Nyheder og SamfundFilosofi

Viden og kreativitet. Deres rolle i studiet af verden

Studiet af verden - det er en kontinuerlig proces med at tilegne sig viden, som hele tiden udvider, uddybe, bliver mere sofistikerede. Skelne mellem empirisk og teoretisk viden. Sidstnævnte er den højeste stadie og er overvægten af den rationelle del af det sanselige. Det betyder ikke, at den sensoriske komponent fjernes helt - det bliver en underordnet. Materialistiske teorier siger, at forståelsen - er en realistisk afspejling af den ydre verden på den person, samt spille det den måde, det eksisterer uden menneskelige bevidsthed.

Teoretisk viden er ved at undersøge sandheden og fejl, nøjagtigheden af viden samt de vigtigste faser i læringsprocessen. Det bruger følgende metoder og teknikker: idealisering, abstraktion, fradrag og syntese. Dens karakteristiske træk er den refleksivitet og studiet af processen med at erhverve viden. Dens former: teori, hypotese, er problemet, princippet og loven. Det er vigtigt at forstå, at en klar grænse mellem den teoretiske og empiriske niveau ikke eksisterer.

Viden og kreativitet - det er to begreber, som er uløseligt forbundet. De repræsenterer en harmonisk samspil mellem objekt og subjekt, hvor menneskeheden modtager betydelig viden om verden. Civiliserede mennesker til alle tider spekuleret hvor vigtigt kreativitet er i et menneskes liv. Der er historisk belæg for, at dette spørgsmål er rejst folk i oldtiden. Det var første gang var der begreber som viden og kreativitet. Filosofi optrådte senere og bekræftede den sandhed, at mennesket hele tiden at udforske verden og takket være dette udvikler sig. Som den voksende bevidsthed af de mennesker, der alle dem interesseret i mere end blot problemet med eksistens, og oprindelsen af verden og den rolle i denne proces spilles af viden og kreativitet. Berømte tænkere i tiden gør en interessant forsøg på at definere essensen af disse begreber og deres relation til forståelsen af mysterier eksistens. Den dialektisk-materialistiske filosofi af viden er ikke forstået som et spejlbillede eller en passiv kontemplation, men som en proces med aktiv og kreativ refleksion af virkeligheden. Her personen fremstår som en offentlig enhed, som virkelig påvirker forløbet af historiske virkelighed.

I øjeblikket, på grund af den seneste tids uophørlige strøm af informationer og innovation inden for videnskab og sociale relationer er der behov kreativ tilgang til at løse videnskabelige og tekniske problemer. Viden og kreativitet i den forbindelse er de vigtigste faktorer i at aktivere en person, og får hende til at åbne op for mere fuldt ud. Generelt hjælper det at nå det ultimative mål.

Hvis vi betragter et sådant spørgsmål som dannelsen af talrige videnskab og en bred vifte af kunstformer, bliver det klart, at en af de vigtigste roller spilles af viden og kreativitet. Filosofi efterfølgende kodificeret resultater af mennesket. Hun var i stand til at generalisere den viden og gav mulighed for at definere deres forhold.

Støtte teorien om viden er sociologi, antropologi, etik, kultur, og hermeneutik. Det ser ud til, at når den akkumulerede oplevelse af menneskeheden i tusinder af år på grund af den historiske baggrund, i det moderne samfund bør komme fuldstændig harmoni. Men vi virkelig vidne krisen i moderne personlighed, hvilket forårsagede udbredte forening af integrative processer, og det sker på en global skala, og på grund af det faktum, at samfundet er ved at udvikle med menneskeskabte skråning. På trods af, at viden og kreativitet har altid været en drivende faktor i udviklingen af samfundet, vi i dag står over for en klar krise af skabelsen, som blev dannet som et resultat af den voksende åndelige tomrum. For at overvinde denne situation kan være målrettet vægt på betydningen af åndelighed for en harmonisk udvikling af mennesket og samfundet som helhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.