SkønhedNegle

Hvad er det kombinerede pedicure

Proceduren for hudpleje og neglepleje Foot pedicure kaldes, er kendt næsten hver pige. Desuden er det opdelt i flere typer: hardware, kantning, spa. Og ikke alle anbefales at udføre kun nogen. Og der var en kombineret pedicure.

Hvilken slags procedure

Kombineret pedicure er en kombination af hardware og trim type handling. Dvs. benene under proceduren forarbejdede og speciel maskine og værktøj. Dette giver dig mulighed for hurtigt og præcist at gøre huden og negle manicured. Nogle gange er det nok bare en procedure.

egnet til

pedicure procedure er efterspurgt ikke blot i sommersæsonen, når den bæres åbne sko, men, mærkeligt nok, om vinteren. Ja, og på et andet tidspunkt af året. Kombineret pedicure på grund af sin egenart på en kombination af to teknologier har sine indikationer. For eksempel, ejere af sart og følsom hud, som når der skiftes en slags sko til en anden der er hård hud, vabler og ligtorne, ikke kun hjælpe skære udseende. Desuden med denne teknologi under en pedicure er der risiko for at forvolde skade.

huden omkring neglen vises forarbejdning apparat er ikke altid effektive: neglebånd kan fjernes ikke helt, men når savning pterygium undertiden beskadiget søm overflade. Hertil kommer, dem med en meget stram hud på fødderne, er absolut kontraindiceret dampende. Når du sletter en kronisk hård hud og ligtorne efter badet er der en risiko under kantning pedicure fjerne for meget hud, herunder sund. Det er derfor den optimale kombination metode pedicure kørsel ben i orden.

Som det sker i salonen

Da den samlede pedicure mejetærskere og kantning teknik og hardware, er det normalt begynder proceduren i master kahyt med iblødsætning fødder. I badet med den nærende olier eller lotioner hud damper ud i 5-10 minutter. Derefter hjælp af en tang og sakse kutikula fjernet, afpudset negle.

Arbejdet udføres med største omhu og omhyggeligt, så for ikke at forvolde skade til klienten. Endvidere er proceduren udføres kun steriliserede instrumenter. Nailfile negle er formet. Når benet hud helt tør, ved hjælp af forskellige dyser i apparatet til pedicure fjernet stratum corneum med hæle, fødder, fingerpuder. Proceduren er udført så omhyggeligt som muligt. Og kun på tør hud! Ellers vil dysen (cutter) hamres våde keratinmateriale hud, der vil reducere effektiviteten af proceduren til et minimum. Efter pedicure er færdig, bliver benene skylles i varmt vand og håndklæde slettet.

Sådan laver du en hjem

Ofte pigerne forsøger at spare på en rejse til salonen, så tilbringer hjemme procedure. Det skal bemærkes, at en fuld pedicure combo er kun mulig, hvis der er en professionel eller semiprofessionel enhed. Dem, der er solgt i butikkerne til hjemmebrug for 300-500 rubler, vil ikke passe. De kan ikke klare for groft fødder hud, så proceduren vil være næsten ubrugelig.

Generelt hjem pedicure udført på samme måde som i kabinen. Den eneste forskel er, at dysen og kutteren bliver nødt til at samle op selv. At gøre pedicure sikker og effektiv, er det muligt inden forarbejdning apparatet yderligere gnide ben pimpsten eller speciel børste. I dette tilfælde, vil maskinen kun nøje slebet og fødder forsigtigt. Efter proceduren kan anvendes på den søm dekorativ belægning. Og ved den måde, uden at det, mange ikke har lyst pedicure. Designet kan være alt, men der er modetrends på dette område.

Hvordan til at dekorere dine tånegle

Fashion tendenser pedicure i dag dikterer følgende betingelser: design af negle hænder og fødder som muligt bør enten falde sammen eller blive opretholdt i en farve. Og det ser rigtig smart! Gør dig selv en bestemt design på dine hænder, kan du straks spørge føreren (eller samme) til at udføre sine egne ben.

Omkostninger, ved den måde, vil kabinen være dyrere bare en pedicure. Designet på neglene benene sværere at gøre - området for arbejde, som regel mindre. Der er en universel løsning, der passer til alle, uden undtagelse, - fransk. På sine fødder, ser han bare spektakulære, smart og moderigtigt, samt på hænderne. Derfor, hvis der er absolut ingen ideer end supplement pedicure, kan du henvende sig til de tidløse klassikere. Hvis det er nødvendigt, kan en mester i kabinen podnarastit frie kant til at udføre en flad smil linje. Og på den store finger selv tegne noget. Og ja - en enkel neglelak ben ikke holde op som et eksempel for mere end en hånd. Derfor kan du ignorere den kostbare procedure gel lak, ved hjælp af den mest almindelige og sædvanlige lak.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.