SundhedSygdomme og betingelser

Bakteriofager - det ... eller et par ord om Virologi

Hver fag kan inficere kun visse typer bakterier. Det er derfor, bakteriofager observeret strengt specifik effekt, som ikke påvirker den naturlige mikroflora i kroppen.

action bakteriofager

Når indtrængningen af virus i cellen patogen bakterie er indførelsen i dens genom, og dens reproduktion begynder. Hvis indersiden af bakteriecellen akkumulerer en vis mængde nye viruspartikler, dens ødelæggelse sker, og viraene er placeret uden for og begynder at inficere nye bakterieceller

Der er to typer af bakteriofager:

1. Moderate bakteriofager

Denne fag, der er i stand til langsomt at formere inde inficerede bakterieceller. De kan overføres blandt bakteriekoloni fra generation til generation, fra tid til anden ved at ødelægge mikrobielle celler. Denne effekt kaldes lysogen.

2. Virulente bakteriofager

Denne fag, som, når frigives i kimcellens starte hurtig reproduktion og derved føre til hurtig ødelæggelse af den påvirkede celle. Denne effekt kaldes den lytiske.

anvendelse af

I dag Pseudomonas bakteriofager bruges til behandling af infektioner forårsaget af Proteus, Staphylococcus, Streptococcus, Pseudomonas, Escherichia, Klebsiella. Før fremkomsten af antibiotika, bakteriofager var de eneste midler, der anvendes til at behandle infektionssygdomme. Men når antibiotika er dukket, der var en skarp ændring af situationen, da der er enkle og effektive lægemidler, som ikke kræver en så detaljeret udvælgelse, for bakteriofager.

hvor man kan anvende

Den omstændighed, at bakteriofager er resistente. Bakterier kan miste følsomhed over for virkningerne af antibiotika. Derfor den farmaceutiske industri har til stadighed syntetisere andre. Men som du ved, antibiotika syntese kapaciteter er begrænsede. Også antibiotika er meget svært at tilpasse sig bakteriofag handling, og ifølge eksperter, har mikrober ikke er i stand til at udvikle resistens over for en række forskellige fager. Desuden bakteriofager - er lægemidler, der har næsten ingen bivirkninger, de sjældent forårsage allergi, kan de kombineres med stoffer. Øjeblikket bakteriofager veletableret i behandlingen af purulente processer i kirurgi, urologiske sygdomme, tarminfektioner hos nyfødte.

de negative virkninger

Bakteriofager - er strengt specifikke lægemidler, så samle dem op temmelig vanskeligt. Hvis kroppen ikke er de rigtige bakterier, og forårsagede bakterier sygdom er noget forskellige, varigheden af viral tilstedeværelse i kroppen er ikke mere end 2-6 dage, hvorefter de destrueres.

bakteriofager behandling

Brugen af bakteriofager til behandling kræver en temmelig lang tid. Til behandling med antibiotika er normalt nok 5-7 dage, og fager udpeges af de tre kurser af 7-20 dages interval. Det menes, at fager besidder evnen til at overføre fra en bakterie til en anden del af sit genom - betyder dette, at antibiotikaresistens overføres, patogenicitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.