Mad og drikkevarerHovedret

Fastende dage: variationer. Fordele. Den mest effektive fastende dag

I ferier, så du vil slappe af, ligge ned på sofaen, forkæle dig selv med lækre desserter og, selvfølgelig, for at prøve alle salater med fede saucer! Hvis du giver efter for denne impuls, vil du hurtigt finde en solid vægtøgning. Men gå ikke i panik. Normalt behøver forfærdelige tal viser ikke vægt ringet fedt (godt, måske ikke så mange mennesker spare op til to eller tre dage!), Og vægten af mad og tilbageholdt ureflekteret vand. For at genvinde ro i sindet og slippe af med den akkumulerede kg hjælpe dig faste dage. mini-kost muligheder, du kan lære af denne artikel, så prøv dem ud for dig selv og få et godt resultat.

Kontraindikationer

Før vi begynder at tale om de bedste dage af udledning, jeg ønsker at tale om sikkerhed. Hvis du lider af en sygdom, du har en allergi, er du ammer eller er gravid, skal du indhente tilladelse fra deres læge. Normalt kan de unge (30-35 år) prale af fremragende sundhed og perfekt helbred. Deres krop gjorde ikke ondt små rystelser og kortsigtede ændringer i din kost. Men ældre mennesker stadig bør holde sig selv og undgå eventuelle problemer. Efter at have talt med en terapeut kan du trygt vælge en af de faste dage (optioner og anbefalinger, vi vil nærmere nedenfor).

Generelle anbefalinger

Tabe efter ferien kan være endnu hurtigere, hvis du sikrer dig selv en tilstrækkelig motorisk aktivitet. Gå en tur i parken, ride på ski, gå til skøjtebanen, bliver glemt i skabet cykel. I sidste ende, tage børnene og lege med dem i gården! Hvis du er en fan af de nøjagtige mål og vægt, du sikkert gerne vide hvordan man kan forstå, hvad du bevæger nok. For at gøre dette skal du bruge en lille enhed kaldet en skridttæller. Det du kan købe på ethvert apotek eller sportsudstyr butikker. Hertil kommer, at hvis du har en moderne telefon og internetadgang, kan du hente en nyttig app, der vil hjælpe dig med at kontrollere motorisk aktivitet. Udledningen (og alle andre) dag, skal du gøre mindst 10 000 trin, og bedre fra 12 000 til 14 000.

Det faktum, at hver dag skal spise mindst to liter rent vand, selvfølgelig du har hørt mere end én gang. Derfor ved du, at vand hjælper med at fjerne toksiner (som ved den måde, fremhæver ufordøjet mad), forhindrer forekomsten af fugt mangel i celler, forbedrer fordøjelsen. Men der er en betingelse, som skal være strengt håndhævet - er helt uacceptabelt at drikke masser af væske (og især alle de daglige sats) med det samme. En sådan fremgangsmåde kan ikke kun skade dit helbred, men også føre til døden. Derfor, drikke vand i små portioner i løbet af dagen. Og hvis du ønsker at gøre en mere behagelig måde at drikke, og tilsæt vand, en skive citron eller lime, og mynteblade.

Må ikke rive med! Fastende dage til vægttab muligheder, vi diskuterer nedenfor - er ikke den måde at hurtig vægt nulstillet, og en ambulance til en overbelastet maven og tarmene. Hvis du ønsker at slippe af med overskydende fedt, så er du nødt til at ændre din livsstil, kost og træning alvorligt.

Så overveje de simple varianter af faste dage rense kroppen. Vi vil også give dig generelle råd og opdage de udtalelser af mennesker, der har bestået denne måde.

Fasten dag på ostemasse

Ganske ofte sultne mennesker bliver irriteret, de har en dårlig stemning og ingen lyst til at arbejde på os selv i fremtiden. Derfor ernæringseksperter og læger anbefaler ofte udgifter aflæsning er på ostemassen.
Dette produkt er perfekt assimileret, ikke forårsager træthed og giver et flot resultat.

Det er kendt, at ost indeholder calcium, der styrker vores hår, knogler og negle. Men vi skal huske, at det kun absorberes af fedt. Hvis du ønsker at ikke kun tabe sig, men også hjælpe kroppen til at komme sig ressourcer, vælge en ost 5-10% -s' fedtindhold.

