Mad og drikkevarerOpskrifter

Armenske lavash derhjemme. Armensk lavash: med fyld opskrift

De fleste mennesker (herunder dem, der tempoet selv kost) med stort besvær undvære brød. Nogle endda vandmelon ikke spise uden det, mens andre bruger pasta og brød. Som med enhver anden skålen, en række brød har deres egen unikke smag, og en elsker af rugbrød ikke altid forstår ventilatoren hvede. Men mod pita næsten alle, der ikke giver op bagværk, i solidaritet: det er en ting, som i det mindste lejlighedsvis at blive opfundet af.

Lavash: hvis er det?

Indtil videre er der ingen enhed i udtalelsen fra folk i køkkenet omfatter en "støtte" fadet, uden der ofte ikke har bygget og jorden. Krav ophavsret til Georgien og Armenien, og Tyrkiet; de er følgeskab af de aserbajdsjaneres og tatarer; pitabrød bagt selv i allerede svunden Persien, bliver i dag en af de regioner i Iran.

Men for nutidens russere-nonhistorians pita, snarere, alligevel armensk brød. Og den mest almindelige oversættelse er normalt det navn fra Old, hvor det betød "god mad."

Pitas er forskellige ...

Men nogle forvirrede to forskellige brød, som, selv om de gav verden ét folk, men stadig adskiller sig fra hinanden: pitabrød og matnakash. Både kager er normalt vores folk opkald navne pita; men hvis du følger den terminologi, navnet er en tynd hvede "pandekage", som regel ovalt og omkring en meter lang. I dette tilfælde er den reelle armenske lavash - uden gær og andre yderligere komponenter.

En storslået mulighed dog er kernen af hvede, men traditionelt kombinerer flere former for mel, dejen er gær og skorpen skal udtales. Men den vigtigste forskel - den pitabrød tørrer hurtigt og "tørrede" form for spiselig konserves i meget lang tid. Matnakash ligner sædvanlige husholdningsmaskiner og hurtigt hærder.

korrekte pitas

Hvis du kommer til at tilberede den armenske lavash hjemme, huske på, at den oprindelige opskrift indeholder stort set kun mel og vand. Selv saltet anses for at være overflødig, fordi "brød" bør understrege, ikke fordreje smagen af hovedretten. Gær, æg, mælk (yoghurt, valle - noget mejeri) vil også være unødvendigt, når du bager. Traditionelt, bør der være en anden starter. Normalt er det fungerede som en lille rest af den tidligere test. I mangel af en klassisk åben ovn, hvor de skal bage kagen, kan du koge den armenske pita i ovnen eller på en tør pande. Sidstnævnte metode anbefales som en mere vellykket - Han vender ofte for overtørres i ovnen.

regler madlavning

Af produkterne anvendelige glas vand, en pund af mel, gær - 20 g 8 g levende eller tørt. Selv i den oprindelige dej uden gær, armensk lavash stadig forberede dem derhjemme. Gær i en fjerdedel af alt vand og lad det trække i hævelse. Derefter vand toppede rest (podsolit) sigtet mel i en skål og æltet dej. Den er opdelt i flere stykker (sædvanligvis 5 eller 6), er rullet til kugler, der må stå i varme til dejen hæve. Så klumper meget tyndt rullet ud. Den resulterende kage skal være næsten gennemskinnelig. Hver hurtigt (sekunder 15) er stegt på en varm bageplade. Længere end yngel - tørre ud Man kan kun flytte de "brød" vådservietter og at tænke på noget at pakke dem.

Egnet til enhver tabel

Brød i enhver kulinarisk kultur er en følgesvend fad. Ingen undtagelse og lavash armensk. Opskrift fyldte, hvad det var, typisk involverer indpakning det i en kage. Så spiser og mere praktisk, og velsmagende. "Intern" kan være alt. Men den mest demokratiske armenske lavash og ost - det smelter sammen med næsten alle andre skålen, og kan handle selvstændigt.

