SundhedSygdomme og betingelser

En bums på næsen: hvordan kan du håndtere det?

En bums på næsen er et fælles problem, særligt akut i puberteten når puberteten sker. Nogle af pigerne selv dulme gamle varsel, hvori det hedder, at hvis en poppet bums på næsen, så damen optrådte en hemmelig beundrer.

Men hvis den hyppige manifestation af ubehagelige øjeblikke på huden bør tænke, måske er der et sundhedsproblem. Årsager til acne kan ligge i de krænkelser og patologi af de indre organer.

En bums på næsen: Årsager

Den mest almindelige kilde til fremkomsten af små røde pustler output er et tykt fedtlag på overfladen. I huden af hver person, der er talgkirtler, hvorigennem overskydende væske og fedtvæv gå udenfor. Hvis kirtel kanaler er åbne, er der en oxidationsreaktion, og der er sorte prikker. Hvis porerne er tilstoppet, fedtvævet uden at finde en vej ud, betændt og dannede de såkaldte hudorme, dvs. fra et hudområde rødglødhede dannelsen af purulente masser. Afhængig af omfanget af nederlag acne gennem tiden kan forsvinde sporløst, og kan danne en tilstrækkelig dyb ar.

For at beskytte sig mod potentielle problemer for de berørte områder kræver særlig pleje. Under alle omstændigheder er det umuligt at klemme en bums på næsen, da blodforgiftning kan få som vil føre til katastrofale resultater. Hertil kommer, at klemme en bums i dag, kan du forvente en betydelig stigning i deres numre i morgen.

Subkutan bums på næsen kan indikere tilstedeværelsen af interne sygdomme. Dybest set er dette symptom er de pustler i den voksne, da hans teenage år, er dette problem blive en vane. En voksen skal tænke på deres egen sundhed, og det er bedre at konsultere en specialist, der vil afsløre den sande årsag. Ofte problemet med aktiviteten i mave-tarmkanalen, immun eller endokrine system, der fører til dannelsen af røde pus pletter ikke kun i ansigtet, men også på kroppen. Nogle eksperter hævder, at selv arbejdet i leveren og hjerte-kar-systemet påvirker tilstanden af huden.

En bums på næsen: behandlingen

Først og fremmest skal det bemærkes, at huden er stærkt påvirket af kosmetik, at kvinder bruger på daglig basis, og i store nok mængder. Derfor, at slippe af med bumser på næsen, bør du tjekke kvaliteten af deres kosmetik, måske fra noget for at slippe af helt, men noget forandret. Meget ofte årsag til problemer til ansigt er konstante bekymringer og understreger derfor, også nødt til at sikre sig mod forstyrrelser. Efter alt, tilstanden af nervesystemet påvirker ikke kun huden, men også på menneskers sundhed i almindelighed.

Men hvis bums på næsen er et resultat af dermatologiske sygdomme, bør det ikke forsinke kampagnen til lægen på lavt blus. Jo hurtigere en specialist ordinere behandling, jo før du slippe af med den forhadte acne. Blandt det store udvalg af moderne medicin kan identificeres "Roaccutan" og "Isotretinoin", som er tildelt kun i de tilfælde, hvor huden er for at køre. Men det mest almindelige anses for at tetracyklin.

Du kan heller ikke forsømme forebyggende foranstaltninger. For det første bør problemet med ansigtet i højere grad. Renheden af huden - nøglen til en mangel på pustler. Hvis en bums optrådte imponerende størrelse, er det nødvendigt at udelukke fra den daglige pleje facial scrub, da det bidrager til udviklingen af inflammation i dette område.

For sundhed i huden og kroppen bør være at sikre fred og mere tur i den friske luft. Hvis pludselig dukkede rød byld, så er det sandsynligt, at der var problemer med tarmene arbejde. For at eliminere det, skal du blot et par dage at holde sig til simple kost. Nok til at give op for søde og salte fødevarer, samt retter, rigt aromatiseret, og selvfølgelig, fed mad endnu ingen var god. Men på kogt kød, frugt og grønt, fisk, mælkeprodukter din krop vil reagere med taknemmelighed, og forbedret hud vil ikke tage lang tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.