Nyheder og SamfundMænds problemer

Signalraketter - formål, enhed og brug

For at tilvejebringe forskellige signaler, der muliggør visuel kommunikation, herunder til bestemmelse af deres placering i tilfælde af nødsituationer, anvendes den nødvendige evakuering, orientering og målbetegnelse såvel som i andre tilfælde signalfejl.

Typer og egenskaber

Blandt de produkter, der produceres på forskellige virksomheder og i forskellige lande, varierer de i deres evner, tekniske præstationer og opgaver, som de er beregnet til. Tidligere, cirka til 80-årene i forrige århundrede var de mest udbredte signalraketter, lavet i form af en speciel patron til de relevante pistoler, og det gør det også muligt at skyde fra jævne borejagtstammer. Senere begyndte de at forskyde enheder fremstillet i form af et cylindrisk rør, som ikke kræver nogen våben, og lanceringen i langt de fleste prøver er tilvejebragt direkte fra hånden. Designet af signalraket er simpelt nok, men på grund af behovet for at producere nøjagtige beregninger og kendskab til pyrotekniske egenskaber af de anvendte stoffer, er det ikke muligt at fremstille dem i et hjemmemiljø med den nødvendige grad af pålidelighed og sikkerhed.

Grundlæggende raket detaljer

Lad os overveje, hvilke grundlæggende elementer det består af. For det første er det direkte et rør, hvor alle komponenterne er placeret. Typisk bruger den pap eller plast, som har de krævede kvaliteter af mekanisk styrke, og for at undgå afdækning dækket af vandtæt lak.

I den nederste del er der en lomme, skruet med et hermetisk forseglet låg, hvor der er en lanyard fastgjort til tændens inderside. Direkt rundt om tændingen er der placeret en udlukningsladning bestående af røgfyldt eller røgløst pulver og derefter gennem pakningen følger den pyrotekniske sammensætning, der efter den gode synlige tænding fra en langstjernet "stjerne" tilvejebringer. På toppen af røret er der installeret et let, forseglet kartonlag, der også er designet til at forhindre skade på dets indhold under påvirkning af det ydre miljø. I nogle tilfælde for at sikre en længere varighed af den brændende pyrotekniske sammensætnings synlighed, består den i en lys indre pakke, som en lille faldskærm er fastgjort til.

At lave en raket derhjemme

Røgsignalraket er fremstillet i samme rækkefølge. Men alle er godt opmærksomme på de forskellige ingredienser, der gør det muligt at fremstille en jordbaseret signalpatron derhjemme, som, når den antændes, giver et tydeligt synligt og tilstrækkeligt tæt røgpust.

Praktisk anvendelse

Startsignalet blokerer, normalt med venstre hånd. Fingrene holder fast i kroppen omtrent i midten, og højre hånd glæder snoet. Efter at have givet enheden den ønskede højdevinkel, som skal være mindst 35-40 grader, trækkes ledningen ud med en skarp bevægelse, og patronens placering bør ikke ændre sig meget i sin retning. Med særlig omhu er det nødvendigt at overholde højre hånds bevægelsesregel. Det skal falde sammen med enhedens midterlinie. Hvis det ikke overholdes, kan der være en afvigelse fra missilens lancering med udbrud af mulige negative konsekvenser: fra en rebound til en brand i nærheden af træer, bygninger mv.

Opbevaringsforhold

Signalraketter skal beskyttes mod fugt, da dette kan føre til driftsfejl. I tilfælde af kontakt med vand er det nødvendigt at tørre dem med en tør klud uden at bryde patronens tæthed. Udsæt dem ikke for at åbne ildkilder, og de bør ikke udsættes for direkte sollys, da dette kan føre til spontan forbrænding.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.