TravelingRetninger

Mosrentgen - afvikling. Moskva fabrikken by "Mosrentgen"

Mosrentgen - afregning på det område af New Moskva med en befolkning på 16.500 mennesker (2010). Administrativt det hører til Novomoskovsk distrikt i hovedstaden i 2012. Tidligere landbosamfundet dannet omkring virksomheden "Mosrentgen", der producerer X-ray og andet medicinsk udstyr.

historie

Mosrentgen - en landsby med en lang historie. Selv om byen med samme navn blev etableret i perioden med industrialisering som et beboelsesområde i den samme navn på planten, har folk levet i lang tid. Det er kendt, at i 1627 husede landsbyen Govorovo ejet af ingen Filippu Bashmakovu. I løbet af de næste 60 år for afvikling flere gange skiftet ejere, som dog har bidraget lidt til udviklingen af området.

I 1696, en anden ejer Govorov, degnen Avtonom Ivanov, bygget en smuk Trinity Church, og i dag er en kulturel guldgrube MOSRENTGEN. Autonome var en lys tal på hans æra: udsat sammensværgelsen mod Peter I, skabte en udmærket sig i slagene ved Azov Regiment. Takket være hans indsats, den engang uinteressante ødemark Govorovsky blev aktivt befolkede takket være stenkirke blev Govorovo omdøbt til Trinity.

Siden midten af det 18. århundrede, de landområder ejet godsejer Saltychikha (Saltykov). Hun blev berygtet i hele Rusland på grund af deres sadistiske tendenser. I perioden fra 1755 til 1762 år blev værtinden brutalt tortureret nogle 130 bønder, som han blev fordømt af kejserinde Katarina II til livsvarigt fængsel i et kloster.

Kommunikation med Tiutchev

En vigtig historisk arv kan prale ikke kun den gamle Moskva. Forliget Mosrentgen som arving til Treenigheden landsbyen også prale fremtrædende personligheder i de forskellige perioder ved at leve på denne jord. Ved et tilfælde, en af de vogtere børn Saltychikha var Ivan Tiutchev. Efterfølgende bedstefar købte godset af den store digter - Nikolai Andreyevich. Oplysninger om den periode, en lille smule, men historikere mener, at han har udstyret i Treenigheden en smuk park med en kaskade af damme, spor af sin tidligere storhed, der overlever til denne dag.

Den yngste datter af Nicholas A., Nadezhda, var en ven af Gogol. Og Ivan, den ældste søn, bragte den store digter Fedora Ivanovicha Tyutcheva. Det er i herregården Trinity ifølge digteren, bestået sin kreative dannelse, afslørede en kærlighed til litteratur. Ni år (indtil afgang i 1821 til den diplomatiske tjeneste) hvert forår og sommer Fedor brugt i boet. Af den måde, så jorden flyttes niece Griboyedov - nee Anastasia Rimsky-Korsakov. Det er ofte besøgt komponist Alexander Alyabyev.

Rusland, Moskva: afregning Mosrentgen i den sovjetiske periode

Under den sovjetiske periode i forliget med den tid, bar navnet på den Teply Stan, husede værksteder til fremstilling af røntgenudstyr. Under Den Store Fædrelandskrig, virksomheden blev evakueret, og efter dens afslutning blev bragt fra Tyskland den nyeste produktionslinje. I betragtning af betydningen af virksomheden, til at etablere en opdateret produktionen blev inviteret til den tyske specialist. Siden 1944 Teply Stan omdøbt Mosrentgen landsby.

beskrivelse

Afviklingen af planten "Mosrentgen" er faktisk monotown. Dets landskab er et tæt byområde udviklet vejnet, gartneri foreninger, industrielle zoner, Khovanskii kirkegård, "åbne" militær by "prominent-4" og skov.

Blandt de væsentlige objekter afregning inkluderer engros vegetabilske base, byggemarkedet og fair, MES uddannelsescenter, boligområder. Blandt de historiske genstande - Manor Park Trinity midten af det XVIII århundrede med tre damme placeret kaskade. Mod syd står kirken livgivende Trinity (1696), mod nord er en privat sportskompleks.

Som rammende sætte en af de journalister, Mosrentgen - en landsby-lignende ø sovjetiske liv uden for Moskva, sank i handel og industri periferien af Moskva genereret af kapitalismen.

Axis kommunikation af denne territorium er på gaden admiral Kornilov, og fortsætter sin forventede rejse nummer 135. Fra syd støder på markedet for auto dele, landsbyen Salaryevo, pakhuse, kirkegårde, industripark "Indigo", engros-og detail-center "Lotus".

Mosrentgen landsby på kortet

Afregning ligger næsten ved Moskva ringvejen grænser op til syd-vest for Old Moskva, og siden 2012 er en del af hovedstaden. Udviklet vejnet og nærhed til storbyen bidrage til væksten af landsbyen: hvis der i 2002 levede 10 336 mennesker i 2010 - 16462 (ifølge folketællingen).

Hvis man ser fra oven, er det klart, at Mosrentgen har en lineær struktur: Erhvervsbyggeri (erhvervsparker, handel, logistik) vokser langs motorveje, som udvikler og boliger. Nybyggeri er langs hovedvejene, samt links chordater, herunder lovende. Landsbyen har klare grænser, der strækker sig langs ringvejen, Kaluga og Kiev motorvej, gader Admiral Kornilov og forventede retninger №135.

nye Moskva

På 01.07.2012 Mosrentgen blev landsby del af den nydannede territoriale enhed New Moskva, som er en udvidelse af de gamle grænser Moskva i Kaluga-området. Her myndighederne ønsker at gennemføre en række ambitiøse projekter for at fjerne belastningen fra de gamle Moskva distrikter. Så det er planlagt:

  • bygge en gigantisk kompleks af regeringen;
  • skabe klynger - "points for vækst" af nye videnskabelige og teknologiske projekter;
  • organisere ny produktion, logistikcentre, landbrug;
  • udvikle rekreative turisme;
  • bygge nye kvarterer med moderne byudvikling.

Ifølge Metropolitan borgmester Sergei Sobyanin, vil regeringen og administrationen forsøger at udvikle området, så det ikke genere Moskva, men tværtimod losse hovedstadsområdet. Skraveret en ambitiøs plan - at skabe en million job.

Mosrentgen - landsby, som er bestemt til at blive en af de "punkter i vækst". Her Social og Business-center, NAO, et areal på 190 hektar med oprettelsen af omkring 150.000 arbejdspladser vil blive rejst. Dens dannelse blev bestemt ved fremkomsten af en stor erhvervspark "Rumyantsevo", og udviklingen af området omkring akkord mellem Kaluga og Kiev motorvej, hvilket øger antallet af aktive forretningsenheder. Hl avnym element i den første fase bør være opførelsen af business center "Komsiti", den første fase, som blev sat i 3. kvartal af 2014.

fremtiden

Vær med i Moskva beboere føler, ikke i ord. Nu rekonstrueret veje, der er bygget en moderne og rummelig MP legeplads. Planerne om at åbne to metrostationer. Hovedstaden levestandard gradvist kommer til den engang stille provinsielle landsby.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.