SundhedMedicin

Hvad er Acne?

Hvad er acne undertiden ikke kan forklare dem, der er syge. Acne - det er ikke noget som betændelse i talgkirtlerne. Denne sygdom er næsten den mest almindelige i hele verden. I sig selv er det ikke farligt. Sandheden er, at det kan forårsage en stor mange psykisk ubehag. Ja, problemerne kan opstå fra det er virkelig meget. Skam, forlegenhed, komplekser - det kender til en person med acne. Der er næppe nogen anden godartet sygdom, der forårsager den samme mængde af ubehagelige følelser og følelser i verden.

Hvad er Acne

De fleste af sygdommen vises på ansigtet. Ofte kan det ses på ryggen og den øverste halvdel af brystet. Med andre ord ser det ud, hvor der er store talgkirtler. På basen starter gradvist acne inflammation. Når det producerer pus. Før eller senere boblen vil afsløre purulent, vil dens indhold blive vist på overfladen, hvor det danner en bakke. Efter healing, vil arrene forblive blå. Acne kan være meget smertefuldt.

Mange, der ikke ved, hvordan man skal håndtere acne, forsøge at presse dem. Det er strengt forbudt. Årsagen er, at på denne måde kan du forkæle dig selv i en menneskealder.

For at forstå, hvad der er acne, og hvordan man kan håndtere det, du har brug for at undersøge årsagerne til udseendet. Nøglen kan omfatte:
- hormonale ændringer;
- mikroorganismer;
- ophobning af døde hudceller;
- øget aktivitet af talgkirtler;
- betændt hudlæsioner;
- anabolske steroider;
- arvelighed og mere.

I puberteten, unge synes almindelig akne. De kan ikke forsvinde, selv før tredive år.
Årsagen kan være polycystisk ovarie eller Cushing. sygdom forværres ofte hos kvinder i overgangsalderen. Dette skyldes manglen på estradiol.
Der er grund til at tro, at acne er dannet af dem, der forbruger alt for mange mejeriprodukter. Desuden kan faren kommer fra kulhydrat fødevarer og skaldyr.

Hvordan man behandler acne

Der er fire hovedområder behandling:
- hormonal indflydelse;
- inflammatoriske proces;
- ødelæggelse af bakterier;
- fjernelse af døde celler.

krat væske kan anvendes til at fjerne de ydre lag af huden slibemidler. Kemiske midler kan også anvendes.
De antibiotika og mikrobicider har længe etableret sig som en god måde at slippe af med acne. I mild sygdom anbefalede indtag af lægemidler baseret benzoylperoxid. Du bør ikke bare glemme, at brugen af denne type produkter nemt kan forårsage udtørring af huden. Konsekvenserne omfatter mere rødme og irritation. Triclosan er ikke så effektiv, men sikrere. Alvorlige former for acne behandles ved hjælp af trimethoprim, erythromycin, stiemitsina, clindamycin. Hormon terapi er mere egnet til kvinder. I de fleste tilfælde ved hjælp af en kombination af lægemidler: cyproteron og østrogen eller østrogen og progestogen.

Når lysbehandling ved hjælp af specielle lamper. Det kan bruges neodym laser. De kan steriliseres ved inflammation. Det er ganske effektiv.

forebyggende foranstaltninger

anbefales:
- spiser kun sunde og friske fødevarer;
- undgå ultraviolet stråling;
- at bevæge sig mere;
- Undgå stress;
- holde huden ren.

Mange mennesker tror, at hyppig vask vil hjælpe med at beskytte huden mod acne. Dette er en stor fejltagelse. Faktisk vaske op, folk kun stimulerer aktiviteten af talgkirtler. Ja - du har brug for at holde din hud ren, men alt bør gøres med måde. Fra folkemusik retsmidler kan anbefale citronsaft. Føj det til vandet og derefter bruge det til vask. Hud fra dette vil være mere tør.

Vi håber, at artiklen har hjulpet dig med at forstå, hvad acne er, og hvordan man skal håndtere sygdommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.