FormationHistorie

Østfronten. Rusland i World War I.

Hvad ved vi om den frygtelige katastrofe, som ramte mange lande, det moderne menneske? Start år - 1914. Første Verdenskrig sluttede i 1918. Rusland har deltaget i det, men landet ikke bliver en vinder. Dræbt mange mennesker. Denne krig, har sovjetiske historikere kaldt imperialistiske og uretfærdige. Hvorfor så? Fordi massakren fandt sted på grund af modsigelser i de kapitalistiske lande. En eller anden måde overset spørgsmålet om, hvem der angreb hvem. Anses ikke en chance for at vinde, og i Rusland var de, med et hundrede procent. Fjenden blev tvunget til at kapitulere, og uden deltagelse af vores land, han ikke har ressourcer til at fortsætte kampen. Hvis østfronten ikke har vist sig at være stort set ødelagt af de revolutionære begivenheder og anti-krigs propaganda, ville det være sket før. Hvis ...

tysk militarisme

Der er en stærk stereotype billede af de disciplinerede tyskere, en født soldater, der er i stand til at skabe en stærk og velfungerende krigsmaskine. Men der er velkendte kendsgerninger, ikke taler til fordel for denne idé om den naturlige tyske militarisme.

To verdenskrige har fundet sted i det tyvende århundrede. Både af dem startet af Tyskland, og både hun led et knusende nederlag. Ikke hjulpet medfødte disciplin. Var magtesløs højt besungne tysk ingeniørkunst. Det viste en manglende kompetence af de berømte tyske generaler. Den mest punktlige i verden soldater overgav hele hære, ledet af chefer. Måske er det i de særlige omstændigheder i det XX århundrede, og tidligere nordisk ånd var stærk og uovervindelig? Nej, og i det attende og nittende århundreder af tyske soldater, også var ikke i stand til at dække sig med laurbær unfading herlighed. Ikke skinne ...

Begivenhederne i Anden Verdenskrig i dag, på trods af kronologisk afsides beliggenhed, er af interesse ikke kun på grund af Centennial. Historien har en tendens til at gentage, hvis ikke bogstavelig, men en vis lighed kan ses lejlighedsvis. En anden interessant sammenligning af de to verdenskrige katastrofer, især i det aspekt af Ruslands deltagelse og USSR. Historikere og politikere ville være harmløse til at reflektere over de lære af fortiden for ikke at gentage de katastrofale fejltagelser.

Mellem første og anden, som ordsproget siger, pereryvchik ... Treogtyve år - det er ganske lidt, denne periode ikke var omfattet generation definition. For lidt over to årtier, kan folk ikke for det meste har børn, hæve dem, og for at skabe betingelser for næste fase af dannelsen af reproduktion, anslås det, at det tager 30 år. Men for at leve op til militær alder en mand har tid.

End klar til at kæmpe

Våben af Første Verdenskrig var ufuldkommen, men ved 1914 havde allerede dannet tre hovedtyper af tropper: jord hær, flåde og luftvåben. Flyvemaskiner og luftskibe blev derefter brugt til observationsfly og bombardementer. Der var ubåde, der forårsager uventede slag på krigsskibe og handelsskibe fra dybet af vandene. Søminer erhvervet helt moderne "hornede" form. Selvfølgelig, på mange måder adskiller sig fra nyere og moderne væbnede konflikter Første Verdenskrig. Billeder taget på sin forside, denne overraskende overflod af kavaleri mand. Den kavaleri var stadig den vigtigste slående kraft af manøvren, men dens plads i krigsskuepladsen tog efterhånden pansrede køretøjer og kampvogne, først tung og uhåndterlig. Artilleri har udviklet sig så hurtigt, at mange af sine prøver 10-erne har tjent i årtier. Skydevåben blev Sats for Maxim maskingeværer, Colt og Hotchkiss kunne slå fjenden infanteri effektiv end konventionelle våben.

Og, selvfølgelig, de mest forfærdelige våben af Første Verdenskrig - giftgas. På deres front-line ansøgning ikke engang tør Hitler i fuldstændig kollaps af Det Tredje Rige.

Ikke hele arsenalet var i besiddelse af den fjendtlige part fjendtlighedernes udbrud i 1914, nogle finjusteret og oprette "undervejs", men at dømme efter hastigheden på re-processer, forarbejde havde allerede eksisterede på niveau med projekter og prototyper. Momentum for revitalisering af forsvarsindustrien har givet den første verdenskrig. En tabel, der viser omfanget af produktion af militært udstyr og forsyninger i Rusland i fire år, viser en enorm stigning i den indenlandske industri:

Maskingeværer, tusindvis. Kanoner og haubitser, tusindvis. Fly, stk. Patroner af alle kalibre, milliarder. Skallerne af alle kalibre million. Rifle millioner.
28 12 3500 13.5 67 3.3

Disse tal i dag synes at være ganske betydelig.

