SundhedKvinders sundhed

Seal i brystet: hvordan man opfører sig ordentligt?

Som praksis viser, kan tætningen i brystet forekomme hos både mænd og kvinder. Men oftere det sker med repræsentanter for messen køn. Faktisk kræft i bryst, lipomas og cyster meget sjældent forekomme hos mænd, men for kvinder, desværre, det er en reel fare. Derfor er det nødvendigt at vide, hvordan man opfører sig, finde induration i brystkirtlen.

Det så sker, at der ikke er nogen særlige foranstaltninger for at tage er ikke nødvendig og pakningen i brystet bliver synlig for det blotte øje. I dette tilfælde bør det være en tættere kan du se, huske (eller skrive) datoen for afsløring. Hvis det er muligt straks gå til lægen ikke er til stede, måske endda værd at tage et billede det sted, hvor det blev observeret forseglingen. I nogle tilfælde kan det hjælpe lægen stille en diagnose ret.

Men i de fleste tilfælde forseglingen i brystet i lang tid ikke manifestere sig. Og til sin tidlig påvisning, bør du jævnligt udføre bryst selvransagelse. Efter alt, som men kvinden, er det bedst at kende funktionerne i din krop?

Det er bedst at "forskning" udført liggende på ryggen, hoved med den ene hånd bag hovedet. Det er den position, giver dig mulighed for i højere grad vurdere tilstanden af brystet. Således kraftigt tryk eller komprimere brystet er ikke nødvendig! Bevægelser bør være blød og afslappet, går rundt i cirkler. For at starte klingende ud omkostninger fra armhulen. Grunden til bekymring er ikke kun en lille hærdning i bunden af hver af brysterne, der ikke forårsager smerte.

Men tætningen i brystet med klart definerede kanter, som føles som en gummibold (eller pose), kan det være en cyste. Rund tætning med klart synlige grænser kan indikere en fibroadenom. Men knuden i brystet (i brystvorten område) er oftest intraduktal papillomavirus.

Onkologi - noget, som de fleste formentlig bange for hver af de kvinder, der opdagede knude i brystet. Denne dannelse er normalt den touch er ganske hårdt, men smertefri, har en uregelmæssig form. Det kan være ledsaget af den følelse af et fremmedlegeme fast i brystet.

En separat tema - den klump i ammende kvinder. Normalt, de tætning er betydeligt opsvulmet og varmt. Det kan også forøge den samlede kropstemperatur. Dette fænomen kan være en indikation af mælk stagnation , og så snart den dekanteres, vil tætningen forsvinde.

Under alle omstændigheder, opdage sæl, ikke panik. Anyway, som at forsøge at sætte en diagnose på egen hånd. Optimalt udbytte - en kampagne til en specialist mammologist (godt eller gynækolog, kirurg). Kun lægen vil fortælle den korrekte liste over handlinger! Behandling samme for rådgivning og behandling til alle slags healere - ikke kun et spild af tid, men også en reel risiko for at såre dig selv! Efter alt, da statistikken, at størstedelen af tumorer i brystet - godartet. Men! I tilfælde af forkert håndtering af dem (og folkemusik healere, nogle gange er det tilrådes temmelig eksotiske måder at slippe af sælerne), kan de eskalere til noget langt mere alvorligt og ubehageligt! Så det vigtigste råd - opmærksom på dig selv og din krop, samt en forståelse af behovet for rettidig behandling til lægen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.