FormationHistorie

Inventor Herman Hollerith computere: en biografi og foto

Historien om computing begyndte med en idé at oprette en maskine, der kunne læse eller tilføje hele multi-cifret tal. Den første skitse af en 13-bit-indretning blev udviklet omkring 1500 Da Vinci. Fungere som en opsummering anordning er designet af Pascal i 1642. Disse berømte opfindere indvarslede en æra af computere.

automatisering

For et stort antal betalingstransaktioner er ikke kun hurtighed i udførelsen af hver af dem, men manglen på plads mellem dem, hvor der kræves menneskelig indblanding. Mange berømte opfindere har forsøgt at løse dette problem. Det var nødvendigt, at operationer sekventielt var den ene efter den anden uden afbrydelse.

Program Introduktion "på farten"

Computer historie kender mange fremragende forskere, der har bidraget til udviklingen af automatisering. Så i begyndelsen af 80'erne. 19. århundrede, blev det foreslået at anvende kortene til indspillede programmer og input det ind i enheden. Deres designer var Herman Hollerith. I datalogi, videnskabsmanden gjort en reel revolution. Lad os betragte sin opfindelse.

Herman Hollerith: biografi

Født lærd 29 Februar 1860 i Buffalo. Han var den syvende barn. Hans far i 1848, han udvandrede fra Tyskland til USA. Efter flytning Hollerith kom ind i skolen, hvorfra han blev udvist ret hurtigt. Som regel Herman forlod klassen før stavning. Master engang lukkede døren, og drengen sprang fra anden sal. Efter at det og bortvist fra skole. Videreuddannelse Herman Hollerith modtaget fra lærer-lutherske. Han tog kurser af midten og high school med ham. Ved 16 indskrevet han i kollegiet af specialisering "mining". Men den unge mand var interesseret ikke så meget af erhvervet som apparater. Mens han studerede på Columbia College, mødte han Trowbridge, som efter et stykke tid gjorde ham hans assistent. Så Herman Hollerith kom til statistiske kontor den amerikanske folketælling.

karriere

I en alder af 19, Herman Hollerith gik til Washington, hvor han begyndte sit arbejde. Han blev aktivt involveret i de sociale kredse i Georgetown. Efter nogen tid, Hollerith møder Billings. Sidstnævnte var en autoritativ ekspert i analysen af statistiske oplysninger, så han arbejdet som management direktør for folketællingen. Billings sagde Hollerith om hans idé at oprette en maskine, som vil blive brugt hulkort til at danne en tabel over de opnåede data. Andre forfattere peger på to versioner af indflydelsen af direktør for ledelse på det videre arbejde med at designe enheden. Ifølge den første, Billings foreslog brugen af hulkort med en beskrivelse af personen, der bruger mærker på deres kanter og sortering enhed. I henhold til den anden version, tilbød han simpelthen at komme med en slags enhed.

første erfaring

I 1882 blev Herman Hollerith inviteret til Massachusetts Institute som lærer. Han arbejdede i skoleåret. I løbet af denne tid, Hollerith udviklede hans ideer og beskæftiger sig med udvikling af det første udstyr til registrering af oplysninger om folketællingen og tabulering. I 1883 vendte han tilbage til Washington, hvor han begyndte at arbejde på patentkontoret. Den viden der viste sig at være nyttige for ham som opfinderen, og han brugte dem i årtier. I 1884, han fremsatte idéen om at forbedre jernbanetransport system bremser. Det skal siges om den finansielle situation, som var Herman Hollerith. Tabulator han kunne konstruere i de tidlige 80'ere, men pengene til det, han ikke havde. I dette tilfælde skal låne det, ingen kunne.

patenter

I St. Louis, Herman Hollerith samles elektrisk bremse for toget og deltog i konkurrencen. Ved arrangementet blev præsenteret for systemet, der virker ved princippet af vakuum og ved hjælp af trykluft. Electro-han blev anerkendt som den bedste af de fem. Der var dog i tvivl om den praktiske gennemførlighed af dets brug på grund af stormen trussel. I den forbindelse afviste vi systemet og patenter på bremserne forbliver indtil de udløber inaktiv. Den næste opfindelse korrugering apparat var rør af metal. Han havde heller ikke i første omgang fundet sin ansøgning, men senere tog han firmaet "General Motors" i fremstillingen af fleksible forbindelser.

