SkønhedNegle

Neglelak: farve til alle lejligheder

Enhver pige ved, at skal være velplejede hår, hænder og hud - så skal du ikke behøver nogen makeup, at føle sig trygge. hår må nødvendigvis være ren og styling strækker sig til en anden plan. Hvad der er vigtigt er en sund hud farve, der kan opnås ved at spise rigtigt og give hende passende pleje. Men for skønheden i hænderne, i tillæg til god ernæring, yderligere procedurer - bade, cremer og, selvfølgelig, neglelak, kan farverne på hvilke være meget forskellige.

Følg dress code

At arbejde bedst at vælge en gennemsigtig belægning eller pastelfarver. En anden mulighed - en fransk manicure, der ser meget pæn og stilfuld, men det er slet ikke udfordrende. Selvfølgelig, hvis du skal arbejde ingen særlige krav for udseende, du kan vælge og mere lyse neglelakker. Farverne skal matche med enhver vare af tøj, sko eller taske; som en mulighed - til at dekorere billedet af et stilfuldt tilbehør.

Men for at møde venner, dating, går til en klub eller en part ikke tænke på noget bedre end en lys manicure. Det er bemærkelsesværdigt, at der for alle disse aktiviteter ikke behøver at kigge efter en kjole farven på neglen - det lysere og mere kontrast til dit billede, jo mere effektiv vil du se. Selvfølgelig er det vigtigt ikke at passere linjen og bliver for farverigt - det Det vil se dumt og upassende.

Sommer - et godt tidspunkt at eksperimentere med farver. Glem alt om , hvad farver på mode denne sæson, og male dine negle i disse farver, som du virkelig kan lide.

Indstillinger lyse manicure

Interessant idé om, hvordan du bruger neglelak, farverne hvoraf ikke adskiller fading og kedsomhed - med andre ord, de lyseste farver - en farverig manicure. Denne indstilling er ikke ny, men ikke desto mindre, han ikke mister relevans. Den grundlæggende regel - anvende de mest levende farver; ordren er ligegyldigt: du kan male neglene symmetrisk eller asymmetrisk, og kan ikke gentages, og dække alle negle i forskellige farver - alt efter hvad du har lyst nok.

En anden mulighed - er at bruge to eller tre farver, skiftevis i en bestemt rækkefølge. I den sidste sæson, blev de vrede dækker op en af de andre neglelak: for eksempel alle neglene du nakrasili blå, og søm på den fjerde finger - gul. Det ser så lyst og stilfuldt manicure, men ulempen kan kaldes, at der i de seneste år er det mainstream, og tanken om denne Den bruger 80 procent af pigerne.

gradient

En interessant udførelsesform - er at anvende neglelakker, farver, som overlapper hinanden eller er nuancer af samme farve, men forskellige nuancer. Anvend gradient teknik - en glidende overgang fra én farve til en anden. Hvis du bruger en kombination af farve neglelak én tone, får du en flot overgang fra lysere til mørkere, det ser meget smuk og interessant. Og tager kontrastfarver, kan du se en ny nuance i det sted, hvor farverne krydses. Denne manicure ser også meget interessant og imponerende. Fordelen er, at placeringen af de farver, du vælger selv: langs linjen af søm vækst, på tværs eller diagonalt - enhver mulighed ser lys og stilfuld. Vanskeligheden er at anvende lak hurtigt, indtil de tørrede op - ellers har du en klar linje og ingen glidende overgang.

Kort sagt, på alle tider af året kan du bruge en række forskellige farver af neglelak. Foto originale ideer, du vil finde på hjemmesiderne for mode eller online tidsskrifter. Af den måde, er det meget interessant at se "jakke" med lyse farver i stedet for hvid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.