Nyheder og SamfundØkonomi

Nominel indkomst - hvad er det? Den nominelle afkast

Nominel indkomst - er vigtig for beregning af som bruges rent økonomiske vilkår, mens ikke genstand for registrering: prisniveauet, inflation og købekraft penge.

Metoder til bestemmelse af den finansielle ulighed

Folk eksisterer i et samfund, har forskellige niveauer af indkomst, derfor indtager en klar holdning. Nominel indkomst - dette er en absolut pengeværdi.

For at bestemme præcist, hvordan indkomsterne er fordelt, skal du bruge en af følgende metoder:

 • Statistiske teknikker til at bestemme værdien af gennemsnittet.
 • Dannelsen af grupper, afhængigt af størrelsen af indkomsten og sammenligningen af de gennemsnitlige værdier for disse ekstremer.
 • Lorenz-kurve, hvis konstruktion gør det muligt at bestemme størrelsen af uligheden i samfundet gennem kumulativ (stigende) virkning.

Nominel og real indkomst

Nominel indkomst - det er hele beløb, at en person har modtaget i løbet af en vis periode.

Konceptet af realindkomsten indebærer at tælle antallet af varer og tjenesteydelser, som i sidste ende havde råd køberen. Det er ikke den absolutte værdi, og ændringer i tid nominel (real) indkomstniveau gennem prisindeks. Det er grunden til den oprindelige referenceperiode antager en sammenfald af disse typer af indkomst, og derefter foretaget beregningen af prisændringer i løbet af en periode, og har ført til forskellen mellem den nominelle og reale indkomst i den aktuelle periode.

Essensen af den nominelle indkomst

Typisk er den nominelle indkomst - er beløbet for den indkomst, som en person har modtaget eller optjent i løbet af deres levetid. Det kan også omfatte alle former for materielle ressourcer og tjenesteydelser købt eller produceret i løbet af samme periode.

Betydningen af indtægterne kan estimeres som en funktion af aktivitet og graden af brug. Realindkomsten er summen:

 • af de midler, der er modtaget fra virksomheden;
 • løn;
 • af stipendium betalinger;
 • af sociale ydelser;
 • af pensionen;
 • af modtagne udbytter fra værdipapirer;
 • af andre indtægter, såsom fra salg af fast ejendom eller landbrugsjord.

Baseret på profitraten, kan vi tale om velfærd for alle borgere og i hvilket omfang det kan opfylde hele spektret af deres åndelige og fysiske behov. På beløbet for den indkomst påvirkes af faktorer som: Løn fra obligationer, prisniveauet på markedet, og værdien af sin fylde.

om kilderne

Nominel indkomst voksede? Alt kan ske, især hvis der er nogen udsving i kilden. For eksempel steg lønningerne, overskud fra beholdningen af værdipapirer eller mængden af betaling for leasede aktiver. Men for det meste nominelle indkomst er dannet på grund af statens betalinger. Disse midler anvendes til at dække sociale behov: læring, læge- og sundhedspersonalet og fordele.

Nominel indkomst er et stort incitament for udviklingen af samfundet. For eksempel, en anstændig løn har en positiv effekt på flid, ansvar og arbejdsdisciplin. Hvis statsstøtte er urimeligt høj, kan det føre til den modsatte effekt - folk vil hurtigt miste interessen for deres opgaver.

Kredit og monetære system

Som en del af monetære relationer nominelle indkomster af befolkningen er opdelt på følgende måde:

 • betaling, der tjener som grundlag for nogen regering program;
 • overskud af væksten af værdipapirerne;
 • bankkredit nødvendig for at bygge et hus;
 • Lån Party, der blev afholdt i forbrugernes samfund;
 • lotterigevinster;
 • Forskellige bøder eller pligt;
 • tilstedeværelsen af midlertidigt ledige finanser, der dannes som følge af købet af varer på kredit;
 • Andre indtægter fra salg af personlige løsøre.

Hertil kommer, at i den nominelle indkomst omfatter sådan obligatorisk betaling som en skat. Det vil sige, disse betalinger er en kilde til dannelse af yderligere ressourcer og fordelingen af kapital.

