FinanserForsikring

"Ingosstrakh", CTP. Kommentarer om virksomheden

Forsikring - er en integreret del af det moderne liv. Alle ønsker at sikre en glad og sikker tilværelse, og samtidig have en finansiel garanti i forhold til ethvert aspekt af sit liv. Det er derfor nu flere og flere mennesker foretrækker at bo i mørke, og kontakte forsikringsselskabet. Hvordan virker det? Du ankommer til din valgte virksomhed, skal du vælge en forsikring, det vil sige, hvad aspekt af dit liv, og hvor meget du ønsker at forsikre. Og fra nu af hver måned du betale et vist beløb, som er sendt til din kasse. Og hvis du der sker noget i dette aspekt, at du har forsikret, vil forsikringsselskabet dækker alle omkostninger i forbindelse med afviklingen af konsekvenserne af denne hændelse. Hvad kan du forsikre? I princippet alt. Du kan forsikre eget liv og helbred, du kan forsikre deres hjem, deres opsparing, og så videre. En anden meget populær i den moderne verden slags forsikring - det er Bilforsikring. Som på andre områder, der er en række af politikker, som hver især er udvalgt til hver kunde individuelt i bilforsikringer. Men hvor de skal gå til at forsikre din bil? Og hvilke typer af forsikringer er der? Dette er, hvad der vil blive drøftet i denne artikel.

På det område af Den Russiske Føderations der er nok organisationer, der kan forsikre dig, men den bedste er "Ingosstrakh". CTP, anmeldelser om hvor du kan læse i den anden halvdel af artiklen, er en af de centrale politikker for et bilist. Det handler om det, du vil lære detaljerne i gennemgangen. Naturligvis vil det være godt på bilforsikringer i almindelighed, som du har brug for sikkerhed, og at det vil give dig, og "Ingosstrakh" til virksomheden: CTP, anmeldelser om tjenesten, attraktive tilbud og så videre.

"Ingosstrakh" selskab

Så først og fremmest skal vi snakke lidt om det firma, der vil give dig tjenesten. Når det kommer til bilforsikring, så bør du helt sikkert bog i CTP "Ingosstrakh". Anmeldelser af virksomheder på internettet findes i de fleste tilfælde positive, men nu giver det ingen mening at tale om det - flere bruger anmeldelser vil blive overvejet senere. Nu er opmærksomme på virksomheden selv, samt til spørgsmålet om, hvorfor du skal vælge "Ingosstrakh"? Først og fremmest er det værd at bemærke, at selskabet er en af de mest kendte og stolede på det område af Den Russiske Føderation. Selskabets kontor kan findes i mange byer i landet, og der vil du altid være glade for at hjælpe. Hvad gør "Ingosstrakh"? Naturligvis forsikringen, men det særkende er den multi-kanal - her kan du forsikre ikke kun din bil, men også ejendom, et hus, deres rejse til et andet land, deres børn, og meget mere. I betragtning af, at der i denne artikel vil blive betragtet som hovedsageligt bilforsikring, er du nødt til at fokusere på en service virksomhed "Ingosstrakh" - CTP. Svar om det du finder i den anden halvdel af artiklen - på grundlag heraf er altid nemmere at drage konklusioner om en bestemt tjeneste. I mellemtiden skal fortælle os mere om, hvad der er bilforsikring i almindelighed og i særdeleshed CTP.

Bilforsikring

Bilforsikringer er let forståeligt sit navn, er det direkte forbundet med maskinerne, både med persontransport og med lasten. Naturligvis hovedformålet med Bilforsikring - er at give forsikringsydelser i tilfælde af en ulykke med en bil. Men i virkeligheden er tingene ikke så enkelt - der er forskellige typer af auto forsikring, som involverer både deres egen sundhed og deres egen bil, og sundhed og køretøjer fra tredjemand. For bedre at forstå dette, og du bør læse denne artikel - du vil forstå, hvorfor du har brug for en skadevolders politik (såvel som enhver bil forsikring du har brug for mere).

Hvad er CTP?

I tilfældet med virksomheden "Ingosstrakh" anmeldelser ansvarsforsikringens ofte indeholde detaljerne, men ikke alle, selv forestille sig, hvad det er denne type forsikring. Det er derfor, du skal besvare nu til spørgsmålet om, hvorfor er en person, der ejer en bil, skal du Lovpligtig forsikring. Så først og fremmest bør du være opmærksom på, at denne type forsikring ikke gælder for din bil, dit helbred eller din ejendom. CTP står for obligatorisk forsikring køretøj ansvarsforsikring. Så er hver bil ejer forpligtet til at udstede politikken. I de fleste tilfælde, forsikring er frivillig, dvs. hver person beslutter hvad at forsikre sit liv og hvilke specifikke beløb. Men i tilfældet med den CTP alle ting er anderledes, fordi denne politik er et must. Men for det andet, er det en forsikring, som taler direkte til din civilretligt ansvar, det vil sige, det forpligter dig, når du kører tage højde for alt, hvad der sker omkring dig. Men ikke alt klar? I dette tilfælde bør du se nærmere og klart gøre ud af, hvorfor du har brug for en skadevolders politik. "Ingosstrakh", anmeldelser om som du kan læse lidt senere, du kan anskueligt forklare alle detaljer, men de grundlæggende oplysninger vil blive præsenteret i artiklen.

