TravelingRetninger

Forliget Kabardinka, Old Park og dens seværdigheder

Den Sortehavskysten har altid været attraktivt for besøgende. Blide bølger af Sortehavet, det gyldne sand eller fine, polerede småsten med vand og vind, sunde, meget sundt klima, smuk natur gør Krim og Kaukasus foretrukne ferie pletter. På en af disse vidunderlige steder vi ønsker at fortælle.

I nærheden af Gelendzhik

Gelendzhik og i den sovjetiske periode blev værdsat højt som en af de mest prestigefyldte feriesteder i Krasnodar Territory. Her gerne komme partiledere, ministre og embedsmænd, sangere, skuespillere, forfattere og andre kulturpersonligheder. Sovjetunionen var væk i lang tid, men den herlighed af denne udvej er ikke nedtonet. Selv i dette, det 21. århundrede, den udvej er blevet opdateret. Syntes komfortable hoteller og vandrehjem, sanatorier og plejehjem. Underholdningsindustrien har sprang fremad. Men på baggrund af ultra-moderne infrastruktur Gelendzhik ikke tabt og andet vidunderligt sted, hvor du kan slappe af og nyde skønheden i den kaukasiske natur. Dette forlig Kabardinka, Old Park, som er brudt.

Landsbyen Kabardinka

Fra byen Gelendzhik det er adskilt kun 13 km, og er en del af rådhuset. Placering af landsbyen er yderst belejligt. Det lader til, at naturen selv har taget sig af denne velsignede hjørne. Den kendte Kabardinka? Old Park, hvor tusindvis af turister i løbet af sæsonen går på fornøjelse ture. Frysning bugt, der tilbyder fantastisk havudsigt. I dalen af bugten, blidt ned til bugten, og landsbyen er spredt. Cape Doob overskygger landsbyen fra kølige vinde og stormfloder i dårligt vejr. Markotkh Range skjuler det fra vejret og Raging af elementerne i det nordøstlige. På grund af dette, og en yderst behagelig mikroklima Kabardinka. Old Park, ved den måde, er også bevaret i sin oprindelige form og ikke bliver et offer for vejret, netop på grund af sådan en vellykket geografisk placering af landsbyen. Dette er den tørreste sted i Gelendzhik distrikt, med det optimale forhold af nedbør og solskin. Generelt bjergene dækket med skov, og havet varmer ved udgangen af foråret og holdes varm indtil midten af efteråret, giver dig mulighed for at åbne feriesæsonen i maj og tage det næsten til november. I løbet af denne tid, hun Kabardinka, Old Park og andre interessante steder hendes tid til at tage et stort antal gæster. De fleste af dem til næste år forsøger at komme her igen.

Hovedattraktionen

Som du kan se, ikke kun varm og tørt vejr, står her det meste af året, ikke kun praktisk tilgange til havet og klart vand tiltrække til disse steder, der ønsker at helbrede, og bare slappe af. Mest familier med børn og folk af midaldrende og pensionering, foretrækker et roligt miljø støjen fra de store resorts. Det vigtigste er, hvad der er kendt Kabardinka - Old Park. Hvordan man kommer derhen: fra Gelendzhik og Novorossiysk (afhængigt af hvor du er) at ankomme i selve landsbyen. Hvis du går en tur i privat, uden en tour gruppe - gøre det tidligt før arboret er ikke betaget turister, der hver dag er der masser. Gader, i virkeligheden, i landsbyen kun to. Gamle park i landsbyen Kabardinka ligger ved Sortehavet. Det åbner kl 08:00. Lukker 10 PM objekt. Et par ord om prisen på billetten (ja, indgangen er ikke gratis). Hvis du ønsker at få hele familien i den gamle Park (Kabardinka), følgende priser: børn - 150 rubler, voksen - 350.

Hvad er interessant park

Det var det - hvad? Lad os finde ud af mere om dens attraktioner. Det første mirakel, måske, ligger i det faktum, at alle hans fantastiske hjørner - skabelsen af hænderne på én person, en lokal billedhugger entusiast Aleksandra Alekseeva. Det var ham, der opfandt og legemliggjort i de genstande af arkitektur på en lille stykke jord i vor tid af den menneskelige civilisation. Gamle græske templer og islamiske moskeer, ortodokse kirke med gyldne kupler og den Pyramid of Cheops med præcist gengivet fresker og endda en sfinks, middelalderlige borge, romantiske broer og pavilloner i en ånd af klassicisme, mystiske grotter, indviklede springvand, skulpturer i stil med slavisk hedenskab. Selv de sten, som dem, der er beskrevet i de russiske folkeeventyr, filosofiske inskriptioner, gør os tænke over "evigt", placeret i de "ukendte stier." På grund af den generelle farveholdning, ikke kun dette sted har en særlig magt, men alle Kabardinka. Gamle park, billeder, som du kan se, påvirker harmoni og proportionalitet. Vandrer gennem sine muligheder som at rejse i en tidsmaskine. Og ingen udstilling her ikke opfattes som en ekstra, supplerer hinanden. Dette er ikke bare smuk - der er stor, stor, stor!

Flora park

Ikke kun kunstværker skabt af mennesket, tiltrække besøgende til arboret. Planter plantet i parken, også er af stor interesse. Denne sydlige teamfarver: banan og dadelpalmer, agaver, cypresser, ahorn og avnbøg, morbærtræer, citrus, tulipan, magnolia, laurbær. Løvfældende arter spækket med stedsegrønne. Roses, rhododendron, phlox, bambus, mimoser og mange andre blomster fylde ferieparken regnbue mange forskellige farver og delikat smag. Dekorative senge er en reel arbejde af fantasi billedhugger. Hele parken er meget ren og velplejet. Ordren derefter omhyggeligt overvåget, forsøger at holde den attraktion i perfekt stand.

generelle indtryk

Kommer ud af den gamle park føler helt mærkeligt indtryk. Du pludselig begynder at indse, at Vesten og Østen vel kan leve fredeligt, at Antica og modernitet ikke er imod hinanden! Og at vi er alle sammen og hver for sig - links i den endeløse kæde af menneskeheden. Det kombinerer kunst og lang gået civilisation er ikke helt slettet fra ansigtet af hensynsløse tid Jorden. Kunst er lang, livet er evigt, evige natur og kreativitet. Det er, hvor meget du kan fortælle fra en gåtur i den vidunderlige gamle park ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.