BilerBiler

Hvordan er det skvulpen af ventiler?

Hvad er kompression? Dette tryk i forbrændingskammeret ved afslutningen af kompressionsslaget. Det kan udluftes gennem stempelringene eller ventilmekanismen. I det første tilfælde, reparation indebærer kun en erstatning, og i det andet - det er meget muligt at undvære det. Betragt eksemplet situationen sådan motor WHA.

Først og fremmest skal det siges, at denne procedure kaldes "lapning ventiler". Under drift ventilsæderne dannet af en indbetaling, som forhindrer dem i lukkes fuldstændigt. Således lapning ventil undgår dette problem. Hvordan at bestemme, hvad de skal lapning? Svaret er simpelt. Hvis du droppede kompressionen i cylindrene, så denne operation er absolut nødvendigt. Den omstændighed, at skvulpen af ventiler, der er nødvendige i sådanne motorer, en ressource , der er lidt forarmet, og enheden er langt fra at være fuld af energi.

Oprindeligt bælte mellem sædet og ventilmellemrummet dannes på grund af slitage af sidstnævnte. Da den "Bomuld" ved afslutningen af temmelig stærk, i sidste ende får ud over kanten og brudt geometri pasform. Derefter uforbrændt blanding kommer ind i mellemrummet, som er simpelthen den koks på bæltet af ventiler, hvilket gør forskellen endnu mere. Generelt forekommer sådanne problemer hovedsagelig med udstødsventilerne som indløbs- "poleret" indkommende strømme. Desuden er der ingen forhindringer for luftstrømmen, og når den maksimale temperatur er høj, ventilerne er i en lukket tilstand.

Nu direkte på, hvordan man udfører de slibning ventiler. VAZ forbyder ejerne af disse køretøjer til at udføre slibning boremaskine. Ifølge dem, er det umuligt at gøre den nødvendige indsats. Men det faktum, at den kraft, der er bare ikke nødvendigt. Hvis det er at anvende, sadlen Stoch ujævnt. I dette tilfælde vil ventilen ikke præcis justering, hvilket resulterer i fremkomsten af den ene side af mellemrummet. Det er fyldt med de ovennævnte konsekvenser. Endnu lapning ventiler bore kan ikke være så effektive som muligt ved hjælp af et specielt kit.

Den er lavet i tre faser. Denne ordre er afhængig af kornet skvulpen forbindelse, som er i færd med at ændre. Hvis lapning ventiler med et bor, så det er fastspændt pin af samme diameter som stangen. Den ene ende af slangen er sat på stiften, og den anden - på ventilen. Derefter sikkerhedsselen og smurt pasta, hvorefter udviste svag rotationshastighed. Hvis de er for lille, er det ikke forfærdeligt - stige svagt i løbet drift.

Hvis de er store, er der risiko for overophedning og sadler og ventiler. Så vil de være karakteristisk blå stribe. Dette er et sikkert tegn på overophedning. Efter den indledende behandling slettes pasta og derefter gnedet med følgende, mindre kornet. Efter påføring af pastaen tredje overflade omhyggeligt tørres af med petroleum. Så skal de smøres med motorolie og gentag lapning procedure, observere "speed-mode". Dette vil give den maksimale tæt lukning.

Nå, efter at kompressionen i cylindrene vil stige betydeligt. Det bør erindres, at motorerne, kompressionsforhold er mindre end 8, er meget følsomme over for det. Dette i høj grad påvirker brugervenligheden, så ventilen formaling kan udføres selv mellem reparationer, for eksempel efter 20 000 km.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.