Mad og drikkevarerOpskrifter

En simpel opskrift på tørrede abrikoser i hjemmet

Hvordan laver tørrede abrikoser derhjemme? Opskriften på dette tørret frugt, vil vi detaljeret nedenfor.

oversigt

Inden fremlæggelsen trin for trin opskrift på tørrede abrikoser i hjemmet, bør det fortælle dig, at det er generelt for produktet, hvilke egenskaber den besidder.

Tørrede abrikoser, tørrede abrikoser og Kajsa - mange mennesker tror, at disse ord er synonymer. Men dette er ikke tilfældet. Disse produkter har til fælles kun én - råmaterialet i form af abrikos.

Abrikoser omhandlede tørret frugt med knogle, tørrede abrikoser i en enkeltark, og kaisa repræsenterer hele frugten, der er blevet fjernet fra knoglen.

Trin for trin opskrift af tørrede abrikoser i hjemmet skal være opmærksom på alle de værter. Efter alt, når tørret abrikos bevarer praktisk talt alle de nyttige egenskaber. Derfor er et sådant produkt er en uvurderlig kilde til sporstoffer og vitaminer.

I dag er produktionen af tørrede abrikoser udbredt i Tyrkiet og Tadsjikistan. Men fødestedet for abrikos er Kina. Det var i Riget i Midten begyndte at dyrke abrikos træer for at få en lækker og velduftende frugter.

Tørrede abrikoser i hjemmet: en opskrift med tørret frugt foto

Tørrede abrikoser huse en række forskellige måder. Hvem gør det med hjælp fra ovnen, en person bruger en dehydrator, som nogle foretrækker at udføre denne proces i solen. Under alle omstændigheder, uanset hvordan du vælger, så sørg for at få abrikos høst velsmagende og nyttige, især om vinteren.

Så hvordan man kan gøre tørrede abrikoser? Opskriften af tørret frugt kræver anvendelse af følgende sæt af komponenter:

  • friske abrikoser - omkring 3 kg;
  • koldt drikkevand - 4 kopper;
  • svezhevyzhatlshl juice citron - 1 kop.

udvælgelse produkt

Før du implementerer opskriften af tørrede abrikoser i hjemmet, bør abrikoser vælges korrekt. Frugten skal være moden. Men når de køber et ur, så de ikke er for blød eller, tværtimod, stive.

produkt Behandling

Til fremstilling af hjemmelavede tørrede abrikoser alle abrikoser skal rengøres fra eksisterende stilke, og derefter sat i et dørslag og vasket skiftevis i varmt vand. Yderligere genstande, der skal tørres med papirhåndklæder og gøre en cirkulær indsnit. Dreje frugt halvdele i modsatte retninger, er de adskilt og fjernet drupe. Derefter abrikoser spredt i en skål og hældte vand, som på forhånd er blandet med frisk citronsaft. Hvis du er for doven til at gå til butikken for sådan en sur frugt, kan det bruges i stedet sædvanlig citronsyre.

Som sådan, friske produkter stativ omkring en halv time, og derefter anbragt på waferen papir eller håndklæder. Efter et par minutter kan du begynde at tørre abrikoser.

Tør frugt i en dehydrator

Opskrift abrikoser derhjemme ofte gennemføres af en enhed, f.eks dehydrator. abrikos halvdele spredes på nettet af indretningen ned. Som sådan er det produkt, til venstre ved 55-60 grader i 20-40 minutter. Graden af tørring abrikoser afhænger af dit ønske. Hvis du kan lide en mere kødfulde elementer, derefter holde dem i en dehydrator for længe ikke at være. Hvis du ønsker at få rynkede og tørre abrikoser, skal dens tilberedningstiden være mere end 30-40 minutter.

Hvordan og hvor kan man gemme?

Nu hvor du ved, hvordan du forbereder tørrede abrikoser derhjemme. Opskrift med et foto af tørret frugt er blevet præsenteret ovenfor. Men disse oplysninger er ikke nok til at holde de tørrede abrikoser i den rette form i lang tid. Derfor skal metoderne til dets oplagring nødvendigvis kender alle husmødre, der elsker at høste tørrede frugter til vinteren på egen hånd.

Erfarne kokke hævder, at den bedste sådant produkt opbevares i tekstil pose, som er placeret i et tørt og mørkt sted. Selv om nogle husmødre foretrækker at sætte de færdige tørrede abrikoser i en krukke eller plastpose. I dette tilfælde er produktet bedst opbevares i køleskabet. Hvis du gør det ved stuetemperatur, derefter, mest sandsynligt, tørret zaplesneveyut og blive uegnede til konsum.

Tørringen i ovnen

Vi har tidligere fortalt dig om, hvordan dehydrator tørrede abrikoser hjem. Opskriften af denne tørrede frugt kan også gøres i ovnen. Efter alt, er det ikke alle husmødre tilgængelige i nævnte anordning. For at gøre dette, udføre alle de samme trin, som blev beskrevet ovenfor. Med andre ord, abrikos omhyggeligt bearbejdet, renset, skåret i halvdele, citronsyre gennemvædet med vand og tørret med et håndklæde.

Efter de beskrevne tiltag halvdele frugt spredes på en bageplade, som pre-indhyllet pergamentpapir. I dette tilfælde bør abrikoser skæres fra toppen.

I denne position er det produkt, sendes ind i ovnen, hvor de holdes i 4-5 timer. I denne forbindelse den nødvendige temperatur regime 100-130 grader. Abrikoser skal være tør, rynket og blive købe mere mættede farver.

Tør produktet i solen

Erfarne kokke hævder, at abrikoser er i stand til at gemme op til nyttige stoffer, hvis de ikke er udsat for varmebehandling og tørring i det varme vejr. Men ikke alle har denne mulighed. Ja, i et bymiljø er ganske vanskeligt at lave en lækker og sund tørrede abrikoser med sollys. Hvis du bor i en økologisk rent område, hvor sommeren er domineret af varmt vejr, så en sådan måde, at indse det er muligt. For at gøre dette skal du behandle abrikoser, skræl dem fra knoglerne, vaske og suge i citron vand og tør. Yderligere frugt halvdele skal lægge på en stor, flad overflade (fx pan, opskæring bord, etc.), som tidligere var dim fødevarer eller almindeligt papir. Det er nødvendigt at sikre, at skiver abrikoser så op.

Efter alt frugten vil blive lagt ud korrekt, sætte dem i solen. Det er ønskeligt at følge, at abrikoser var i et udkast eller i et godt ventileret sted.

Hvis du er bange for, at dine tørrede abrikoser dækket med støv eller være underlagt insektangreb, skal det dækkes med gaze eller låse enhvert maske boks, der savner og god sollys og luft, men giver ikke snavs og fluer komme i.

For at opsummere

Præsentation trin for trin opskrift af tørrede abrikoser i hjemmet, du behøver kun at foretage et valg. Ved hjælp af de metoder, der er beskrevet abrikos tørring, er du sikker på at få en lækker og sund produkt, som kan bruges i en helt anden rækkefølge. Nogen gør abrikoser forskellige desserter, tærter og kager, nogle kokke fra hendes frugtdrikke, og nogen bruger alle hendes bare sådan, i stedet for slik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.