Indkomster

Indkomst af befolkningen - det er penge og naturalier ressourcer modtaget for et bestemt tidsrum. Den første omfatter enhver finansielle indtægter: indkomst iværksætter, medarbejder løn, fordele, pensioner, stipendier, renter, udbytter, husleje, og det beløb fra salg af værdipapirer, fast ejendom eller landbrugsprodukter mv Familie budget undersøgelse foretaget af staten statistikken ikke tager højde for bidraget til stigningen i sparekassen.

Indtægter i form - er produkter af sådanne områder af husstanden, såsom landbrug, husdyrhold og fjerkræavl. Hertil kommer, at her kan omfatte nogen af de produkter, tjenester eller andre elementer i naturalier (stk., Kg pr time) opnået ved indmarken eller kolonihaver, enkelte bedrift. Denne kategori omfatter også samozagotovki gaver af naturen, der er beregnet til personlig brug (ikke-råvare formular).

inflation

Ovenfor blev dækket i detaljer begrebet "rigtige nominelle indkomst." Inflationen kan væsentligt justere niveauet for rentabilitet, fordi, simpelthen sat, de penge værdiløse. Dette sker på grund af vækst på baggrund af tidligere indkomst prisniveau. Inflationen - er ikke trivielt spring i priserne, og en lang og vanskelig situation, reguleret af staten gennem brug af forskellige økonomiske instrumenter.

Den alvorligste konsekvens af inflation - er på størrelse med en omfordeling af indkomst og formue. I denne situation, et fald i købekraften af penge som følge af skader hele samfundet.

Et fald i realindkomsten i tilfældet, hvis den nominelle vækst indkomst under inflationen. Som et resultat, alle kan lide: den person, der modtager en fast indkomst (statsansatte, pensionerede), ejeren af besparelser depositum, samt långiveren.

Det er i en fordelagtig position:

 • iværksætter, er prisen på færdige produkter vokser hurtigere end de nødvendige ressourcer til dets fremstilling;
 • debitor;
 • Stat, at betale deres forpligtelser billige penge.

Således ville den inflation "skat" nødt til at "betale" modtagere af faste beløb, og "tilskud" vil komme til dem, hvis penge indkomster stiger hurtigere end inflationen. Resultatet - indkomst og formue omfordeles.

Proceduren for beregning af realindkomst

Næsten alle ved, at under den reelle fortjeneste forstås som indkomst minus inflation. Prisstigningen sker i forbindelse med eventuelle produkter, varer og tjenester. Statistikkerne viser, at i løbet af de seneste 15 år har der været en 5-fold stigning i priserne. Dette kan forklares med et simpelt eksempel: de penge al denne tid havde ligget under madrassen, før man kunne købe 5 æbler, men nu kun én.

For at bevare købekraften af mennesker har en tendens til at investere deres opsparing i et finansielt instrument - depositum, valuta, fast ejendom. Mere avanceret tiltrak aktier, obligationer og ædelmetaller.

Den nominelle rente minus inflation er reelle udbytte. Dens værdi kan være både positiv og negativ.

Om værdien af obligationer og kupon indkomst

Den aktuelle pris på obligationen - er den forventede pengestrøm i forhold til den aktuelle periode. Strukturen af ydelsesrækken består af to komponenter: den nominelle kupon og pålydende værdi af bindingerne.

Prisen afhænger af følgende omstændigheder:

 1. Behandling af pengestrømmen i forbindelse med de perioder, hvor der skal betales den rente, som ændre sig afhængigt af hvilke betingelser har fundet sted i obligationsudstedelsen.
 2. markedsafkast Størrelse tager hensyn til risikoen ved denne form for investering. Størrelsen af den krævede udbytte kan variere efter driftsperioden.
 3. Hver binding har en endelig periode, hvis forekomst kræver sin annullering.

Obligationer: Prisen og faktorer, der påvirker det

På værdien af bindingen kan påvirkes af forskellige faktorer, nemlig:

 • rente;
 • populariteten og pålideligheden af udstederen;
 • periode til udløb;
 • omløbsperiode.

Selvfølgelig er værdien af obligationer stærkt påvirket af monteret med frigivelseshastigheden af interesse på definition af, hvilke på sin side påvirkes af den nominelle værdi af den binding, og udbyttet. Hvis en investor har alternativer finansiere investeringer, og andre betingelser er ens, vil valget falde til fordel for de højeste afkast. For eksempel, hvis værdien af kuponen udbytte på 12% pa og en alternativ version af investeringen er stand til at tilvejebringe den samme indkomst, bindingen skal sælges til en nominel pris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.