SkønhedHår

Brasilianske hår glatning - Hurtigt at få en smuk hår

Enhver kvinde ønsker at være smuk, så hun kæmper for at tage vare på dig selv, farve og curling hår, hvilket gør styling og en række midler til at holde frisure i god stand. Alt dette fører til det faktum, at i sidste ende, håret mister sin attraktive udseende. Den anden side - er tilstedeværelsen af krøller, hvis du vil have en glat og skinnende hår. For at vende tilbage håret sin tiltrækningskraft, styrke, eller give dem en glans og glathed, ved hjælp af brasiliansk hår glatning.

Essensen af den procedure,

Opretning af hår skyldes det naturlige produkt af organisk oprindelse, grundlag af hvilke indeholder keratin. Det skal bemærkes, at keratin aminosyre ikke ødelægger forbindelsen, og det giver dig mulighed for at glatte dit hår, helt at ændre deres struktur. Brasiliansk hår glatning med keratin hjælper hår bliver lydig, skinnende, silkeagtig at røre ved. Brug denne procedure er det muligt ikke kun for krøllet hår, men for de ulydige, nem og morads-fri tynd.

Under justeringen procedure er meget effektiv professionel brug kosmetik mærke «cocochoco», der består af en en-komponent sammensætning af masken, og den shampoo, som er nødvendig for videre hårpleje.

Brasilianske hår glatning cocochoco - en procedure, hvor den anvendte redskab er anvendt på den forbehandlede hår. Som et resultat, det betyder godt og ganske dybt ind i beskadiget hår, genoprette deres struktur, berigende og beskytte den mod ydre påvirkninger. Behandling og glatning udføres i flere timer, og den resulterende virkning opretholdes i lang tid.

Sådan følge håret efter indgrebet

Brasilianske hår glatning indebærer omsorg for dem efter berigtigelse. I tre dage, bør de være så ofte som muligt i fri, strømmende tilstand. Desuden er det er ikke hensigtsmæssigt at bruge en række forskellige smykker, som kan føre til brud på håret. Bør ikke flette dem ind i fletninger, og du bør undgå at få vand på dem. Hvis berigtigelse opstod under den kolde årstid, bør du ikke bære hatte. Det er bedre at gå til hætter. Disse forholdsregler er nødvendige for at sikre, at keratin i håret er godt forankret. Det skal bemærkes, at afhængigt af typen af hår og krøllet, vil effekten være anderledes keratin.

fordele

Brasilianske hår glatning har mange fordele:

  1. Ved korrekt udført procedure, samt yderligere ordentlig pleje af hår keratin effekt vedvarer op til seks måneder.
  2. Keratin kosmetik, helt fri for kemiske komponenter, kun uddrag urter og lægeurter og komponenter, der indgår i Det Døde Hav salte. Og dette fører til det faktum, at det under proceduren er der ingen ubehagelig lugt, som synes, for eksempel ved at farve og curling hår. Tværtimod vil håret lugt nice blanding af chokolade og kokos.
  3. Brasilianske hår glatning indebærer genskabe ikke blot neglebånd af håret, men også cortex, som er under det.
  4. Du kan ikke kun glatte dit hår, krøllet af natur, men også krøllet kunstigt (fx efter "kemi"), samt malet.
  5. Udover genvinding og behandling af hår opstår beskyttelse mod negativ påvirkning fra miljøfaktorer: UV eksponering for høje og lave temperaturer, etc ...
  6. En slags keratin produkter kan bruges helt til alle hårtyper, der spænder fra 13 år.

Endelig skal du angive en ulempe - brug brasiliansk keratin hår glatning er strengt forbudt for gravide og ammende kvinder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.