TravelingRetninger

Underholdning i Novosibirsk: forlystelsesparker, attraktioner, underholdning

Novosibirsk - en storby-millionik. Det er så smukke og rige, at nat metropol som den ægte Las Vegas. Hele byen lyser med tusindvis af farvet lys. Intet under, at i sådan en smuk storby der er masser af interessante steder.

underholdning

Selvfølgelig, som enhver moderne kulturelle by, Novosibirsk har forskellige underholdning klubber, biografer, restauranter, kulturelle centre, caféer, Philharmonic, fritidshjem. Alligevel lokale foretrækker kulturel hvile i den friske luft.

Derfor er næsten alle de underholdning i Novosibirsk er i parkerne. De var i et utroligt stort antal. Parker er placeret i næsten alle regioner i Novosibirsk. De tilbyder deres gæster er helt forskellige aktiviteter, der spænder fra skydebanen og efterbehandling med arcade spil, er der stadig du kan altid finde et pariserhjul. Der er endda spåkoner, der kan povorozhit på kort.

feriehuse

Så hvor at hvile i Novosibirsk? Byen har 16 feriehuse. Den mest populære af dem - det er et hotel "Barvikha" turist guest house "Marina" Gæst Complex "på Kropotkin" og mange andre. Alle disse institutioner tilbyder kunderne non-stop ferie i komfortable værelser, førsteklasses køkken i en elegant restaurant, en privat strand med en swimmingpool, et vandland, en sauna, en pool, et motionscenter og en karaoke bar. Fremragende service og opmærksomme personale vil sikre gæsterne et uforglemmeligt ophold.

klubber

Der er underholdning i Novosibirsk, og for elskere af natten hvile. Hvor ellers at underholde de unge, som i natklubber. Især i byen er så mange, at du kan vælge den mulighed der passer til enhver smag. Det natklubber "Tantsuki", "anti-glamour", "Pike", "Vatel", "Alpine Grotto", "Maestro", "Zephyr" og andre. Der gæster hver aften venter på nye temafester, bowling, karaoke, hyggelige barer, dansegulve, iørefaldende musik, striptease og endda skønhedskonkurrencer. Hertil kommer, ofte indgangen til fri piger, men handle strammere kontrol - nægtet indrejse til personer under 21 år!

Hvor kan jeg spise?

Hvis beboere eller besøgende til byen vil gerne have middag med din familie, invitere til middag, en elsket eller at mødes med forretningspartnere, kan vi altid gå til en restaurant. Disse Novosibirsk virksomheder tilbyder sine besøgende absolut ethvert køkken. I restauranten "Europa" og "Liverpool" kan smage europæisk mad i "Bonfire" bar - østrigske retter i "Hokkaido" forberede retter af køkkener i forskellige nationer. Ligegyldigt hvad restauranten falder valg, er de alle ser vores omdømme og har den højeste rating forbruger.

underholdning centre

I denne sjove ender ikke i Novosibirsk. Der er også saunaer, svømmehaller, sportshaller, gymnastiksale. Men de fleste mennesker elsker underholdning centre i Novosibirsk:

  • "Factory genier" - dette er et fantastisk sted, hvor du kan gøre en masse interessante og usædvanlige ting: føler lynet begynder at veje 10 tons, for at fange sin egen skygge. Der er forskellige interessante udstillinger på fabrikken, der ikke længere kan ses andre steder. Her kan den "geniale" i alle aldre altid få hjælp center fagfolk i enhver virksomhed. Hver uge er der festivaler, konkurrencer og er vært for en lang række interessante kemiske eksperimenter.
  • Ice Arena inviterer alle fans af skøjteløb at tilbringe fritiden med sundhedsmæssige fordele. Her kan du komme med dine skøjter eller leje dem direkte i paladset. Og i løbet af vinteren helligdage her er smukke is shows og sat udklædte eventyr for børn.

"Legion"

Er du spekulerer på, hvor de skal hvile i Novosibirsk usædvanlig og ekstrem? Kom til den støtte, butik og airsoft klub "Legion". Det er specielt designet for elskere af militære sportsspil. For kunder er der flere offentlige og private områder.

Spillet scenario består af reelle militære begivenheder. Spillere modtager professionelle uniformer og våben. Her er folk nedsænket i atmosfæren i en reel kamp, og fuldt ud kan nyde spillet.

Recreation Park Zaeltsovskiy

De mest almindelige aktiviteter i Novosibirsk - en tur i parkerne kultur og hvile. Disse steder er mest velegnet til familie underholdning, især for børn.

Meget interessant Zaeltsovskiy Culture Park. Her kan du vidunderligt bruge tid. Særligt interessant i Zaeltsovsky vinter. Her kan du dase i etnoposelenii og børn kan ride på et tog eller lege med egern.

"Dårlig"

For fans af "kildre" er et reb park "Poor?" Parken har udlejning af cykler, ski, en trampolin, en drive-in biograf, en fodboldbane, paintball, udflugter, udendørs café og en restaurant.

I sommeren kan du altid gå til den centrale strand. Det er beliggende på bredden af Ob reservoiret. Alt på stranden er udstyret til rekreation: dorne, borde, grill, samt elektricitet. Hvis du ikke ønsker at lave mad selv, kan du altid besøge den lokale cafe. Ferierende er under tilsyn af en administrator og redningsfolk.

"Yard"

Men det mest interessante i byen underholdning for unge. Novosibirsk til børn tilbyder særlige cafeer, underholdning og videnskabelige centre, teatre, musik spil og meget mere.

Babyer kan reduceres i børnenes zoo "Yard". Han åbnede hele sommeren. Her er det tilladt at lege med dyrene, at optegne dem og fodre dem. Og her kan du vandre gennem labyrinten.

Amusement Park

Der Novosibirsk og en forlystelsespark. Her gerne gå besøgende i alle aldre. Alle gæster har utrolig underholdning: trampolin, bueskydning, et pariserhjul, arkade, laser shows, store dukker, vand forlystelser, popcorn og candyfloss, cafeer, og anden underholdning!

"Madagascar"

Denne ø morskab for børn - Game Center "Madagascar". Her kan børnene lege med legetøj, hoppe på trampolin, spise i børnenes cafe, og i weekenden til at deltage i et cirkus show-program med ægte cirkusartister. Og i slutningen af dagen børnene venter på en børns diskotek og en tegneserie på den store skærm. Dette er en stor ferie, ikke kun for børnene, men også for voksne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.