SkønhedHår

Opskrifter fra min bedstemors bryst: masker fra hårtab derhjemme

Det moderne menneske i de nuværende betingelser for liv (miljøforhold, stress, dårlig kost, etc.) er meget vigtigt at overvåge deres helbred. Vær opmærksom på din krop skal være systematisk, fordi ligegyldighed over for sine problemer i fremtiden viser sig som dårligt helbred og forringelse af udseende.

Meget ofte, folk mødes med problemet med hårtab. At have et sundt og smukt hår, skal du vedhæfte magt og tålmodighed. Du skal først installere årsag til hårtab, skal du kontakte din læge, som vil hjælpe dig med dette.

I kombination med terapeutiske metoder bruges ofte kosmetiske produkter, der er specielt designet til at løse dette problem. Men i praksis sker det ofte, at kostbare nymodens værktøjer tilbydes annoncer, hvis og hjælper, så ikke for længe. Hertil kommer, at i de færdige køretøjer indeholder kemikalier og konserveringsmidler, der ikke bidrager til sundhed i hovedbunden. Brugen af sådanne kosmetik skal udføres i nøje overensstemmelse med brugsanvisningen, ellers, i stedet for den forventede fordel kan være skadeligt for helbredet.

Meget mere harmløs, men ikke mindre effektiv gennem årene bevist populære opskrifter bedstemor. Naturlige og sunde ingredienser er næsten altid ved hånden, og forberede dem til opskriften er ikke svært. Derudover er det også meget billigt, hvilket også er rart.

En meget effektiv måde at behandle hårtab - hår maske. Hjemme mod hårtab kan producere dem på forskellige måder. Man skal huske, at for at opnå det resultat masker fra hårtab derhjemme , er det ønskeligt at gøre en gang om ugen 2 - 3 i. For at forhindre tilstrækkelig til at anvende masken én gang i 15 dage. Alle masker anvendes på tørt uvasket hår.

Vi foreslår, at du prøve maskerne, der har vist sig effektive.

Med den succes til fremstilling af masker til hårtab derhjemme brugt ricinusolie. For de bedste resultater ved at bruge det i form af let opvarmet. Påfør med en pensel olie på rødderne af håret og pak dem i fem timer i et varmt håndklæde. Skyl med en maske rådgive urte shampoo. Ved hjælp af en maske af amerikansk olie mindst en gang om ugen i flere måneder, vil du markant styrke dit hår og gøre dem tykkere.

På grundlag af burre rod er det også meget nemt at lave en maske for hår tab derhjemme. Det bør være 2 spiseskefulde hakket rod hæld kogende vand og lad det simre i ca. 30 minutter ved svag varme. Når bouillonen er afkølet, stamme det og skylle håret efter vask.

Ganske berømte cognac maske. Kræv æggeblomme, øse af honning, en skefuld cognac og lidt vegetabilsk olie. Alle bland godt og anvende på uvaskede hår i en halv time. Efter skylning hår urte shampoo og skyl kogt vand med tilsætning af eddike.

Som du kan se, du helt i stand til at forberede dig en maske for hår tab derhjemme.

Det er let at forberede hver og fugtgivende hår maske derhjemme. Hår i anvendelsen af dem er blødt og skinnende. Sådanne masker anvendes på hele længden af håret og gned dem. Det er ikke nødvendigt hele tiden at gentage den samme maske som hår meget hurtigt vænne sig til dem. Anbefal veksle dem.

Som sådan en egnet maske almindelig yoghurt. Lidt varme det og gælder for tørt hår. Hoved wrap film, top povyazhite håndklæde og vente i en halv time. Derefter fjerne tapen, gælder for håret lidt yoghurt og massere dit hår i 5 minutter. Skylles med varmt vand med tilsætning af eddike skeen.

En anden lækker opskrift fugtgivende maske. Mash i en blender til puré frugten af avocado, banan halv blødgjort og et par skefulde honning. Ansøg om uvaskede hår i en halv time, derefter skylles med varmt vand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.