Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan at lave mad kalkunkød?

Mørt og saftigt kalkunkød kan bruges i kosten af mennesker med dårligt helbred eller småbørn. Meget passende retter med denne ingrediens for aktive personer at genvinde tabte styrke. Efter alt, er dette en reel afbalanceret produkt, der skal være til stede på bordet. Udover fra kalkun kød opskrifter er forskellige.

særlige bøffer

Koteletter til smag af alle. For delikate retter brug pund kalkun filet, 300 g svampe (ville svampe være ideel til dette), 2 pære, et lille stykke af smør, halvt glas frisk mælk, 2 skiver brød (hvid), tørret til panering, salt og peber, og solsikkeolie. Kog burgere meget enkel. Til at begynde med brød dyppet i mælk. I mellemtiden skæres smørret i små tern, som hver for sig lagt ud på en plade. De sendes til frysning.

Løg skæres i halve ringe og svampe - tynd plast. De straks sendt til panden, hvor let stegt i olie. Kød i mellemtiden skåret i stykker og sendes til mølle. Kør gennem det og svampe og løg og brød. Om ønsket resulterende det hakkede muligt at tilsætte aromatiske krydderurter og krydderier. Denne lille mængde vand tilsættes, og salt og peber.

Så alt er som sædvanlig. Dannet bøffer, sat i midten af et lille stykke af hver frossen olie. Efter bøffer panering og sendt til panden, hvor den brune på alle sider.

Pynt til denne ret kan være en hvilken som helst: kartoffelmos og kogte grøntsager og enhver krydset.

Tyrkiet kød i en salat

Kog kød salat i kælderen. Det vigtigste præ-koge kalkunkød i en mængde på 400 g. Kræves 2 æbler, mayonnaise, æg 2 (kogt), syltede agurker, agurk saltvand, krydderurter (vil persille tilstrækkeligt og fennikel) og salt og peber.

Kød, æbler, selvfølgelig, æg og agurk omhyggeligt skære tynde og lange strimler, og derefter sat i en skål. Alle grundigt blandet og hældt saltvand. Så har du brug for at fylde salat med krydderier og give lidt bryg. Først senere i skålen tilsæt mayonnaise og tjene, pynt med grønt.

Brændt kalkun kød. opskrift festlig

For en grand fest passe en hel kalkun, som er bagt i ovnen. Men for at spare en betydelig mængde tid på en ferie, vil hjælpe en god forberedelse af kød en dag før. Og før servering slagtekrop tabel skal bare sætte det i ovnen.

Over hele overfladen af kalkun bør gøre store nedskæringer. For bedst sætte hvidløg, jorden plader og stykker af kylling fedt til kødet var meget saftigt og duftende. Oven på slagtekroppen belagt med olivenolie og en række af krydderier. Deres sammensætning kan bestemmes på grundlag af din egen smag.

Klar kalkun obkladyvayut inde salvie og rosmarin. Så blade og kan sættes på toppen, når bagt. Men inde i slagtekroppen skal gå skiver af citron, æble og appelsin.

Tilberedte kød anbringes på en bageplade og top med tynde skiver af frisk dim fedtholdige bacon. Sørg for at vikle kalkun med folie og lad i køleskabet. Efter dette, næste morgen sendt til ovnen, hvor det vil få en smuk farve, delikat aroma og lækker smag!

suppe

Ved hjælp af kalkunkød kan fremstilles ved en meget enkel suppe med pasta. Dette kræver at tage kalkunoverlår, 3 gulerødder, grønne bønner (ca. 200 g), pasta (100g), grønne løg, salt, peber og citron skiver.

Kød er fyldt med vand i en gryde og kogte med tilsætning lavrushki og peberkorn. Dette fortsætter indtil kalkun er mørt. Det vil tage cirka 01:00.

I mellemtiden, gulerod skæres i tynde skiver. Kødet fjernes fra bouillon, der får gulerødder, grønne bønner og pasta. Tyrkiet skæres i små tern. Når guleroden bliver blød, suppen køre og kød. Så parabol koge i et par minutter, hvorefter den er klar til servering. A la carte plader nødvendigvis lægge mere og hakkede grønne løg, og citron skive.

Den kalkunkød indeholder næsten ingen fedt. Derfor er alle, der er at se deres tal, kan nemt forkæle dig selv med velsmagende retter fra dette produkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.