Til fyldet, kan du tage osten, og kan være en hvilken som helst ost, bløde sorter. Og så, og en anden er blandet med hakkede krydderurter. Dens sammensætning kan varieres efter din smag: koriander, dild, purløg, persille, selleri, hvidløg og endda mynte. Påfyldning spredes på pitabrød, som derefter fjernes og flettet rør i et køleskab. Før brug, er den resulterende rulle skæres i håndterbare stykker.

Grill option

Som det er kendt, at kødet er bedst egnet grøntsager. Må ikke være galt her og ville lavash armensk. Derhjemme, kan det være med held kombinere med næsten enhver grøntsag. En af de "nice" er en agurk toppings. Hvis friske agurker, skåret i små tern, blandes med hakket kogt æg og grønne løg, salt og tilsæt creme fraiche - påfyldning vil simpelthen lækkert. Hun tog pitabrød og fold den sidste pølse.

Og kan være en lille smule anderledes ting pita armensk. Opskrift fyldt med agurker får en anden smag, hvis vigtigste ingrediens til at kombinere med hakket peberfrugt, revet ost og knust hvidløg. Det bliver mindre som en salat med brød, men snarere skarp lille - lige hvad du har brug for at grille.

i stedet for morgenmad

Kog i morgen - lidt glæde. Men den morgen måltid, i henhold til de læger, og de gamle vismænd, chef. Og så kommer til undsætning hjem armenske lavash. Takket være ham, kan du få helt fuld (og i øvrigt lækker, og foruden, og hurtigt spise) morgenmad. 3 Lavash aften købe kyllingebryst (fire stykker), tage ud af køleskabet 4 og 300 g æg ost (den letteste metode), en tube mayonnaise og greens. Bryst og æggene koges, kødet er opdelt i fibriller. Ost og æg individuelt gnides. Grønne finthakket og tilsluttet med æg. Næste - det mest interessante. Folie var dækket bakke eller bord, er det placeret første pitabrød. Han smurt med mayonnaise, som placerede fibrene kylling. Top - igen lavashik spredning med mayonnaise, og på den - æg-grøn blanding. Igen samme namayonezennaya kage, som er lagt ud ost. Alt dette rullet ind i et rør og stramt indhyllet folie. Hiding rulle i køleskabet: lige i tide til morgen gennemblødt lag med hinanden, og til morgenmad du vil finde en mindeværdig måltid.

Og i søde retter han har et sted!

Alligevel er det universelle - armenske lavash! Derhjemme, let at arrangere hans deltagelse en vidunderlig dessert til børn. En kage vil gå 400-500 g hytteost, 50 g smør (det vil have til at pre-blødgøre men ikke smelter), syv skeer af sukker, 2 æg, otte nektariner (ferskner er også muligt, men derefter vælge en lidt umodne), krummer, vegetabilsk olie (til smøring), tunge fløde (150 ml), chokoladesauce (efter eget skøn) og en kvist mynte til dekoration (kun hvis dine børn er ikke fjender af denne plante).

Blød smør, hytteost, halvdelen af sukkeret og pisket æg - selv en blender, en mixer selv, selvom den sædvanlige piskeris, men omhyggeligt. 3 fremstillet nektarin fint skåret, bringes i blandingen, som derefter omrøres. Form foret med pergament, smurt med vegetabilsk olie, drys med rasp. Rejser sammen pita brød på bordet, det lagde ud fyldet, kage kollapser første rør, som derefter snoet spiral. Dette bør ske hurtigt til armensk brød ikke razmok og begyndte at rive. Yderligere fremstilling "sovs": flødeskum med sukker og æg rest. 2/3 hældes på kagen, der skal være lidt chop. "Unået" nektariner skåret i halve, smukt lagt ud på overfladen, remanensen hældes på toppen af fyld. For at opnå større skønhed kan ponadrezat pie fan. I ovnen, bør denne luksus bruge tyve minutter, og derefter hælder chokolade sauce på toppen. Tro mig, kan intet barn modstå slags lækker!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.