TravelingRetninger

De mest imponerende seværdigheder i Novorossiysk

Novorossiysk - denne port. Selv om en af de vigtigste opgaver i udviklingen af denne by er at forbedre de forskellige turistområder.

By, takket være langvarige handelsmæssige forbindelser, er blevet en moderne og velholdt, med en veludviklet infrastruktur. I dette tilfælde, kan ingen modstå romantik af Sortehavet, multipliceret med storied historie.

De vigtigste attraktioner i Novorossiysk knyttet en eller anden måde til krigene, og her var de rigtig mange. Mens mange vandrestier kan tilskrives naturlige formationer.

Så krigen sige de mange attraktioner i Novorossiysk. "Sailor med granat" er på plads, som holdt en defensiv linje. "Undefeated" - en hyldest til skud og tortureret i 1943.

Over motorvejen nær anlægget "Oktober" er en imponerende struktur, der skildrer 4 børste soldater, fast komprimere maskiner.

Overvejer yderligere attraktioner Novorossiysk, kan du vælge en velkendt mindesmærke kaldet "Valley of Death", hvis område er der et monument kaldet "eksplosion". Denne sammensætning, som er sammensat af fragmenter af bomber, granater og miner.

Omkring byen er der flere små feriebyer. Enorme popularitet n. Den brede stråle. På dette punkt er der et udviklet moderne infrastruktur og er lejlighedskomplekser. Efter at have gået nord, kan du være i South Ozereyka og se attraktionerne i Novorossiysk - stendysser, der ligner en stor tårn.

Abrau-Durso hver dag tager en masse turister. Deres interesse skyldes primært det faktum, at det er fødestedet for russisk champagne.

Ankommer i Novorossiysk, hvis attraktioner er ikke begrænset til nogle monumenter at besøge den største ferskvandssø kant, som ligger i nærheden af byen. Denne sø Abrau vedligeholdes af underjordiske kilder. Vandet her er krystalklart, selv om hendes drink stadig ikke det værd.

På omkring 1 km er der et monument kalender. Enorme antal (10 * 20 meter) taler om befrielsen af Novorossiysk fra nazisterne.

Ude på kysten Sudzhukskaya fletninger, kan du se på Warlock Mount. På grund af den varme bjergluft og havet vinden, dette sted er hjemsted for dem, der elsker at hoppe med paraglide. Herfra kan du komme ind i Myskhako. På dette tidspunkt, den vokser direkte på bredden af vinmarkerne.

Hvert år tusindvis af turister kommer til Novorossiysk. Attraktioner, kan billeder af nogle af dem ses ovenfor, og inkluderer vingården "Myskhako", som holder hver November fejring af ung vin. Et stort antal afsondret landsbyer, bueformede strande og den næsten fuldstændige mangel på infrastruktur tiltrækker elskere af afsondret afslapning. Myskhako - dette er den mest naturalistisk sted i hele byen.

Novorossiysk Embankment fortjener særlig opmærksomhed. Den er velegnet til vandreture progulkok, næsten overalt du kan gå ned til havet og svømme. I nærheden er Kap for kærlighed og vandland - de berømte romantiske hjørner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.