Måske var det en dårlig våben? Nej, det er helt i overensstemmelse med de standarder for tiden, og nogle prøver var ganske velegnet til brug i Den Store Fædrelandskrig. Dårlig hvis russiske soldater var iført? Ingen form, og ammunition er helt egnet til vores klima, i det mindste bedre end den østrigske. Om fødevareforsyningen er også noget galt ingen husket. Den Første Verdenskrig, medlemmer , hvoraf har oplevet afsavn i alle lande, har ikke forårsaget fødevarekrisen i Rusland. Handlet "forbud", og mod dette ingen protesterede. Det samme gælder for teknisk support. Modeller af våben, produktion, som der endnu ikke er blevet mestrer af indenlandske selskaber, den russiske hær modtaget fra Storbritannien og Frankrig. Planes "Farman" og "Nieuport" blev bygget i vores fabrikker ved hjælp af Allied dokumentation og kompetente ingeniører og arbejdere helt nok. Myten om et tilbagestående "lapotnoy" Rusland, som kollapsede pludseligt i 1914 den første verdenskrig, er det tid til at fjerne.

undskyldning

I 1914, selvfølgelig, var der ingen tv og især internettet, så oplysningerne krig kun aviser, der er forsinket med en dag og rapporteres juni 16. frygtelige nyhed om mordet på den arving til tronen af Østrig-Ungarn og hans kone. Der har været en forbrydelse i den serbiske by Sarajevo, det var den gang, at Første Verdenskrig af 1914-1918, som bragte problemer for mange mennesker. Regeringerne i de ramte lande kræver to betingelser for en fredelig løsning af hændelsen: optagelse af det østrigske politi team på mord og indførelsen af tropper. Serberne er enige om at et fælles efterforskningshold, men var imod interventionen. Så erklærede Østrig-Ungarn krig mod Serbien. I Rusland begyndte mobilisering, ledsaget af en advarsel om muligheden for magtanvendelse for at beskytte de broderlige ortodokse folk. Tyskland, uden at vente på udbruddet af fjendtlighederne, erklærede krig. Denne gang er ikke Serbien og Rusland.

forudsætninger

Og der var den uundgåelige verdenskrig? Historien tåler ikke konjunktiv stemning, der var, der ikke ændrer sig. Men stadig, folk elsker at fantasere, og fra tid til anden er der versioner af, hvad der ville ske, hvis en studerende Gavrila tog og mistede? Eller endda at skyde ikke pludselig beslaglagt ortodoks kristen aversion mod drabet?

Omkring det fremgår, at i dette tilfælde kan det være en anden dag eller et år, men ville have den første verdenskrig. Dens medlemmer var i en tilstand af permanent konkurrence på de åbne rum rundt om i verden. Tyskland ønskede kolonierne, og at dele det med afrikanske, asiatiske og andre oversøiske territorier eller Frankrig, eller England var ikke travlt. Rusland ønskede ikke at skille sig af med de baltiske lande og Polen, i virkeligheden, har landet fået en sådan økonomisk momentum, som forventes at Bismarcks 50 år var bestemt til at være en regional, og muligvis global leder. Kommende stor kamp for "et sted under solen."

Beregninger af den tyske generalstab

Østfronten i lang tid var det vigtigste sted for slaget, men for at vurdere den militære potentiale i Rusland, det østrig-tyske kommando tog noget tid. Ligesom Hitler 23 år senere, von Moltke, kommandør af det østrig-ungarsk-tyske generalstab mente, at sejren kan opnås ved en hurtig angreb, frie hænder til at kæmpe en modstander. Overvejende ignorerer positionel kommende kamp, Triple Alliance ledelse tog ikke højde for den enorme økonomiske potentiale i det russiske imperium, sin mad uafhængighed og enorm arbejdskraft, så de fronter af Første Verdenskrig blev bemandet ujævnt. På den østlige østrigerne sendt kun en tiendedel af sin hær, blev alt andet fokuseret på grænsen mellem Luxembourg og Belgien. Fra den 2. til den 5. august, blot tre dage, næsten uden kamp, de fangede de to lande og invaderede Frankrig. Af 25. august besejre fjenden på floden Marne, det østrig-ungarerne og tyskerne gik til Paris. Det syntes, at sejren er nær. Men ...

