FormationHistorie

Battle for Moskva

Battle for Moskva, 1941, i historien om USSR konfrontation mod Tyskland har en særlig betydning. Ifølge forskere, er slaget karakteriseret ved kompleksitet, intensitet og omfang militære operationer. Slaget om Moskva varede mere end seks måneder. Længden af den forreste, hvor slaget blev udført - omkring 2000 km. De fjendtlighederne på begge sider var involveret mere end 2,8 millioner soldater, 21.000 kanoner og morterer, omkring 2 tusind enheder af pansrede teknikker, mere end 1,6 tusind luftfart enheder.

I efteråret 1941 var Sovjetunionen i en meget vanskelig og farlig krig fod. Den strategiske initiativ var i hænderne på de tyske tropper, men de kampe med den sovjetiske hær forstyrret de vigtigste intentioner Wehrmacht. Kan ikke bryde igennem til hovedstaden gruppe af hære "Center". Ifølge den tyske overkommando, blokaden af Leningrad, samt de fremskridt, der er opnået i Ukraine, skabte gunstige betingelser for forekomsten.

Slaget om Moskva begyndte den 30. september. Dette angreb på hovedstaden i den sovjetiske Union, det tyske blev kommando fremstilles som den endelige for hele kampagnen. Tyskerne gav navnet af operationen "Typhoon". Tilsyneladende, de ikke forventer nogen modstand og konfrontation mod knusning af den fascistiske storm.

Slaget ved Moskva blev afholdt i den numeriske overlegenhed af de tyske styrker. Men på trods af dette, de russiske tropper var i stand til i tilstrækkelig grad at konfrontere fjenden.

Den tyske regering planlagde at besætte hovedstaden i Sovjetunionen før starten af koldt vejr. Støtte til store luftfart kræfter tillod tyskerne at bryde igennem fronten, omgivet af seks russiske hære i området Vyazma og Bryansk. Ifølge tyske tal, taget til fange var 663 tusinde mennesker. Anvendelse pansrede enheder, har den tyske hær i ti dage flyttede næsten 250 km og nåede linjen i Kalinin (Tver) - Mozhaysk - Kaluga.

Ved den 30. oktober angriberne besatte Kalinin linje - Tula. Beherskelse af tysk begyndte at indhente reserver og omgruppering af kræfter tog over. I denne planlagte angreb fra flankerne at omringe Sovjetunionens hovedstad.

En ny offensiv af den tyske hær begyndte den 16. november. Men på den første dag mødte hun den hårde modstand af de sovjetiske soldater. I løbet af de næste tre uger den tyske hær avancerede kun 50-80 kilometer og nåede dermed en afgørende succes.

For Moskva, tyskerne formåede at tætteste tilgang nær landsbyen Kryukovo, som ligger 23 kilometer nordvest for byen. I perioden fra november 16 - December 5 i slaget tabt den tyske hær 153 000 mennesker såret, dræbt, forfrossen.

I slutningen af november - begyndelsen af december var præget af flere modangreb, herunder med reserverne ankom til landets østlige. Den 5. december slaget om Moskva overgivet til offensiven. Being undertal sovjetiske soldater blev skelnes mere vedholdende kampånd, et stærkt ønske om at besejre fjenden og beskytte hovedstaden i deres hjemland.

I dette tilfælde den tyske hær var i en krise i forbindelse med sammenbruddet i deres håb om en nem sejr, samt kampen det barske, uvante klima. Sovjetiske styrker var i stand til at skubbe tilbage angriberne til 200 kilometer, men at knuse dem helt så ikke kunne.

Den mest voldsomme kampe i gang i området Vyazma og Rzhev. Slaget udfoldede der fra februar til april 1942. Afsluttet kamp om hovedstaden den 20. april.

Slaget om Moskva, kort sagt, har fjernet udtalelse fra uovervindelighed Hitlers hær. Sejren var den første større nederlag for den tyske hær og betød svigt af alle hendes planer om "lys, lyn krig", samt svigt af udenrigspolitiske program for den tyske regering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.