FormationHistorie

Antinormanskaya teori

Når det kommer til antinormanskoy teori, så selvfølgelig er det umuligt ikke at nævne Norman, hvorfra, i virkeligheden, skubber den første. Begge overvejer historie den russiske stat. På grundlag af sin konstant foretaget alle mulige politiske spekulationer. Anyway, dette spørgsmål hele tiden konfronteret mange repræsentanter for forskellige videnskaber, såsom historie, lingvistik, arkæologi, geografi og så videre.

Begyndelsen af Norman teori blev sat i 30-60 års XVIII århundrede, forskere fra Tyskland GF Miller og IG Bayer, som på det tidspunkt arbejdede i Academy of Sciences i St. Petersborg. De har udgivet en masse videnskabelige værker, hvoraf nogle er dedikeret til Norman teori, og de har vist sig for første gang hævdede, at den gamle russiske stat skabte vikingerne. Samtidig arbejdede han i den russiske AL Schlötzer, tysk historiker, der har studeret de gamle russiske kilder og især, Nestor krønikeskriveren. Måske Schlötzer være de mest glødende fan af Norman teori.

Men den velkendte videnskabsmand MV Lomonosov, der skrev historien om Rusland på vegne af kejserinde Elizabeth I, sammen med en anden fremtrædende historiker VT atischevym stærkt anfægtede dette synspunkt. Antinormanskaya teori er baseret på forskning af disse videnskabsfolk. De tilbragte en masse søgninger i forskellige kilder og det arkæologiske område, med henblik på at nå frem til sandheden. Antinormanskaya teori var også temaet for værker af S. Gedeonov der skrev "vikinger og Rus'. Konservative historikere Ilovajskij D. og M. Moroshkin undersøgte også dette emne og gjort det sin andel af ubestridelige kendsgerninger. Der er således to retninger: Norman og antinormanskoe (slavisk), der har påberåbt sig to rekord henholdsvis og Lavrentian Hypation.

Normanists mener, at på et tidspunkt begyndte de normanniske stammer til at dominere den østlige slaver, fanger dem som et resultat af de razziaer en fredelig måde, og er overbeviste om, at ordet "Rusland" har Norman oprindelse. Til gengæld antinormanskaya teori argument går ind for, at udtrykket først blev opfundet i det længe før, at i en meget lang tid siden. Deres tro er baseret på "Tale of svunden Years", der viser det modsatte til de faktiske omstændigheder i den normanniske teori. Der er en optagelse lavet i 1852, som fortæller os, at når i Byzans herskede Mikhail, har den russiske jord, der allerede havde sit navn. Hypation og Laurentian krøniker sige, at alle de nordlige slaviske stammer inviteret normannerne at regere, og Rusland var ingen undtagelse. Men forskerne DS Likhachev og Tikhomirov afvise denne post som den oprindelige og omfatter dens forekomst i annalerne til et senere tidspunkt. De forklarer dette politiske grunde mol til modsætte hinanden og byzantinske Kiev Rus. Til dette formål, forfatteren af den krønike af udenlandsk oprindelse har Fyrster dynastiet.

Selvfølgelig normannerne er ikke altid helt tilstrækkeligt fortolke historiske fakta, men også antinormanskaya teori har også sine meget mærkbare fejl. Det er umuligt at benægte, at normannerne var til stede i Rusland og var aktive, har sat deres præg på historien. Nogle gør benægte eksistensen af Rurik. Dette, selvfølgelig, det kunne være muligt, men meget usandsynligt, fordi det indfanger en stor stamtavle i historien. Især, at dynasti af prinser og senere konger, der stammer fra Igor, havde efternavnet "Rurik" indtil slutningen af det XVI århundrede.

I mere end to århundreder og antinormanskaya Norman teori om oprindelsen af de Gamle russiske stat forårsager stridigheder mellem deres tilhængere. Men hvem der har ret, ingen er sikker kan hævde. I løbet af de år af deres eksistens historikere spidser de skalaer til fordel for den ene, så den anden side.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.