Mad og drikkevarerOpskrifter

Makrel i løg skind. Saltning makrel i løg skind: opskrift

Makrel i løg skind viser sig meget smukt og appetitvækkende. Brug af skaller af bitre løg, fisk kan ikke kun salt, men også madlavning. Dette måltid sikker på at behage alle dine gæster samt familiemedlemmer.

Trin for trin opskrift på makrel i løg skind

Saltede fisk kan være en række forskellige måder. Men velsmagende og appetitvækkende af alt, viser det sig, hvis det er kogt i en specielt forberedt saltlage. For sin skabelse kræver ikke en masse ingredienser og tid. Efter alt, er dette et temmelig lage let.

Så præsenterede makrel opskrift løg skind kræver, at værtinde var tilgængelig for følgende komponenter:

 • filtreret drikkevand - ca. 1 L;
 • Frisk makrel - 2 stk;.
 • havsalt - 1,5 store skeer;
 • sort peber hakket - ½ lille ske;
 • tørret dild - en lille ske;
 • sand-fine sukker - 2 små skeer;
 • peber - 5 stk;.
 • store løg i skallerne - 4 stk;.
 • eddike (5-6%) - en stor ske.

Forbehandling af fisk

Til Makrel i løg skind viste sig lækre, fiskene skal forbehandles. For dette produkt skal du være helt optøet (hvis det har været udsat for frysning), og derefter fjerne alle indmaden, skære finner, hale og et hoved. Som sådan kræver slagtekroppen makrel omhyggeligt skyllet i koldt vand.

Fremstilling af saltvand

Makrel i løg skind viser sig ikke kun lækre, men også appetitvækkende. Efter længere tids påvirkning ved denne saltlage bliver det meget smukt, med en gylden nuance.

Så for at gøre en marinade, som fortsat vil solitsya fisk har brug for at rense løg, og derefter placere den i en gryde skallerne. Ved at gøre dette, er det ikke nødvendigt at smide grøntsager. De kan bruges til at forberede forskellige retter, herunder løg tærte.

Efter skræl fra grøntsager vil være i gryden, skal det fyldes med almindeligt vand, sat på en stærk brand. Potten er nødvendig for at koge omkring ¼ time. Her noget af vandet skal fordampe.

Malet vand under anvendelse løg skræl? Nu er det nødvendigt at fjerne fra varmen og belastning gennem en sigte. Mens saltvand stadig er varm, skal det tilføjes til sandet-sukker, lavvandet havsalt, peber (knust og i form af ærter) og tørret dild og eddike. Bland alle ingredienser, der er nødvendige for at vente på fuldstændig afkøling af marinaden.

Processen med saltning

Fuld saltning Makrel i løg skind udføres inden for et par dage. For at gøre denne skål hjemme, i forvejen er renset renset fisk, der skal anbringes i en keramisk eller glasbeholder, så hæld marinaden det helt afkølet.

Således bør hjem makrel i løg skind forblive i en lukket form omkring 12 timer (ved stuetemperatur). I dette tilfælde er fiskene rådes til regelmæssigt at vende. Dette er nødvendigt for at sikre, at produktet er blevet en ensartet gyldenbrun og godt absorberet alle varianter af saltlage.

Efter dette tidsrum makrel i løg skind skal placeres i et kølekammer, hvor det skal opbevares i en yderligere dag.

Korrekt indsendt til familien bordet

Efter makrel (salt) i løg skind godt kogt, skal det fjernes fra beholderen og skåret i skiver 3,6 cm tykke. Næste gyldne fisk har brug for at krydre vegetabilsk olie, tilføje til det halve ringe af rødløg salat og blandes. Denne ingrediens bør være til stede som bordet sammen med de kogte kartofler. Nyd dit måltid!

Kog fisken i en duftende bouillon

Nu ved du, hvordan man kokken makrel. Saltet, i løg skind, viser det sig meget velsmagende, saftig og gyldne. Men hvis en eller anden grund kan du ikke bruge dette produkt, anbefaler vi, at du bare koge det. Bemærk, at du bruger den medfølgende varmebehandling vil have ikke mindre velsmagende og flavorful fad end hvad der blev gjort ved saltning.

Således bestanddele:

 • filtreret drikkevand - omkring 2 liter;
 • Frisk makrel - 2 stk;.
 • havsalt - 1 stor ske med en slæde;
 • sort peber hakket - ½ lille ske;
 • tørret dild - en lille ske;
 • sand-fine sukker - 2 små skeer;
 • peber - 5 stk;.
 • Lavrushka - 5 foldere;
 • store løg i skallerne - 5 stk;.
 • eddike (5-6%) - en stor ske.

Forberedelse fisk

Til fremstilling af kogt fisk skal den behandles på nøjagtig samme måde som beskrevet ovenfor. Makrel skal være gut, afbrød del finner, hoved og hale.

Vi gør en bouillon

Før du tilberede fisken til middag, er det nødvendigt at udarbejde en suppe på forhånd. For at gøre dette, hæld i gryden skal være drikkevand, bringe det i kog, og derefter føje den til løg skræl fra fem store grøntsager, peberfrugt og hakket, salt, hav, sand, sukker, tørret dild og lavrushku. Kog disse ingredienser i 20 minutter, de skal dræne, hæld tilbage i en dyb gryde og sat i brand.

Kog fisken på en tallerken

Efter endnu kogende saltvand ind i det bør omhyggeligt sænkes tidligere forarbejdede fisk. Kog dem over anbefales svag varme i 7-9 minutter. Denne gang er nok til makrel blive helt bløde, men ikke falder fra hinanden.

Hvordan til at indsende et fad til bordet?

Når fisk bouillon bliver velsmagende og appetitvækkende, kræver det omhyggeligt fjernet fra bouillon og sted på en tallerken. Skæring produktet i skiver, bør det være umiddelbart til stede til bordet, indtil det er helt cool. Derudover kan du lave en side skål af sammenkrøllet kartoffel eller andre grøntsager, korn og pasta til fiskeretter.

Hvis kogte makrel , har du valgt at præsentere som en snack, bør det være helt cool og derefter anvendelse på familiemedlemmer, sammen med nogle sauce og et stykke brød.

Som du kan se, er der ikke noget nemmere end selv-lage eller kogt fisk i løg skind. Ved hjælp af ovenstående opskrift, er du sikker på at få en lækker og hjertelig hjemmelavet frokost.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.