ForretningIndustri

T-80: kendetegn, modifikationer, arme, tilgængeligt

T-80 kampvogne - de vigtigste kampvogne, er masseproducerede endnu i Sovjetunionen siden 1978. Operation blev udført indtil 1998. Dette var den første kamp enhed i sin art er udstyret med et dynamisk system til beskyttelse mod projektiler samt kraftværk baseret på en gasturbine.

Vi producerer også let tanken T-80 i perioden 1942-1943. Frigives kun 70 prøver var. Efterfølgende planten sin "stempling" er blevet erstattet af produktionen af artillerisystemer SU-76m. Light T-80 kampvogne er ikke længere produceres.

Historien om skabelsen

Historie af tanken stammer tilbage i 1964, når de er på et møde i SUKP centralkomité, blev det besluttet at udvikle en ny kamp køretøj, der er baseret på T-64. Innovativ tanken tænkt som bæregas turbinemotor, der vil lette fremskridt lager i 450 km ved 1000 hestekræfter og drift garantiperioden er 500 timer.

Årsagen til en sådan beslutning på grund af forældelse af T-64. Guide til at satse på gasturbinemotorer som et middel til at forbedre ydeevnen kampenhed. Et træk ved denne mekanisme er manglen på behovet for opvarmning før brug, som i væsentlig grad forkortet tidspunktet for aktivering af beregningen tanken i beredskab. Især i den barske vinter.

De første forsøg

Groft 1968-1974 oplevede tankene T-80 (dengang stadig var iført beskedne eksperimentelle titler som "Objekt-219") bestået en række tests. Nogle viste utilfredsstillende resultater i en ny type motor, nogle helt ude af drift.

Efter flere revisioner udført igen teste udstyr - under forhold med højt støvindhold, så for manøvrer på jomfruelig sne.

T-80 med en dieselmotor har været præget af høj ydeevne manøvredygtighed, når interagere med infanteri kampkøretøjer. Maskine nemt avancerede til de forreste positioner for at angribe fjenden, udvikle hastighed på 20 til 30 km / t.

Ved anden type terræn disse tanke har vist de gennemsnitlige hastighed satser fra 20 til 40 km / t, olieforbruget tendens til nul, og det brændstof omkostningerne varierede fra 435 til 840 liter.

Tank T-80. Funktioner og opgradering

I 1976, "Objekt-219" blev taget i brug under betegnelsen T-80. viste det sig således de første tanke med gasturbinemotorens. Til sammenligning blev en amerikansk tank "Abrams" sat i drift kun i 1980.

Tanken T-80 (vist nedenfor) havde et legeme fremstillet af svejsede panserplader, stort set samme konstruktion som forstadierne - T-72 og T-64A.

Tårnet af helstøbte bronestali har en kompliceret konfiguration og er udstyret med en afstandsmåler. Caliber pistol - 125 mm kanon udstyret med en jakke fra stammen base, opladningen mekanismen og systemet sendes til skallen er stort set magen til T-64A. Også placeret på tårnet antiluftskyts maskingevær "Ute" og infanteri FCT.

Armour seværdighed: Stål rullede og støbt, samt kombineret. Vægt T-80 var lig med 42 tons. Længde (sammen med en pistol) - omkring 9656 mm, krop - 6780 mm, bredde - 3525 mm, højden (fra bundpunktet til toppen af tårnet) - 3525 mm.

T-80BV og andre opgraderinger

Den teknologiske udvikling står ikke stille. I 1978 var der en forbedret udgave - T-80B. Hvor tilstedeværelse lykkedes våben komplekse "Cobra", taktiske røggranater starter systemet "Cloud" og forbedret reservation som et hus og tårnet.

Samtidig udvikler vi en model af T-80BK på Omsk anlægget.

I 1985, på arme strømmer model T-80BV. Den adskiller sig fra sin forgænger i tilstedeværelse af tårnet og skroget dynamisk beskyttelse.

