SundhedAlternativ medicin

Mælkebøtter - nyttige blomster. Opskrift: Mælkebøtte Sirup

Det er sommer - en tid, hvor du kan samle og gemme op mange nyttige urter og blomster. I folkemusik brugt medicin kamille, aloe, berberis og andre planter. I denne artikel vil vi tale om de gavnlige egenskaber af mælkebøtte. Det viser sig, at disse farver ikke kun kan væve kranse, men også for at gøre lægemidler sirup, infusioner og tinkturer.

Opskrift sirup mælkebøtte

Mælkebøtte har mange nyttige egenskaber. Det er ofte brugt i folkemedicinen. Men frem for alt af denne blomst gøre gode juice, syltetøj og likør. Lækre retter, der bruger denne plante, der er mange. Mælkebøtte Sirup opskrift er enkel nok, at blive klar, men for to dage. For at koge det, du har brug for et stort antal af gule blomster, koldt vand, sukker, citron eller appelsin smag, samt beholder, hvor det vil alle blive blandet.

Vi går videre til processen

 1. Først skal du samle et stort antal mælkebøtter og godt vaske dem.
 2. Du vil derefter nødt til at skære tynde skiver af citron.
 3. Bland citrus farver og fyld med kogt varmt vand.
 4. Kog denne blanding bør være på lav varme i en halv time.
 5. Så dækker panden med et låg og opbevares på et køligt sted for en dag.
 6. Efter 24 timer, stamme blandingen, og blomsterne, der skal overvindes.
 7. Dernæst skal vi tilføje sukker og kog suppen i yderligere to timer på medium varme.
 8. Derefter kan den kogte sirup hældes på steriliserede glas og rulle op.

Medicinsk infusion giver en meget velsmagende og sundt, men det kan ikke undlade at behage, og at det er så enkel opskrift. Sirup af mælkebøtte kan gøre enhver mand. Man behøver kun at indsamle de nødvendige antal farver, og du kan starte madlavning. Jo mere bemærkelsesværdige denne opskrift sirup af mælkebøtter? Nyttige egenskaber det ikke giver dig mulighed for at få syge i den kolde årstid.

Uanset om det viser sig lækre sirup mælkebøtte blomster?

Den ovenfor beskrevne opskrift vil hjælpe dig med at tilberede en lækker og virkelig sund drik. Det vil appellere til børn, fordi det normalt gøres helt søde. For at forberede en velsmagende drik derhjemme, ingen grund til at bruge en masse penge. Det vil være nok bare at købe sukker, og alt andet kan findes gratis. Denne opskrift (sirup Mælkebøtte) blev opfundet i oldtiden, hvor der ikke var endda et gaskomfur i syne. Han overlevede til i dag i sin oprindelige form. For at sprede den klassiske opskrift, kan du tilføje citrusfrugter i sukkerlage, vil det give det krydderi og give den usædvanlige smag.

Nyttige egenskaber mælkebøtte. opskrift

Sirup af mælkebøtte betragtes som en værdifuld husråd, fordi disse blomster har nyttige egenskaber, hvilket ville være passende i behandlingen af næsten alle sygdomme. De hjælper fordøjelsesbesvær, reddet fra søvnløshed, dulme nervesystemet. Anvendelse af magic bullet stiger immunitet udvinding af syreindhold i kroppen. Mælkebøtte indeholder mange vitaminer, kemiske elementer, som er nødvendige for den menneskelige krop. Han redder fra kolde sygdomme, så tage mælkebøtte sirup hoste. Opskrift lægemiddel afkog er ikke svært, det er let at huske:

 • indsamle blomster;
 • Skyl godt;
 • hælde koldt vand;
 • kog og kog i 30 minutter;
 • giver infusioner per dag;
 • koge klokken to;
 • hældes i rene glas og lade patienten til at tage.

Når du kan begynde at indsamle disse små blomster?

For at forberede sirup fra mælkebøtter til at indsamle ung, men modne blomster. De begynder at blomstre i slutningen af foråret - forsommeren. På dette tidspunkt, planten absorberer alle de nyttige elementer. Lægemidler hovedsageligt koncentreret i kronbladene og mælkebøtte rod. Hvis du kombinerer det med andre produkter, kan du slippe af med problemerne i rygsøjlen og smerter i knoglerne.

Hvad gør siruppen?

Sirup af mælkebøtte, hvis opskrift kan findes i vores artikel, gøre for at erstatte tabletterne. Dette anlæg anses et miljøvenligt produkt, så dens egenskaber kan anvendes uden skade på kroppen. Denne opskrift (sirup Mælkebøtte) bruges i folkemedicinen for forkølelse. Velegnet redskab for folk, der lider af søvnløshed, ødemer, såvel som dem, der har brug for et diuretikum. Sirup er et antiviralt, anticancer og anti-slimløsende middel. Denne medicin viser sig lækre og duftende. Når en person føler sig utilpas eller stærk opdeling, er det nødvendigt at begynde at tage denne mirakuløse drik.

Hvorfor ellers ville samle disse blomster?

I almindelig mælkebøtte anvendes til behandling af lever, nyre. Med disse farver udsendes sten fra galdeblæren. De hjælper også i åreforkalkning, lavere kolesterol i kroppen, levercirrhose godbid, lindre melasse. Ansøg sirup til forgiftning, svær hoste, gastritis og ledsygdomme. Mælkebøtte gøre uforlignelige saft. Væske, som opsamles fra blomsten, virker som en tonic. Det er nyttigt for kæben lægger fæstning tandemaljen og ikke giver dem mulighed for at bryde ned. Men den bedste effekt er stadig sirup, som han har en særlig madlavning teknik, det er renset og kogt, så omkomme alle de farlige bakterier. Han er velegnet til børn, der endnu ikke kan tage nogle piller, og det er nødvendigt at behandle sygdommen. Får babyen som en sirup, og når det begynder at få tænder. Er et uundværligt værktøj skal være altid ved hånden, så at få det, skal du overveje dette spørgsmål mere i foråret og forberede en kur til vinteren.

Mælkebøtter kan rulle med alkohol eller vodka. Vær sikker på at sterilisere krukker før lukning.

Sirup kan røre med smør og spredes på brød. En sådan medicin kan promazyvat pandekager og kager. Den vigtigste ting at lave en sirup med sjælen og til at overholde alle de proportioner, at det ikke har vendt bitter eller smagløst.

Men husk, at al sygdommen ikke helbredes, ved hjælp af noget, men kun mælkebøtter. For råd altid henvise til den officielle medicin og praktiserende læger. Hold dig på tæerne og aldrig bliver syge. Og husk, at sundhed - er den mest værdifulde ting i livet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.