I mellemtiden i Rusland

Voksende patriotiske følelser sker i den indledende fase af en hvilken som helst krig. Efter sin meddelelse til folk normalt tænker, at hæren i de to konti vil bryde fjende. Dette lettes ved visuel propaganda i form af plakater, aviser og i dag, og mere effektiv medier. Rusland er ikke oprustet, ikke i tide, men det østrig-ungarske kejserrige på det tidspunkt, det var nok for visningen af mange historikere. Imidlertid er selv før krigen tilstand af de sovjetiske væbnede styrker i 1941 anslået til at være stort set om det samme. Resultatet er imidlertid viste sig ved disse to forskellige uforberedthed. Østfronten har ikke fremført dybt ind russisk territorium yderligere Karpaterne, hvilket tyder på, at vores hær ikke var så slemt bevæbnet og bemandet. Det samme gælder for spørgsmål om udbud. Militær industri hurtigt tog fart produceret nok våben og ammunition ikke kun indtil slutningen af fjendtlighederne. Når sluttede Første Verdenskrig (1914-1918), blev Rusland trukket ind i en lang brodermord slagtning, der varede fire år. Alt dette tidspunkt, fabrikker næsten inaktive og ammunition, missiler, kanoner, haubitser rifler, maskingeværer og ammunition fra de stridende parter ( "rød" og "hvide") ikke overføres, alt dette blev taget fra lagrene. Rationeringskort blev indført senere end i Frankrig, England, Tyskland og Østrig-Ungarn, og manglen på mad var ikke følt indtil bolsjevikkerne kom til magten.

Kampen mod et land med et så stort område, og sådan en magtfuld industri og landbrug potentiale er næsten umuligt. For at udføre en hurtig indtræden af en garanteret sejr i færdiggørelsen af landene i det Triple Alliancens styrker var ikke nok, og den positionelle kampene nedslidning kan kun føre til katastrofale resultater. Kaiser ledelse håbede på en spøgelsesagtig muligheden for at fjerne Rusland fra krigen ved at anvende en spektakulær læsioner eller andre sindrige metoder.

Yderligere begivenheder i første verdenskrig har vist, at disse planer dels er lykkedes at realisere, men sejr Østrig-Ungarn, har de ikke.

Den indledende fase

Rusland har altid forsøgt at redde deres allierede i de vanskelige øjeblikke for dem. Det var ingen undtagelse, og den første verdenskrig. Historien om begyndelsen af aktive handlinger i den russiske kejserlige hær er fuld af drama. Efter nederlaget i Marne forhastet planlægning frontline operationer blev udført i august 1914 som kunne være forberedt og bedre. To hær (under kommando af generalerne Samsonov AV og PK Rennenkampf) hastet til angrebet på Østpreussen og besejrede den østrigske 8. armé M. Pritvits. Tyske Kaiser var deprimeret læsioner, men på trods af dette, har accepteret det sande fra det synspunkt en kommandør løsning. Han suspenderede forskud på Paris, og sendte store kræfter mod øst. Pendulet har svinget den anden vej, russiske overkommando lavet en strategisk fejltagelse. Army slår på divergerende retninger til Berlin og Konigsberg. Denne dobbelthed forlænget østfronten, det førte til et fald i koncentrationen af operationer, end ikke undgå at drage fordel af den tyske generalstab. Russiske hære tung skaden var sket, og så syntes at tænke over begyndelsen og der var ikke noget. Handlinger erhvervet positionelle karakter, som generelt var det i hænderne på de allierede. Østrigske tropper blev lænket, berøvet råderum, mens tiden arbejder imod dem.

tab

Fronterne af Første Verdenskrig var uden fortilfælde i historien om længden. Rusland måtte føre krig mod Tyrkiet, og havde tilsluttet sig tripelalliancen Bulgarien. 38 lande var involveret i en blodig konflikt blusset tragt. Entente side tog Egypten, og selv den nylige russiske fjende - Japan. Italien viste ikke overholdelse af principperne, men foretrækker nationale interesser allieret pligt. Efter at have startet krigen på siden af den tripelalliancen, det er i sit løb ændrede retning bajonetter af deres soldater.

