Mad og drikkevarerOpskrifter

Chum laks i ovnen. Opskrift på en lækker delikatesse

Chum - en rød fisk, hvis anvendelse er vanskelig at overvurdere. This essentielle aminosyrer, og animalsk protein og vitaminer, og zink og selen, og fosfor. Opskrift på kammerat laks i ovnen er ganske enkel. Han kræver ingen særlige færdigheder, så starte processen, hvorfra vi får gavn og glæde!

Chum laks i ovnen med ost

Nødvendige ingredienser:

  • fiskefileter - 1 kg;
  • kartoffelknolde - 500 g;
  • små løg - 2 stk;.
  • friske tomater - 2-3 stk;.
  • hård ost af enhver sort - ca. 200 g;
  • mayonnaise, salt, krydderurter basilikum - til at smage;
  • vegetabilsk olie - til smøring.

Forberedelse fisk

Chum laks i ovnen, opskriften forberedelse er ganske enkel, viser det sig meget mørt og saftigt. Det gør dog ikke altid har mulighed for at købe det fileter. Så hvis du formår at finde en hel fisk, så er dette ikke et problem. Til at begynde, er det nødvendigt at foretage en grundig vask, tarm, fjerne gællerne. Dernæst skal du skære fisk finner, hale og hoved. Men du behøver ikke haste til at smide dem ud. Det er bedre at fjerne det hele i fryseren, så længe der er et ønske om at koge suppe. Nu er du nødt til at skære laks, for at få fileter. For at gøre dette, opdele fisken med en skarp kniv langs rygsøjlen og fjerne huden. Nu være omhyggelig med at adskille kødet fra højderyggen, og derefter fjerne og ribbenene. Fillet klar! Det skal kun skæres i stykker af medium størrelse, drys med salt og lad i et par minutter.

Forarbejdning andre ingredienser

Chum laks i ovnen, den opskrift, som vi nu beskrive, du får meget velsmagende, hvis kun bruge friske grøntsager. Kartoffelknolde, pære løg og tomater, der er nødvendige for at vaske grundigt under rindende vand og tør. De første to produkter skal renses og skæres i skiver. Tomater ønskværdige at male tynde halvcirkler. Hård ost behøver at rives. Grønne basilikum nødt til vaske, tørre og hak.

Udformning og bagning retter

Til kammerat laks i ovnen, opskriften, som du ønsker at forlade overhovedet, viste sig godt, meget saftigt, ikke tage vegetabilsk olie under smøringen af formen. Når du har fuldført denne proces, er det nødvendigt i den fremstillede form det første lag sætte stykker af fisk. De bør være generøst drys med basilikum og en del af den revne ost. Det næste lag er nødvendigt nøje lægge ud stævnen. Oven i det placere kartoffelskiverne og tilføje lidt mere ost. Det sidste, er nødvendig for at sprede tomaterne skal drysses med den resterende ost. Den sidste akkord - mesh mayonnaise. Hvis du ønsker, kan du drys det hele selv basilikum.

Ovnen bør opvarmes til 200 grader, sat tilbage form og bages i ca. 40-50 minutter. Når du ser en smuk og brunet, skal fadet fjernes og lidt køligt.

Det er, hvor nemt og hurtig madlavning kammerat laks i ovnen, opskriften som vi har beskrevet. Til fisk, kan du indgive en salat af friske grøntsager. Skålen bliver passende både på ferie bordet, eller bare som et måltid for hele familien. Tro mig, så prøv denne delikatesse en gang, alt hvad du vil helt sikkert blive bedt om at tilberede et andet parti. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.