ForretningIndustri

TM "Holtz House": oplysninger om virksomheden. Anmeldelser af produkter og ydelser

Træhus - det er ikke bare mode for miljøvenlig boliger, en tilbagevenden til normal levende miljø. Det er ønsket om at leve i harmoni med naturen på grund af højkonjunkturen i opførelsen af huse af træ.

lamineret finér tømmer produktionsteknologi

I Rusland, mange virksomheder engageret i bygge huse, men kun få tilbyder en omfattende tilgang til produktion og montage af bygninger, en af dem af "Holtz hus." Limtræ, er den foreslåede virksomhed foretaget på eget udstyr og specialister til opførelse og arkitekter gennemføre de mest komplekse projekter af moderne huse.

Limtræ - er en relativt ny, avanceret produktionsteknologi er miljøvenligt byggemateriale. Opfindelsen af omkring tredive år. Teknologisk tømmer fremstillingsprocessen omfatter processen med kvalitativt at forbedre egenskaberne af træet. Råvarerne er de mest almindelige typer af træ: fyr, gran, fyr eller lærk.

Logfilerne er savet underkastes primærforarbejdning tørret. På tidspunktet for tørring, træ behandlet med konserveringsmidler. Derefter lameller bundet organiske forbindelser under et tryk på 10 atm. Træ høstet fra lamellerne (lange savede boards), der består af en træ er mellem to og otte brædder, ofte tre - fem. Det færdige produkt kan være op til 12 meter.

Fordelene ved lamineret finér tømmer

Kvalitet fordele ved lamineret finér tømmer består af flere elementer:

 • Den hurtige opbygning af huset. Hus af lamineret finér tømmer er bygget til to eller tre måneder, det vil sige i en enkelt sæson siden ordren, kan du indtaste og leve i det nye hus.
 • Egen produktion af træ garanterer kvaliteten af hver af rillen montering og andre komponenter i et færdigt projekt fra "Holtz hus." Huse er bygget for kvalitet og pålidelighed, som taget hensyn til alle nuancerne.
 • Levering af det færdige byggeri vil garantere din check-in og komfortabelt liv til alle årstider. stråle tæthed, produceret af moderne teknologi, holder varme eller køle meget bedre end forarbejdet bygningstømmer.
 • Limtræ bevarer alle kvalitets- og miljømæssige egenskaber af træ. I et sådant hus er let at trække vejret, fordi der i de våde vægge absorberer fugt og tør gengive. Denne bonus garanterer dig fraværet af allergi.
 • Hjem fra en bar står for mere end 100 år og vil virkelig være en familie hjem i generationer.

ulemper materiale

Ulemperne ved materialet er dets højere omkostninger i forhold til den profilerede bar, men det betaler sig lange produkter og fraværet af revner materiale. Den største ulempe kan være af dårlig kvalitet limning af lamellerne i det færdige produkt, men virksomheden "Holtz House" eksperter giver en garanti for kvalitet.

Tysk teknologi bruges til stråle limning, materialer og udstyr, som garanterer et kvalitetsprodukt til en pris af indenlandske producenter. Selskabet afholdt en månedlig kampagnetilbud, hvorigennem du kan få en stor bar på en meget flot pris.

typer af træ

Af lamineret finér tømmer er let at bygge et hus, da der er flere slags materiale er tilpasset behovene i byggeriet:

 • Væg bjælke (isoleret eller uden isolering).
 • Byggemateriale til installation af særskilt struktur: en bøjet, støtte, bjælke, osv

Væg stråle med et varmelegeme foretrækkes at bygge på vores breddegrader. Dens anvendelse gør det muligt at bygge interne og eksterne vægge uden yderligere isolering og bevare skønheden i det naturlige materiale.

Vindue og dør limtræ produceres også af visse standarder. De tager hensyn til kravene til de ydre og indre sider af byggemateriale.

Reference, bøjning, stråle og andre typer strukturelle påfyldning fremstillet hjem, i henhold til standard design hjemme eller på anmodning af enkelte prøver. Individuelt projekt vil koste mere end de foreslåede muligheder ved 10-15 procent, men garanterer sin egen stil og unikke inkarnation i fuld overensstemmelse med kvalitet og holdbarhed.

I produktionen af opførelsen af træ tømmer virksomhed "Holtz House" er styret af de europæiske standarder for kvalitet og gæster i Den Russiske Føderation.

Populære sektion bjælker

Til "Holtz House" selskab producerede populære typer af træ i konstruktionen af følgende afsnit:

 • Holz - Optima.
 • Holz - Komfort.
 • Holz - favorit.
 • Holz - Finland.
 • Holz - Eksklusiv.
 • Holz - D.
 • Holz - 2D.

Ved brug af dette materiale er garanteret af kvalitet konstruktion, under hensyntagen til teknologiske funktioner i træ arkitektur.

Huset af dine drømme

Alt har en levetid, og huset så godt. En vigtig fordel af faciliteterne i selskabet "Holtz House" er deres egne produktionslinjer og næsten lukket produktionscyklus. Virksomheden tilbyder sine kunder med høj kvalitet byggemateriale, et team af håndværkere, der kender alle detaljerne i konstruktionen af huse fra limede bjælker, og en stor database af færdige projekter af arkitekt for enhver smag og budget. Projektet blev gennemført hjem kan overvejes i detaljer på webstedet.

Det er muligt, at et af de projekter bygget tæt på dig, og kan ses direkte på stedet. Byggeri geografi dækker mange byer fra Tyumen til Krasnodar og St. Petersborg - hvor som helst kan du finde et hjem "Holtz hus." Kundernes anmeldelser af beviser for koordinerede arbejde af fagfolk, hastighed konstruktion og kvalitet af de resulterende hjem. Også, nogle siger virksomhedens ønske om at gøre et hus så bekvemt som muligt for kundens specifikke behov.

Innovation og tradition

Produktion base, foruden udstyr og fremragende personale, råder skovbrug, forpagtet af "Holtz hus." Kirov, hvor strømmen er i den nordlige del af landet, området lejede træ beliggende i Taigaen skov zone. Dette giver de kvalitative krav til det anvendte træ til fremstilling af tømmer. Træer dyrket i et område, hvor hovedsageligt lav temperatur, har en tæt struktur, der sikrer holdbarhed af bygninger.

Arkitektonisk "Holtz House" kontor tilbyder fem typer, og mere end tusind individuelle projekter huse. Også i et aktivt projekt kontor er der forslag til opførelse af ikke-botilbud. Udover produktionen af lamineret finér tømmer, design, konstruktion af en fuld cyklus, virksomheden sælger tømmer, lamineret finér tømmer gennemførelse af kravene i tredjeparter, og tilbyder også gunstige betingelser for samarbejde forhandler.

Repræsentation "Holtz House"

For komfort af sine kunder og forbedre kvaliteten af den service i virksomheden åbnet kontorer i Moskva, St. Petersborg. Hovedsæde i byen Kirov, hvor industriproduktion af organisationen. Selskabets hjemmeside præsenterer i detaljer rute, der tager dig til kontoret.

Hvis du har en drøm om at bygge et træhus kontakt "Holtz hus." Du får tid, kvalitet og service og et nyt hjem på kort tid. Og det er ikke tilfældig: virksomheden "Nick House" er en af fem ledere i sin branche.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.