Hvorfor har du brug ansvarsforsikringens politik?

Når du angiver detaljer om selskabets "Ingosstrakh" for ansvarsforsikring for motorkøretøjer anmeldelser, vil du støde på meget ofte, da denne politik er et af de mest presserende. Men hvad er det? Hvorfor gjorde han specifikt behov? Så hvis vi taler i enkle ord, denne forsikring, skal du ikke refundere ud af lommen skader, der ville blive påført tredjemand i ulykken, hvor din skyld er bevist. Naturligvis bør denne hændelse være en trafik og inkludere din bil. Hvilke typer af skader omfattet af denne politik? For det første er den skade, som du har forvoldt ejendom af tredjemand. For det andet er den skade, som du har forvoldt sundhed af tredjemand. I overensstemmelse hermed alle, der er relevant i tilfældet, hvis du er en driver og var ansvarlig for en trafikulykke. Naturligvis kan skaden være temmelig store, er så mange mennesker begynder at være interesseret i, hvad størrelsen af betalinger på forsikringspolicen. Dette er, hvad der vil blive diskuteret yderligere.

Ansvarsforsikring for motorkøretøjer Betalingsformidling

Hvis du har at gøre med "Ingosstrakh" selskab, vil kommentarer til betalinger i de fleste tilfælde være positiv - folk hurtigt og bekvemt behandlet deres problemer, næsten uden at gøre nogen indsats. Men der er én ting, at hver bil ejer bør afklare, før du udfører forsikringspolicen CTP - er størrelsen af betalinger på det. Indtil 2014 var der relativt lav udbetaling sats, hvilket gjorde registrering politik er yderst uheldigt. For eksempel erstatning for skader forvoldt en offer, fik 140 tusind rubler, og til erstatning for skader forårsaget af en række af ofre - kun 160 tusind rubler. Heldigvis i 2014 CTP genforhandlet, og forsikringsselskaber var forpligtet til at øge størrelsen af betalinger. Og nu på hver skadelidte tredjepart udbetales til 400 tusind russiske rubler. Med hensyn til skade for sundheden for tredjeparter, her er systemet mere kompliceret. Før 2015, blev 160 tusind rubler givet tilbagelevering direkte til den involveret i en trafikulykke offer, til 135 tusind rubler kompensation til de berettigede modtager det i tilfælde af død af offeret, samt 25 tusind rubler at organisere ofrets begravelse. I 2015 betalinger er blevet revideret, og siden da tildeles 500 tusind russiske rubler om erstatning for skade, der direkte såret, 475 tusind rubler tildelt begunstigede betalinger, der er fastsat i den relevante artikel i loven (der er flere detaljer malede ansigter, som tidligere havde bare kom ned til gruppe berettiget til erstatning i tilfælde af død af offeret), såvel som alle de samme 25 tusind rubler for begravelsen. Nå, nu ved du alt, hvad du har brug for om betalinger, der er nødvendige for at gennemføre et forsikringsselskab, såvel som at forstå betydningen af CTP. Men så opstår spørgsmålet, og hvad med din egen bil. Vil ansvarsforsikringens politik for at kompensere for de skader, hvilket resulterer i et trafikuheld?

Forsikring egen bil

Når du ønsker at forsikre en bil aspekt af deres liv, vil hjælpe forsikringsselskabet "Ingosstrakh". Anmeldelser af CTP fundet usædvanligt god, så du trygt kan overlade til specialister. Men CTP - er ikke den eneste bilforsikring, som du bør tænke. Det faktum, at det ikke dækker de skader, som vil modtage din bil. Under politik med tvungen motor TPL forsikring betalinger kan kun få en tredjepart blev involveret i en trafikulykke. Hvis du ikke er en tredjepart, der er, er bilen blevet anerkendt af ophavsmanden eller ophavsmændene forekomst af en af en trafikulykke, vil CTP forsikringspolice ikke dækker reparation på din bil koster. Hvad skal man gøre? Du bør se nærmere på spørgsmål om bilforsikringer, som for tilbagebetaling af omkostninger til reparation af dit køretøj, offeret i en trafikulykke på din egen skyld, du har brug for at tegne en helt anden politik, opkaldt Hull. Men denne politik er ikke det vigtigste emnet for denne artikel, således at den omstændighed af dens eksistens og dens formål - det er alt, du i øjeblikket har brug for at vide om det.

