SundhedPræparater

Elixir 'Codelac-Broncho'. Vejledning til brug

Eliksir "Broncho-Codelac", hvilken struktur omfatter urt timian ekstrakt, natrium glycyrrhizinat, ambroxol, angår en kombineret organ til behandling af luftvejssygdomme. Ved den samme farmakologiske gruppe omfatter lægemidler såsom "Bronholitin-Sage," "Bronhotsin", "Kofanol" og andre.

Karakterisering medikament "Broncho-Codelac" betjeningsvejledning peger også på sin anti-inflammatoriske egenskaber.

Indeholdt i lægemidlet ambroxol har slimløsende, sekretolytisk, secretomotoric virkning, øge produktionen af overfladeaktive bestanddel (overfladeaktivt middel), og normaliserer forholdet mellem serøse og mukøse stoffer udgør sputum. Ekspektoratmængden udføres ved at reducere dens viskositet.

Natrium glycyrrhizinat glycyrrhizinsyre er afledt. Denne komponent har antivirale og anti-inflammatoriske egenskaber. Sammen med dette, natrium glycyrrhizinat og udøver en cytobeskyttende virkning, grundet membranstabiliserende og antioxidant aktivitet.

Herb timian ekstrakt har desinfektionsmiddel og antispastiske egenskaber.

Forberedelsen af mange anmeldelser, ganske effektivt klarer obstruktion af spyt udledning og derved lette, hoste.

Medicin "Broncho-Codelac" ordineret til bronchiectasis, lungebetændelse, kronisk og akut bronkitis.

Det stof er kontraindiceret i tilfælde af overfølsomhed, de børn op til to år. Det betyder ikke anbefale narkotika "Broncho-Codelac" Instruktioner til brug og under graviditet og amning.

Der skal udvises forsigtighed ved indgivelse til patienter med en ulcer i maven eller duodenum, nyre og leversvigt, bronkial astma.

Tag medicin instruktion "Broncho-Codelac" til brug anbefales under måltider med vand i en lille mængde.

Patienter, der er fyldt tolv år vises på ti milliliter fire gange om dagen.

Barn 6-12 år - 3 gange om dagen med 5 ml, 2 til 6 - 3 gange om dagen 2,5 ml.

Varighed - ikke mere end fem dage. Når der er behov for mere langtidsbehandling bør rådføre sig med en specialist.

Alvorlige manifestationer af brug af narkotika "Broncho-Codelac" på ansøgningen instruktioner er opkastning, kvalme, dysuri, eksantem, forstoppelse. Også kan lægemidlet i nogle tilfælde at provokere tørhed i luftvejene og munden, diarré, hovedpine, svaghed, og allergiske reaktioner. Som det fremgår af de kliniske observationer, bekræftet af talrige anmeldelser, stoffet "Broncho-Codelac" rimeligt veltolereret. Stå i sjældne tilfælde, sidereaktioner er normalt af kort varighed. Men samtidig opretholde eller forbedre de negative manifestationer har brug for at se en læge.

I tilfælde af overdosering observeret dyspepsi, opkastning, kvalme, diarré. I de første to timer efter administration af øgede doser af en medicin nødvendig gastrisk udskylning.

Medicin "Broncho-Codelac" (sirup) ikke er egnet til anvendelse i forbindelse med hostestillende lægemidler. Dette fører til vanskeligheder med opspyt.

Betyder "Broncho-Codelac" er tilladt at bruge (med omhu) til mennesker med diabetes.

Desuden eliksir, fremstillet i tabletform. Imidlertid tabletterne indbefatter codein, i stand til efter langvarig brug at forårsage lægemiddelafhængighed. Derfor kan lægemidlet "Broncho-Codelac" (tabletter) kun opnås ved recept.

Før brug skal stoffet (uanset doseringsformen) granskes anmærkning konsultere en specialist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.