Herman Hollerith: tabulator

Den nye patent, registreret 23 september, 1884 blev den vigtigste af alle. Herman Hollerith maskine blev anvendt til opstilling af statistiske data om dødelighed i Baltimore i 1887. Data, 1889 i New York, blev også behandlet ved hjælp af denne enhed. Anvender sin ekspertise, Herman Hollerith bevist, at hulkort - et centralt element i processen med dannelsen af tabellerne. I 1887 gjorde han en korrektion til patentet. På grund af dette, mange erhvervsfolk måtte indgå en kontrakt med Hollerith licens på sin enhed. Når folketælling 1890 oplysninger overføres til alle borgere kort 73/8 × 33/4 inches. Næste vi gjort på kanterne af perforeringer på hver egenskab. Diagonalt på tværs ene hjørne klippet for nemheds skyld i færd med at tælle og sortering. Den sidste operation blev udført visuelt, som andre metoder derefter fremkaldt var ikke. Hollerith maskine til selvstændigt at gennemføre en perforering ifølge modellen. Indretningen er lettere for operatøren og reducerer antallet af fejl.

Essensen af apparatet

For sin enhed Herman Hollerith konstrueret med en presseplade fremstillet af hårdt gummi og vejledningen fokus. Pladen deltog fordybningen. De svarer til placeringen af perforeringer på kortet. Delvis, blev de fyldt med kviksølv og forbundet terminaler på bagsiden af huset. Boks placeret over pladen med kontaktpunkterne i fremskrivningen. De blev drevet af fjedre. Når fanen kort i pressen kontaktpunkt for kviksølv, og kredsløbet fandt sted. Dette igen, aktiveres tælleren. Hans ansigt kunne registrere antallet til 10.000. Han flyttede med en magnet, modtager et signal via kviksølv fordybning 1 division. Fra tid til anden data læses fra disken, og den samlede endelige resultat overføres til kortet manuelt.

nøjagtighedskontrol

For at sikre, at det tager skridt:

  1. Når opsummering blev udført samtidig på flere karakteristika, dial registrere hver forbifarten kort. Det var således muligt at kontrollere resultatet af tilsætning gennem de mellemliggende parametre.
  2. Når den korrekte enhed offentliggjort en indkaldelse registrering. Hvis han var fraværende, var det nødvendigt at finde og løse problemet.
  3. Tryk kort behandlet med kun en særlig kode, som den blev programmeret.
  4. Hulkort, som tilhørte den samme gruppe har en fælles åbning. Med hjælp fra den valsetråd påvise tilstedeværelsen af "fremmede" kort.

verdensomspændende berømmelse

Hollerith kender masserne, men i 1890 opnåede han en helt uventet succes. Han var i stand til at indgå en kontrakt om 11 folketælling procedurer efter at have vundet konkurrencen i 4 distrikter i St. Louis, som er hjemsted for mere end 10 tusind. Man. Den metode, som har udviklet Herman Hollerith, afveg ikke kun den højeste hastighed, men også den højeste nøjagtighed. Ifølge estimater af designeren har sparet staten næsten 600 tusind dollars. I 1890, videnskabsmanden vendte 30. Han blev tildelt graden af Doctor of Philosophy. Hollerith gjort en stor aftale med US Census Bureau. I midten af september 1890, giftede han datter af sin læge i Washington. Næsten straks efter brylluppet Hollerith indgået en kontrakt med den østrigske regering for brug af sine enheder i Central Bureau of Statistics. Fra det øjeblik begyndte en international karriere videnskabsmand. Ved 1895 th enhed af sit arbejde ikke kun i Østrig, men også i Canada. Samtidig blev ført forhandlinger om levering af udstyr i Rusland og Italien.

De sidste år af sit liv

Herman Hollerith ønsket at tilbringe tid med familien, til at engagere sig i landbrugsaktiviteter, at købe biler og bygge huse. I ægteskabet havde han tre døtre og lige så mange sønner. Denne ekstraordinære mand, der gjorde et stort bidrag til statistikken, døde i sit hjem af et hjerteanfald November 17, 1929. Hans liv, han dimitterede i overflod, omgivet af kærlige mennesker, i lykke, ikke beklager om eventuelle forspildte muligheder. Indtil det sidste af sine dage, han hadede alle regler for stavning og lod sig skrive som han ønsker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.