BilerBiler

Hvad er et crossover - en for alle

Uden at gå i definitionerne af de forskellige typer af køretøjer , som de kan henføres til en eller anden klasse, at forstå, hvad en crossover er nok til at oversætte fra engelsk ordet "crossover". Det kan tolkes som en hybrid, nogle crossover fænomen. I forhold til bilen, betyder at forbindelsen i et transportkøretøj fordele ved flere andre typer af maskiner.

Forstå, hvad en crossover er vanskelig, indtil du har identificeret de elementer i denne bil. Disse omfatter:

- clearance som en SUV;

- en høj siddeposition og en høj loft i kabinen, ligesom en varevogn;

- komfort og bekvemmelighed som sedan;

- tilgængelighed (ikke altid, men som regel) firehjulstræk, som gør det muligt at overvinde den lille off-road og dårlig vej;

- moderne og stilfuldt design.

Selv en simpel optælling af designet har iboende i denne bil, lader forstå, hvad der er et crossover. Faktisk - det er en bybil, der giver indehaveren mulighed for at bevæge sig rundt komfortabelt i en række forskellige indstillinger både bytrafik og på motorvejen, samt en let vej. Et sådant køretøj har en temmelig rummelige bagagerum, i stand til at bære flere passagerer med den nødvendige komfort og sikkerhed.

Men alle køretøjer, med undtagelse af fordele, er der ulemper. I forhold til crossover omfatter følgende:

- dens funktion er dyrere end konventionelle bil;

- tyngdepunktet ved crossover er indstillet højt, hvilket fører til valkost i hjørnerne;

- bremselængde let forøget som følge af øget vægt;

- manøvrering flowet er vanskelig på grund af den store størrelse.

På trods af nogle mangler crossovers, er deres popularitet vokser, og flere og flere antallet af sådanne biler fylder gaderne i vores byer. Derfor nye og opgraderede ældre modeller af biler. Og som en konsekvens - et forsøg på at bestemme den bedste crossover. Der er mange magasiner og andre avtoizdany, hvor bilen er givet sin vurdering, hver udgave af valget af crossover. dette betyder dog ikke, at bilen efter eget valg virkelig er bedst.

En anden, ikke mindre populær, det er at forsøge at bestemme den mest økonomiske crossover. Og denne aktivitet kan betragtes som håbløs. Pointen er ikke, at bilerne ikke kan passere de nødvendige tests. Problemet vil være i en anden. De opnåede på tests tal, ikke altid, eller snarere sjældent blive gentaget i den virkelige verden betingelser.

Test giver en specielt forberedt prøve, som fabrikken ingeniører har foretaget de nødvendige tilpasninger og foretage passende justeringer. Sådanne betingelser er gentaget i selve driften, ufaglærte bruger, ofte umuligt. Faktiske data om forbruget og omkostningerne ved driftsomkostningerne vil være højere end lovet af producenten.

På trods af sådanne mulige uoverensstemmelser med virkeligheden i resultaterne af afprøvninger og forsøg, de har ingen effekt på den forståelse, at en sådan crossover. Kort kan det beskrives som en alsidig bybil, der har nogle mulighed for bevægelse i landet på dårlig kvalitet veje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.