Vi tilbyder dig 10 dages muligheder udledning:

 1. Classic - bland 600 gram ostemasse og 100 g fedtfattig creme fraiche, og derefter dividere den resulterende masse i fem portioner.
 2. Hytteost og bær dagligt - piskeris blender, 500 gram ost og 200 gram bær. Spise blanding i små portioner i løbet af dagen.
 3. Dag på hytteost og tørret frugt - til den sædvanlige mængde af hytteost, tilsættes 100 gram finthakket tørret frugt.
 4. Hytteost Kefir dag - forbinde de 500 gram yoghurt og den samme mængde hytteost, opdele det i flere stykker.
 5. Dag på bananer og hytteost - du har brug for det samme stykke ost og tre bananer.
 6. Hytteost og æble om dagen - indeholder et kilo æbler og en halv kilo ost.
 7. Dag på hytteost og mandariner - 300 eller 400 gram grøntsager og 500 gram ost. Dette nummer er ikke glemme at blive opdelt i seks trin.
 8. Hytteost og græskar dag - til sommerhus ost portioner tilføje 400 gram græskar. Opdel produkterne i fem eller seks dele. To eller tre gange for at bruge dem hver for sig, og i resten af måltider - i en blandet form.
 9. Dag på vandmelon og hytteost - 500-600 gram af hver type produkt (vandmelon vejes sammen med skorpen).
 10. Blandet ost en dag - til små portioner mad bør tilføjes på 80-100 g ost. Til morgenmad, for eksempel, kan du lave mad grød til frokost at spise to æbler, to frugter til frokost og til middag dampet hakkede tørrede frugter.

Mini kost er ikke egnet til dem, der dårligt har fordøjet laktose. Ligeledes vil det være ubehageligt at føle de almindelige dage forbruge lidt fiber, klid og fuldkorn.

Aflæsning på æbler

Disse utroligt lækre og sunde frugter bør indtages ikke kun i kosten, men også i almindelige dage. Æbler hjælpe mave-tarmkanalen, forsinke ældning af celler, fremme en bedre fordøjelse.

Hvordan kan jeg arrangere æble faste dage? Indstillinger mini-Foderet - foran dig:

 • Kun frugt - på en dag du skal spise op til to kg rå eller bagte æbler. Glem ikke om vand og strøm kører.
 • Apple-ost dag - Varebeholdninger kilo frugt og 600 gram ost. Må ikke begrænse mængden af væske, men opgive salt og sukker.
 • Æbler og gulerødder - disse produkter vil give dig mod og eliminere sult. Disse gavnlige frugter og grøntsager kan fremstilles som en salat, kog (dette naturligvis gulerødder) eller bage.
 • Apple og honning dag - forskellig fra den første udformning, at der i hvert måltid føjes til en teskefuld honning.
 • Æbler og kød - dagen kost består af 600 gram kyllingebryst, oksekød, samt et kilo frugt. Kødet skal koges eller bages uden salt og saucer.
 • Udledning dag for æblejuice - denne mulighed er ikke særlig effektiv, da den søde saft forårsager et spring i blodsukkeret, og ukontrollabel sult kommer efter ham.

Hvor meget kan du tabe efter sådan en udledning? Det hele afhænger af din kropsvægt, hans livsstil, alder og andre faktorer. I gennemsnit mister kvinder mellem 300 og 1000 gram. De hævder, at hvis der i fremtiden at fortsætte med at spise rigtigt og bevæge sig aktivt, betyder det tabte vægt ikke komme tilbage.

Faste dage på havregryn

"Hercules" er især populær i Vesteuropa og USA. Havregryn er rig på fibre, vitaminer og sporstoffer. Denne grød tillader permanent bevare følelsen af mæthed, og tabe en person føler sig godt tilpas nok.

Fortæl mig mere om faste dage. Valg og anmeldelser du kan læse nedenfor:

 • I en klassisk udførelsesform, en byld 200 gram fuldkorn uden tilsætning af sukker og salt. Denne mængde skal opdeles i fem dele for at spise dem med jævne mellemrum.
 • Havregryn med frugt - for hvert parti skal tilføjes lidt frugt, svarende til halvdelen af størrelsen af et æble. Fx kiwi, banan eller en halv pære.
 • Havregryn med tørret frugt - i madlavning grød i vand, tilsæt knust forhånd abrikoser, figner eller rosiner.

Slankende hævder, at resultatet efter losningen af dagen kan ses på skalaen den næste morgen. Som regel forsvinder uden spor af 300-400, og i sjældne tilfælde 500 gram. Af fordelene ved en sådan kost kan identificeres mangel på sult og et godt humør.

