FormationHistorie

Hvad er Holocaust?

At studere den historiske litteratur af Anden Verdenskrig, kan man ofte støder på sådan et ord som "holocaust". Hvor gjorde dette koncept? Hvad er Holocaust? Lad os prøve at finde et svar på disse og andre spørgsmål.

Hvad er Holocaust?

Dette ord er af græsk oprindelse og betyder "brændoffer." Dette udtryk bruges til at beskrive begivenhederne i 1933-45 års chikane og masseødelæggelse af det jødiske folk af nazisterne. Dokumentar kilder stat, som dræbte mere end seks millioner mennesker i denne periode.

Holocaust. historie

Antisemitisme Politik hemmeligt udført i de vestlige lande, indtil det femtende århundrede. Så, som følge af økonomiske, religiøse og andre modsætninger, den jødiske nation er blevet fordrevet i Østeuropa. Men der er forfølgelse, de ikke har stoppet. Og selv den kristne kirke talte for forfølgelse af jøderne.

I det tyvende århundrede tager rollen som initiativtager og arrangør af den antisemitiske politik om Tyskland. Siden dengang og i løbet af de tolv år af jødeforfølgelserne erhverve karakter af grusomme masse forfølgelse og hensynsløs ødelæggelse. Disse foranstaltninger blev gennemført i henhold til den politik, Hitlers nazisme.

Så tidligt som i 1924, Adolf Hitler skrev sin berømte bog kaldet "Mein Kampf", hvor han retfærdiggør "system" af udryddelsen af jøderne. To år efter han kom til magten, skaber han en række anti-jødiske love orientering. Disse regulativer stærkt begrænset aktiviteter jøderne i alle livets områder, fratage dem statsborgerskab og forbyde ægteskaber med tyskerne.

I 1938 blev massakren på den jødiske befolkning etableret på ordre fra Adolf Hitler, som er populært kaldes "Krystalnatten". På mødet i mere end tredive tusinde mennesker blev sendt til koncentrationslejre.

Denne begivenhed markerede begyndelsen på brutal tysk folkedrab udført i mange europæiske lande.

Hitlers politik over for jøderne

Forstå hvad Holocaust og at estimere en pålidelig dens omfang det er muligt, at have fortrolig med de grundlæggende principper for nazistiske ideologi. Hitler mente, at det tyske løb behov i de bedste betingelser for liv. Dette er kun muligt på grund af fordrivelse af jøder og andre folkeslag i territorier under deres jurisdiktion, som på grund af ubrugelighed, senere at blive udryddet. Til disse formål Hitlers omgangskreds, i de besatte områder, de er blevet oprettet særlige koncentration dødslejr. For ødelæggelsen af det jødiske folk de tyske nazister brugte gaskamre og biler.

Ofre for Holocaust

På det område af Rusland som følge af masse skyderier dræbte mere end to millioner jøder. Cirka fem hundrede tusinde mennesker døde i arbejdslejre og ghettoer fra underernæring, sygdom og misbrug.

Bekæmpelse af antisemitisme

I 1942 udsendte Jewish Committee, en erklæring, hvori han kaldte jøderne verden over til aktiv kamp mod den tyske fascisme. Opkaldet forårsagede en øjeblikkelig virkning. Tidligere fanger af den tyske besættelsesmagt blev skabt ved regulære hære, guerillagrupper, og i koncentrationslejrene - en modstandsgruppe. Fighting på alle fronter, jøderne førte en nådesløs kamp mod nazisterne. Måske den mest heroiske og samtidig tragisk hændelse var den opstand, der fandt sted i Warszawa-ghettoen i 1944, hvor mere end ti tusinde mennesker blev dræbt. For mange af dem dør i kampen var en unik form for åndelig modstand og mod.

I 1945, efter Anden Verdenskrig, Nürnberg domstolen, på initiativ af den globale politiske elite præsenterede lederne af de nazistiske besættere sigtet for massemord. Således endte den periode af masse forfølgelse af jøder.

Det er, hvad Holocaust. For hele den jødiske befolkning i dette ord vil altid tale om uudholdelige smerter i sit hjerte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.