Mad og drikkevarerOpskrifter

Kylling i potten

For hundrede gang allerede overbevist om, at madlavning er meget praktisk i potter, retter er lækre, smelte i munden. Hertil kommer, at tilberedningen ikke kræver konstant overvågning. Så i dag vil vi have en kylling i puljen.

For petogo retter vi har brug for kylling (her valg for alle, jeg foretrækker lår, så jeg tog 6 kylling bedryshek af antallet af potter, du kan bruge kyllingevinger eller fileter), 6 mellemstore kartofler (en kartoffel pr potte), 3 store løg, peber rødt sød, salt og krydderier efter smag (jeg krydring til kylling) 100 ml fløde (gennemsnitlig fedtindhold - op til 22%), 50 gram tomatsauce, 60 g smør, grøn (bedst dild og persille).

Til kylling potten er tørret, skal det forvædet i koldt vand i en time. Yderligere lår gnide salt og krydderier. Kartofler er min, rene og skæres i tern. Løg fint shinkuem. I pottens bund lagt den ene hofte, sover kartofler og løg, hæld creme lagt peber (skæres i strimler) og smør, tilsætte en smule vand og tomatsauce, salt og lukke låget. Tilsvarende udfylde de resterende 5 potter. Vigtigere er det, du ikke hælde en masse vand, for ikke at få suppe. Bagt kylling i puljen om en halv time. Det færdige fad liberalt drys med krydderurter. Til bordet kan føres direkte ind potterne, så velsmagende. Du kan yderligere fremstilles vegetabilske salat som ønsket. På samme måde kan du tilberede en kylling i puljen.

Generelt er det refererer til kosten kyllingekød. I værdi er naturligvis ringere kød kalkun, men stadig også et nyttigt produkt. Mindst på fordøjeligheden af kylling er overlegen i forhold til oksekød og svinekød.

Jeg vil have en anden retseptik tilbud - kylling i en gryde med grøntsager. Ingredienser cite baseret på de to dele. Til forberedelse vi har brug for 2 kylling skinke, 2 aubergine, gulerod 1 mellemstort løg medium, moden tomat 2, enhver grøn stråle, grønne løg, tomatsauce, krydderi til kylling, salt og damp hvidløgsfed.

Skinke opdele i små stykker (du kan chatte med knogle), Aubergine skrællet, skåret i tern. Gulerod gnide på et groft rivejern, hvidløg og løg fint shinkuem. Alle grøntsager og steger kødet, indtil halvdelen over medium varme, hæld tomatpuré eller sovs, salt og smag til med krydderier. Så vi sætter på en gryde, tilsæt lidt kogende vand og sende til sygne hen i ovnen i en time. Glem ikke, at potterne skal placeres i en kold ovn, så der var ingen stor ændring i temperaturen. Tomater skoldes med kogende vand, fjerne huden og gnides gennem en sigte. blanding Tomat, bland med grønne løg og resten af urterne. I 5 minutter, indtil kogte trække potterne og hæld tomat blanding med urter. Det er alt kylling med grøntsager klar. I denne opskrift kan du bruge alle grøntsager, klarer sig godt med unge zucchini og broccoli. Du kan bruge almindeligt kål.

Kylling lige så godt være erstattet af en anden type, såsom svine- eller oksekød. Jeg tror, at fisk bør få en velsmagende gryderetter, men aldrig kogte det på denne måde.

Kulinariske opskrifter i potter er gode, fordi de ikke behøver at dreje i timevis bag ovnen venter på middag, alt er simpelt - alle ingredienserne er lagt, hældte lidt vand og bages i ovnen sendt. Det vigtigste er at lære hvordan man skal håndtere lerpotter, for at undgå sprukken. Og resten af dygtighed vil komme med tid og erfaring. Så forberede måltider på glæden i potten og forkæle deres kære et lækkert måltid, hjælpsomme og tilberedt med kærlighed! Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.