Valgmuligheder faste dage under graviditeten

Vordende mødre reagerer forskelligt på deres tilstand. Nogle kvinder opretholde en god form, mens andre er begyndt at tage på i vægt hurtigt. Årsagen til disse ændringer er ofte ændret hormoner. Men i nogle tilfælde er det bebrejder sig selv gravid, som slapper af og begynder at spise efter råd fra den ældre generation af de to. Under alle omstændigheder er formålet med fastende dage i denne sag, i hvert fald ikke er et vægttab. Lille kost designet til at stoppe eller i det mindste forsinke lidt stejle sæt kg.

Hvis du forventer en baby, og du føler, at situationen er at komme ud af kontrol, vælge selv en komfortabel kost. Nedenfor vi tilbyder dig mulighed for aflæsning dage for gravide kvinder, og du er sikker på at diskutere menu med en gynækolog og en terapeut:

 • Apple en dag - du skal spise en halv kilo frugt. Nogle af dem kan indtages i frisk form, som en del af den bages i ovnen. Sidstnævnte mulighed er ideel for dem, der har problemer med maven eller tarmen. Du kan også tilberede en lækker smoothie, hvis du føjer til æbler af fedtfattig yoghurt og en knivspids kanel.
 • Vegetabilsk Day - indeholder 1,5 kilo agurker, peberfrugt, blomkål, græskar eller zucchini. Nogle produkter, for eksempel, kan spises rå, mens andre sat ud, og fra den tredje til at tilberede en lækker salat.
 • Protein en dag - i denne periode, forberede et halvt kilo kosten kød og magre fisk. Som supplement kan indgå i menuen af friske grøntsager eller en liter nonfat yoghurt. Som sædvanlig, kogt, bagt eller dampet fødevarer bør opdeles i fem eller seks portioner.
 • Formaling dag omfatter 300 gram boghvede kogt uden salt, en liter mælk eller yoghurt. Alternativt kan man fremstille upoleret ris (150 g) med grøntsager.

Husk, at en sådan kost bør kun ske med tilladelse og under tilsyn af din læge.

Indstillinger faste dage med kefir

Læger sjældent anbefale deres patienter til ekstrem og udokumenteret kost. Dette er ikke overraskende. Meget ofte godtroende damer lytte til råd fra venner eller tage den første tilgængelige vægttab systemet, lagt ud i siderne i et mistænkeligt websted. Konsekvenserne kan være meget trist. I stedet et fremragende resultat, kvinder mister sundhed og håbe på harmoni. Dog er kefir dage betragtes som den sikreste måde at losse kroppen. Selv de mest stringente ernæringseksperter ikke modsætte sig det faktum, at messen køn vil ændre sig spisevaner for længe. Lad os derfor overveje i detaljer kefir faste dage for vægttab.

muligheder:

 • Mono-kost - den dag, du kan kun drikke en halv liter yoghurt (ikke at forglemme, naturligvis, på vandet). For at gøre det ikke for kedeligt, tilføje til kost af klid. Dette produkt er i transit passerer gennem kroppen, hjælper til at rense tarmene og slippe af med ophobede giftstoffer. Hvis du ikke spiser klid regelmæssigt, så skal du starte med blot en håndfuld om dagen. Husk, at det maksimale beløb, der kan forbruges per dag - 100 gram.
 • Dag boghvede og kefir - Tag et halvt glas dampet boghvede og ikke mindre end en og en halv liter yoghurt.
 • Kefir-ostemasse dag - omfatter en liter fermenteret mælkedrik, og 400 gram ostemasse. Som sædvanlig, deler vi alle produkter i små portioner og spise dem hele dagen.
 • Yoghurt og æbler - på denne dag at spise en halv kilo frugt og drikke en liter af dine foretrukne mejeriprodukter.
 • Agurker og yoghurt, måske den mest populære kombination blandt dem, der ønsker at tabe sig. I den fastende dagen kan du spise op til et kilo grøntsager og drikke op til en liter drik. Ikke forbudt at tilberede agurkesalat med en ske af uraffineret olie og friske krydderurter.
 • Chokolade Kefir dag omfatter den oprindelige, men snarere kontroversielle menu. Til morgenmad kan du få en kop kaffe eller kakao, et par timer - en kop yoghurt, selv efter nogen tid til at spise 50 gram mørk chokolade. Til frokost igen kakao drink, middag, spise en portion af chokolade, og før de går i seng, du vil finde en kop yoghurt.

