TravelingRetninger

Attraktioner Strelna. Udflugt i Strelna

Attraktioner Strelna i mange år optaget på listen af Ruslands smukkeste monumenter. En lille landsby ligger 20 km fra St. Petersborg, er at tiltrække flere og flere turister hvert år. På tidspunktet for Peter er opførelsen af landsted begyndte. På dette tidspunkt, og der var berømte monumenter: træ og den Konstantin paladset, Strelna Park. Således er hovedpersonen i vores publikation - forliget Strelna. Seværdigheder (hvordan man får her, vi beskriver nedenfor) det er emnet for denne artikel.

Fra historien om Strelna

Landsbyen Strelna i attraktioner Sankt Petersborg , som stadig tiltrækker turister fra alle hjørner af Rusland, i begyndelsen af det XVIII århundrede. Han var i besiddelse af den kejserlige familie. "Russiske Versailles" - den såkaldte dette sted i den tid af Peter. Når den store russiske kejser Trip træ palæ blev bygget her. Lidt senere, i 1720, begyndte opførelsen af Constantine Castle. Så ved siden af det var udstyret Strelninskiy smukke park.

I 1722 blev landsbyen ejendom Elizabeth. Under hendes regeringstid landet huset blev herskere Peterhof, og spore opholdstilladelse funktioner, som udføres Strelna. Attraktioner, fotos af som kan ses nedenfor, har en historisk værdi.

I 1797, den kejserlige område blev ejendom Konstantin Pavlovich (søn af Paul I).

Under Anden Verdenskrig blev Strelna erobret af tyske tropper. Dette område blev brugt som en base for beskydning af Leningrad.

I 2003, den tidligere tilstand bopæl af sporet kompleks kaldet Palace of Kongresser blev oprettet.

Udflugt i Strelna

Hvert år i landsbyen besøgt af hundredvis af rejsende til at se seværdighederne i Strelna. Du kan få her et par ruter:

  • På toget, de kører dagligt fra Baltic togstation i St. Petersborg. En væsentlig ulempe ved denne løsning er, at den sidste station "Strelna" til de vigtigste attraktioner at gå til fods.
  • På rumfærgen - den hurtigste og mest bekvemme måde at komme til den tidligere residens for waypointet. Busserne kører dagligt fra Sankt Petersborg til Upper Park i Strelna.
  • Sporvogn fra "Avtovo" metro station.

Start din tur til Strelna bedst med Treenigheden-Sergius ørken. Efter at have besøgt de hellige steder kan du gå til de vigtigste attraktioner - den Konstantinovsky Palace. Den næste objekt, der er absolut værd at se - Travel Palace. Så, for at finde ud af mere om den måde, en ædel ørne, for at besøge Oryol herregård og park. Og for at fuldende den fantastiske rejse Strelna bør være på russisk landsby Shuvalovka.

Så lad os tale mere om de vigtigste attraktioner i Strelna.

Konstantinovsky Palace

Ifølge planerne for Peter I, dette palads var at overskygge den skønhed og perfektion af det franske Versailles. For sin design og konstruktion involverede de mest berømte mestre - Nikolo Miketti, Rastrelli. Desværre er den ufærdige palads efter døden af kejseren dukkede kører. Inden du flytter ind i besiddelse af Constantine Pavlovich, fungerede han som en vin opbevaring funktion. Dens moderne udseende bygning erhvervet kun i begyndelsen af det XIX århundrede. Arkitekt A. N. Voronihin fuldstændig ændret det indre af slottet. Han redid interiør i antik stil.

Under anden verdenskrig blev slottet og parken ensemble næsten fuldstændig ødelagt. Dens genopbygning blev afsluttet kun i 2003.

I dag Konstantinovsky Palace åben for offentligheden. Der er også et museum. Gennemgangen af Konstantinovsky Palace præsenterer en samling af malerier indsamlet af Mstislav Rostropovich og Galina Vishnevskaya.

Traveling Palace

Traveling Palace i Strelna - den tidligste byggeri i det område af den kejserlige bopæl. Dens konstruktion begyndte i 1716. Design og konstruktion af Traveling Palace blev overværet af så berømte arkitekter som Voronikhin, Bartolomeo Rastrelli. Området omkring bygningen var uudviklet: det var en frugtplantage, bigård, have.

Traveling Palace i dag fuldstændig restaureret og åben for offentligheden. Blandt de artefakter udstillet i bygningen tiltrækker opmærksomhed levetid portræt af den store kejser Peter I. Derudover kan du se indtryk af russiske lineal og hånd patchwork tæppe, syet af Catherine I.

Trinity-Sergius ørken

Taler om attraktionerne i Strelna, for ikke at nævne Trinity-Sergius ørken. Dette kloster, grundlagt i det XVIII århundrede. På sit område er placeret de gamle kirker, katedraler, kapeller og en smuk have. Her på Den Hellige Treenigheds Katedral, der engang var den eneste kloster klokketårn.

I dag er en særlig interesse for turister er et tempel i navnet på St. Grigoriya Bogoslova. Det blev bygget i midten af det nittende århundrede. Det unikke ved templet er, at det blev bygget på graven af en favorit Paul I, grev Kushelev. I dag er kirken ved at blive restaureret.

Et andet interessepunkt af Treenigheden-Sergius ørken - kapellet af Nikolaya Chudotvortsa, som ligger på kysten af Port-kanal.

Oryol herregård og park

Orel palæ - den tidligere boet efter Grev Orlov overdraget til ham for hans tjenester under undertrykkelse af opstanden i Decembrists. Alt til sit eget område, inviterede han arkitekten Sadovnikov. Hans indsats har disse lande blevet forvandlet til en smuk park med usædvanlige springvand, unikke skulpturer og indviklede labyrinter.

I dag er den tidligere Oryol herregård du kan se ruinerne af den hertugelige slot, godt og smukt Lviv palads, bygget i gotisk stil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.