Den nyeste og mest succesfulde model var ændringen af T-80U, designet i samme 1985. designprincipper arvet fra de tidligere modeller vosmidesyatki". Vægtstigning til 46 tons.

Styresystemet ifølge fyring har modtaget en række forbedringer, såsom dag og nat observation kompleks skytte og commander beregningsmæssigt-observation mekanisme.

Innovation vil kæmpe ikke kun mod pansrede mål, men også lavtflyvende helikoptere takket være den integrerede ledelsessystem af styrede missiler "Reflex". Affyrede projektil svæver markøren laserstrålen i en afstand på 100 til 5000 meter.

performance karakteristika for nye produkter

T-80 kampvogne anses for at være en af de mest avancerede resultater af russisk design tænkning. Til sammenligning, bør overveje deres taktiske og tekniske egenskaber.

T-80BV havde en vægt på 43,7 tons, mens T-80U var tungere og vejes så meget som 46.

første længde med pistolen var 9651 mm, når den forbedrede model var kortere - 9556 mm.

Som for kroppen, der er den anden vej rundt. Ved T-80B længde - 6982 mm, bredde - 3582 mm, og T-80U havde karakteristika 7012 mm og 3603 mm.

Forskellen i højden er næsten usynlige for det blotte øje. Tallene peger på en forskel i dokumentationen - i 2219 mod 2215 mm.

ophør

Tank T-80 (billedet nedenfor) havde en række ændringer, beregnet til eksport til forskellige lande i verden. De, - mange Tusinde. For eksempel, model "vosmidesyatki" dieselmotor produceret i Kharkov under betegnelsen T-80UD, dannede grundlag for bekæmpelsen teknik i Ukraine: "MBT" BM "MBT" og T-84.

"Vosmidesyatki" produktion blev indstillet i 1998. Årsagerne, desværre, er ikke kendt. Ikke desto mindre krigsmaskine stadig er i tjeneste med Den Russiske Føderation hær.

"Armata"

5 maj 2016 i paraden på Den Røde Plads til det offentlige en ny generation af beholderen T-14 på en platform af "Armata" blev præsenteret.

Den blev udviklet i forbindelse med projektet "Fremtidens Combat System", samt at deltage i "netværksbaseret krigsførelse." Dette udtryk refererer til en militær doktrin proklameret af NATO-landene, som koordinerer aktiviteterne i offensiv eller defensiv kraft, forenet i en enkelt informationsnetværk.

T-14 var den første i den russiske stealth tank. ramme maskinen er konstrueret af et specielt materiale, som er vanskeligt at genkende de vigtigste teknik kendt radar bølger og reducerer afstanden kræves for at indfange target missil styringssystemer såsom "Javelin" eller "Brimstone".

tanken træk er, at besætningen er fuldstændig placeret inde i huset. Tower forbliver ubeboet, hvilket også bidrager til beskyttelse af beregning medlemmer i kamp.

"Armata" Komplekset er udstyret med "Afghani" system, som gør det muligt at opfange missiler. Den indlejrede system tillader dannelsen dymometallicheskih gardiner "blinde" radio droner og miner grund signalforvrængning nævnte partikler. Dette vil igen, ikke skader de medfølgende infanteri kampvogne og udstyr.

T-14 er udstyret med en dynamisk panser, er hvis princip er baseret på panserpladen affyres mod en flyvende projektil. Det menes, at denne metode til booking er også i stand til at reflektere nedskydningen af anti-granat.

Den teknologiske udvikling står ikke stille, hver dag i de hemmelige laboratorier til at udvikle nye typer af våben. Det er kendt, at den "Armata" sat til masseproduktion indtil 2020. Og interrupt "stempling" af innovativ teknologi ikke engang planer i en krise.

Men hvad der vil være den nyhed, der kan overgå T-14, virkelig futuristiske vandre tanke? Tiden vil vise.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.