Du spekulerer på, hvad der er de mest effektive muligheder for fastende dage for vægttab? Feedback fra dem, der har oplevet en mini-kost for dig selv, være adskilt. Berømte skuespillere og mennesker med tilknytning til den scene, foretrækker at tabe sig på yoghurt og agurker. De hævder, at på grund af denne diæt, kan du hurtigt slippe af med et par ekstra centimeter til at sætte på en koncert favorit kjole eller jakkesæt. Husmødre skriver, at det er svært at holde sig tilbage, mens du arbejder i køkkenet, de ofte nedbryde og spise forbudte fødevarer. Derfor, kære foretrækker en mere nærende kost suppleret med æble eller hytteost.

Aflæsning på boghvede

Boghvede - er en meget nyttig og værdifuldt produkt, der indeholder en række vitaminer og sporstoffer. Dampet eller kogt, det hjælper kroppen til at aktivere de metaboliske processer, stammer fra tarmen ufordøjet mad og styrke væggene i blodkarrene.

Hvordan kan man foretage udledning dag på boghvede? Indstillinger mini-kost læse nedenfor:

 • 250 g dampet gryn aften er opdelt i flere portioner, og derefter indtages i løbet af dagen med grøntsager, frugt eller yoghurt.
 • Boghvede og mælk - føje til over antallet af grød og en halv liter mælk (her Indstil daglig volumen).
 • Boghvede med æbler - på denne dag skal du spise 250 gram korn og tre store æble. Denne indstilling er ikke egnet til dem, der lider hyperaciditet i maven.
 • Boghvede og grøntsager - det olichno mulighed for dem, der elsker en firkantet måltid. Du kan forberede en salat af agurker, tomater, peberfrugter og urter. Eller kål gryderet med tomater og løg. Tilsæt ikke olie på grøntsager, salt og krydderier.

De mest effektive faste dage

Ifølge læger og den førende populære i vores land, tv-programmet "Sundhed", kan du vælge den mest effektive mini-diæt. Så fortæl os mere om de bedste dage i udledning:

 • Protein en dag - skift til kogt filet af en kylling menu. Cook fjerkræ, fjerne huden, fjerne knogler og opdele kød til seks portioner. Krop tilbringer en stor indsats og energi at fordøje protein, der fremmer hurtigt vægttab.
 • fiber en dag - forberede en salat af kål, rå roer og selleri (hver slags grøntsager på fem hundrede gram). opdele Også måltidet i flere stykker og spise det med jævne mellemrum.
 • Grapefrugt og grøn te - ved hvert måltid, spise halvdelen af frugten, og drikker et glas drikke. Bitterheden af te og grapefrugt reducere din appetit, og du vil ikke føle sult.

Og hvad du vælger fastende dage for vægttab? Anmeldelser af mennesker, der har oplevet alle disse kostvaner på sig selv, ikke meget anderledes. De hævder, at bringer gode resultater hver dag. Men man kan ikke forestille mig et liv uden kød og vælge proteinrig kost. Andre føler sig mere trygge, når man står i køleskabet skål med grøntsager. Stadig andre som grøn te og frugt. Derfor anbefaler vi, at du prøver hver mini kost og til at vælge deres egen.

Sådan at opnå de bedste resultater? Hvis du planlægger at tilbringe fastende dag, så prøv at give tærsklen til kulinariske overskud. Medtag grøntsager i menuen, æbler, klid. Giv op brød, kager, kartofler, sukker og hvide ris. Om natten, drikke et glas kefir eller spise to kogt protein. Den næste dag, efter losning behøver ikke at gå for fødevarer. Drik vand, affald, der indeholder hurtige kulhydrater. Hvis du følger alle disse anbefalinger, vil vægten tabt ikke tilbage, og du mister endnu et par centimeter i taljen og hofter.

Hvad er fastende dag de mest skadelige og ineffektive

Ernæringseksperter og læger mener: fastende er ikke tilladt uden den rette destination. Hvad skal ikke indeholde faste dage til vægttab? Valgmuligheder på vandet og såkaldt tør fastende. Det faktum, at den menneskelige krop begynder at lagre fedt reserver, hvis han føler, at han ikke har nok mad. Desuden fortsætter ophobningen efter du har afsluttet kosten. Som et resultat, stoppe vægtøgning i fremtiden vil være meget vanskeligt. Du kan endda nødt til at gå igennem en cyklus af behandling med hormonale stoffer.

konklusion

I dag har vi gennemgået de mest populære faste dage. Valg og fordele ved nogle af dem bekræftet af læger og ernæringseksperter. En del af disse kostvaner sætte eksperter spørgsmålstegn eller slet ikke anbefales. Vi opfordrer derfor dig, hver gang at rådføre sig med en læge for at bevare sundhed og for at undgå unødvendige problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.