gør det muligt for mesteren at tage en stor betaling for sit arbejde. Dette er den sædvanlige klassiske mulighed, hvor huden er poleret ved hjælp af apparatet. Det gør det bare lettere for guiden. Men alle manglerne i den klassiske metode bevares i den.

Denne sort giver, som alle andre tilgange, anvendelse på neglelak (på kundens anmodning). Nail extensions er dog en separat procedure, der ikke omfatter pedicure. Typer af dækning varierer i struktur, farve og mulig terapeutisk effekt.

Hardware metode

Den tidligere version kan ikke betragtes som en hardwaremetode til pedicure, da den giver fodens hud. Hardwarepedicuren inden begyndelsen af mesterens arbejde giver mulighed for behandling af fødderne med et specielt antiseptisk middel. Endvidere påføres et særligt stof på huden. Det blødgør kun de døde celler. Ved hjælp af apparatet med forskellige dyser fjernes kun det hornede lag af epitelet. Levende væv påvirkes ikke. Dette udelukker muligheden for nedskæringer, hudskader.

Det er også den mest hygiejniske tilgang. Under udførelsen er det umuligt at fange en svamp eller andre endnu mere alvorlige sygdomme, da bade ikke anvendes. Denne metode blev udviklet og udbredt i Tyskland. Opmærksom på detaljer Tyskere udelukket muligheden for infektion med forskellige infektioner, vira. Dette er virkelig en kvalitativ procedure.

Kompetence hos en skønhedsarbejder bør medføre alvorlig tvivl, hvis han udfører slibning ved hjælp af apparatet på en våd fod. I bedste fald virker proceduren simpelthen ikke. Våd hudpartikler tilstopper porerne i maskinens dyse. Derfor anses blandede typer af pedicure som uprofessionelle.

Den våde hudbehandling er ikke kun ineffektiv, men det kan også føre til dannelse af burrs. Proceduren skal gentages igen, men ikke denne mester. Efter arbejdet hos en professionel holder benene deres skønhed i lang tid. Et karakteristisk træk ved hardware pedicure er et gradvist fald i behovet for at udføre proceduren. Når kun det keratiniserede lag fjernes, accelereres de regenerative processer i vævene ikke. Huden bliver sund, blød og usædvanlig smuk.

Efter at have overvejet de vigtigste typer af pedicure, er det værd at konkludere, at alle af dem undtagen hardware-metoden på en eller anden måde sætter fodsundhed i fare for infektion med forskellige infektioner og svampe. Derfor er det bedre ikke at spare og pleje stop med en virkelig sikker tilgang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.