Bliv parter i fjendtlighederne og andre lande. Første Verdenskrig, dens fire år var nok til at lamme de tyve millioner og dræbe ti millioner mennesker. Det er nødvendigt at stoppe fokus på forholdet mellem ofre hære de stridende stater. Det er karakteristisk, når et ret stort antal døde soldater (Rusland blev ikke talt næsten 1,7 mio. Soldater), dette tal er lavere end for landene i tripelalliancen. Hvem de fleste af ofrene bragte den første verdenskrig? menneskelige tab Tabel ser således ud:

land Antallet af dødsfald, tusinder. Antallet af sårede, flere tusinde.
russisk imperium 1670 3750
Tyskland 2037 4216
Østrig-Ungarn 1496 2220
Storbritannien 703 1663
Frankrig 1294 2800

Den russiske hær, på trods af de svigt i kommando (de altid har været og vil under alle krigsførende), viste en forholdsvis høj effektivitet. Hun tillod ikke indtrængning af fjendtlige tropper dybt ind dens område, og i mange tilfælde slå fjenden er ikke antallet og dygtighed. Og dog, for alle de år af Første Verdenskrig, ikke et eneste tilfælde af overgangen af de russiske tropper til fjenden, for ikke at nævne erhvervelsen af afhoppere regimenter, divisioner og hære. Det kunne bare ikke være. Adel og generøsitet over krigsfanger blev udviklet i de fleste tilfælde, at alle parter i denne væbnede international konflikt.

Positionelle og parathed til offensiven

Østfronten samt Vesten, har stabiliseret sig efter 1915. Tropperne indtog positioner og var engageret i at styrke dem, grave skyttegrave og befæstet bygning. Tid er der forsøg på at bryde igennem, men ikke stærk spærreild eller brug af tanke, eller endda giftige klor hjælper ikke til at lykkes, og indtast operationsstuen. Jeg formåede at gøre det én gang i alle de år af Første Verdenskrig. Forfatteren af denne sejr var General Brusilov, der i foråret og forsommeren 1916, planlagt og udført et strålende forsvar i dybden bryde tropperne østrig-tyske i Syd-Vestfronten. Succes bidrog til lav moral af fjenden, god regeringsførelse og en vellykket koncentration af russiske tropper. Fejlberegninger var også, navnlig utilstrækkelige reserver, hvilket forhindrede anvende resultaterne af den strategiske drift fuldt ud.

Sekvensen af fjendtlighederne i 1914-1918

Hvert år blev en forfærdelig krig præget af en vis karakter af den strategiske situation. I 1914 var der en konkret forhold handlinger den russiske hær og de væbnede styrker i Ententen. Omstilling af en del af de tyske og østrigske styrker gennemførte et vellykket angreb på Galicien.

1915 blev positionelle, men nogle initiativer tyskere stadig viste, at de var i stand til at komme i besiddelse af Polen, en del af det vestlige Ukraine, de baltiske lande og Hviderusland.

I 1916 var der en hårfin balance, som prægede de sidste faser af hele Første Verdenskrig. Den vigtigste retning af angreb af de tyske tropper var i Frankrig, i Verdun-området. Brusilov Offensive igen overtrådt landets planer tripelalliancen, måtte de hastigt overføre tropper mod øst for at undgå en militær katastrofe.

I 1917 trak Rusland ud af krigen, indgåelse senere (1918) med Tyskland og Østrig-Ungarn en separat fred.

Slutningen?

Alle de problemer og katastrofer engang afslutte. Og sluttede første verdenskrig. 1918 var den dato, hvor kanonerne tav. Den østrig-ungarske kejserrige kollapsede. Vinderne fejrede, at de har forsøgt at udnytte situationen med henblik på at kompensere for de materielle omkostninger i forbindelse med fjendtligheder, at straffe Tyskland, at pålægge det en godtgørelse, at annektere en del af sit område. Rusland i denne proces ikke deltog. Den Februarrevolutionen i 1917, og derefter oktoberrevolutionen demoraliserede hæren, undermineret økonomien, og politiske overvejelser har ført den bolsjevikiske ledelse til at opgive visse regioner i det russiske imperium til fordel for andre stater eller give dem suverænitet. Den Første Verdenskrig, hvor deltagerne underskrev en fredsaftale, og efter dens afslutning forlod mange uløste problemer. Tyskland, den største fjende af Ententen, blev besejret, ydmyget og berøvet, men følelsen af uretfærdighed og vrede blev hos det tyske folk. Efter et årti og et halvt år fundet en leder, der har formået at drage fordel af disse følelser, komprimeret som en fjeder. Versailles aftale blev aflyst, og det varede ikke længe, før det øjeblik, hvor den franske måtte overgive ledelsen i meget sted, hvor han dimitterede fra Første Verdenskrig. Billeder jernbanen bil fra Kempen, som blev underskrevet i 1918 til den berygtede tyske verden vil omgå alle aviser i verden.

Men det er en anden historie ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.