elektronisk politik

I betragtning af hvor imponerende hastighed er udviklingen af moderne teknologi, designe en forsikring er for nylig blevet meget lettere. Vi taler om e-CTP, det vil sige den elektroniske forsikringspolice. Så, når de ændringer blev foretaget i betalinger i tilfælde af skader på helbred eller liv tredjemand, har det indført et elektronisk system til registrering af forsikringspolicer. De fleste forsikringsselskaber har nu på deres officielle sider på internettet er særlige systemer, der tillader bilen at forsikre komfort i dit hjem. Selvfølgelig, at være en af de førende forsikringsselskaber i Den Russiske Føderation, den indførte ordning og forsikringsselskabet "Ingosstrakh". Anmeldelser af CTP, design af nettet, er også meget positivt. Dog skal det bemærkes, at den elektroniske udformning af politik ikke vil være muligt, hvis du ikke har forsikret din bil. Det faktum, at systemet får de grundlæggende oplysninger i SAR, og hvis du ikke har bestået den procedure for bilforsikring på kontoret, så dine data i databasen er ikke data. Det er en lille ulempe, som, det er håbet, det vil blive rettet i fremtiden. Hvis du var forsikret før, så skal du blot udfylde de nødvendige formularer, og du får en e-mail dokumenterne for at svare til en "papir" en forsikring, som du har modtaget tidligere.

positive anmeldelser

Tja, er det tid til at se på, hvad bilister i hele Den Russiske Føderation, taler om virksomheden "Ingosstrakh" - for ansvarsforsikring for motorkøretøjer anmeldelser. Moskva - er en af de vigtigste områder, hvor der er et imponerende design af forsikringskontrakter. Og derfra kommer de fleste af anmeldelser, og det er, hvor næsten alle af dem er positive. Hvad der præcist er rost bilister udfærdiger politik på dette forsikringsselskab? Hvad er anmeldelser af "Ingosstrakh" selskab? Obligatorisk - det er den politik, der bekymrer sig for hver ejer af bilen, så om det og skrive det mest. Og et stort antal mennesker i deres anmeldelser skrevet i de sidste to år, skal du notere den bekvemmelighed i anvendelsen af den politik på internettet. Proceduren er hurtig og bekvem, at systemet fungerer gnidningsløst og meget præcist. Ingen forsinkelser, politikken træder i kraft, en dag efter du foretage betalingen. Også mennesker bemærker andre fordele i virksomheden, såsom antallet af betaling i henhold til forsikringspolicen, størrelsen af betalinger, samt kvaliteten af personale tjeneste. Som du kan se, revisionen påvirke alle aspekter af virksomheden, herunder e-CTP "Ingosstrakh". Anmeldelser af selvfølgelig, er ikke den eneste positive - det er muligt at finde og negative udtalelser. Ofte er overladt til indbyggerne i regionerne, men vi kan roligt sige, at det selskab, som tager hensyn til absolut alle de anmeldelser - "Ingosstrakh". CTP, Kazan er stedet for handling eller Moskva, er altid en prioritet, så personalet forsøger at hjælpe både beboere i hovedstaden, samt repræsentanter for de mindre byer.

negative anmeldelser

Med hensyn til de negative udtalelser i relation til selskabet og dets aktiviteter, vil de mødes på mellemrummene af internettet på en række forskellige ressourcer. For eksempel er en af de byer, hvor deres repræsentation er "Ingosstrakh" - Nizhny Novgorod. Anmeldelser (skadevolders og andre typer af forsikring), kan være anderledes, og nogle af de Novgorod skrive en positiv anmeldelse, og en anden - negativ. Det er at forstå de grunde, som de fleste af den skriftlige klage? Ved nærmere analyse bliver det klart, at de fleste af anmeldelser er skrevet med en negativ tone fra det faktum, at brugeren ikke forstod det godt med dokumentation og regulativer. For eksempel i en af de grene af "Ingosstrakh" (Ekaterinburg) til CTP negative anmeldelser kom af den grund, at bilejere ikke bringer konklusioner om ulykken til kontoret til tiden. Men samtidig ønsker vi at blive betalt på bilreparationer Hull. Ligesom Hull, en af de vigtigste specialer af "Ingosstrakh" firma - CTP. Kundernes anmeldelser også komme i og design - for eksempel en af de bilejere gerne vil indgå en forsikringsaftale af den anden chauffør i en hastesag, men virksomheden kan krank ud en sådan handling kun inden for en måned. Det ser ud til, at en lille post, såsom en lille check - og alt, men selskabet kan ikke yde denne service, så dette udsagn er en komplet grundlag for de negative anmeldelser. Negativ, som der er i virksomheden "Ingosstrakh" anmeldelser for ansvarsforsikring for motorkøretøjer betalinger - folk klager over, at deres ansøgninger behandles alt for længe, hvilket gør det vanskeligt at bruge køretøjet, men det ofte afhænger af placeringen af virksomheden. Men det er værd at bemærke, at alle kommentarer er gennemgået af repræsentanter for virksomheden og den enkelte bruger modtager et detaljeret svar, som præciserer alle detaljerne i problemet.

fund

Hvilke konklusioner kan vi drage af alle disse oplysninger? Ligegyldigt hvilken afdeling, du søger - i Moskva, eller om det er "Ingosstrakh" -Voronezh, anmeldelser (CTP berørte i første omgang) vil fortælle dig, at tjenesteydelsen leveres på samme høje niveau. Selvfølgelig er der er utilfredse, men hvis man ser på anmeldelser af CTP fra andre forsikringsselskaber, vil du indse, at den negative var, og altid vil være.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.