FormationHistorie

Evgeniy Bogarne: en kort biografi

Evgeniy Bogarne, hvis biografi vil blive drøftet i artiklen - det stedsøn af Napoleon Bonaparte, vicekonge Italien, General, Prins Leuchtenberg. Han blev født i Paris den 3. september 1781

Oprindelse Evgeniya Bogarne

Som du kan gætte fra den noble en adelig familie nedstammer Evgeniy Bogarne. Forestil det i de dage var det ikke muligt at gøre, men historien har efterladt os med en række portrætter, hvoraf den ene er givet ovenfor. Aleksandr De Beauharnais, hans far var en Viscount, en indfødt af Martinique (fransk koloni, som ligger i det Caribiske Hav). Tilbage da han var en ung officer, Alexander giftede sig med Creole Josephine. Efter nogen tid blev han en generel og en fremtrædende skikkelse i revolutionen, men blev anholdt på et tip-off og døde på guillotinen. På dette tidspunkt, Eugene var kun 13 år gammel. Anholdt og Josephine, og hendes søn blev sendt til familien af en håndværker i rehabilitering.

Undersøgelse i militær skole

28 juli 1794 afholdt Thermidor Reaction. Han nævnte, at den jakobinske diktatur blev væltet. Josephine på grund af dette var på fri fod, og Eugene begyndte at studere på St. Germain Military School.

Eugene mor i 1796, hun blev gift med Napoleon Bonaparte, som på det tidspunkt var en generel af Den franske Republik. I samme år, efter sin eksamen fra militær kollegium, vores helt blev adjudant Bonaparte. Billedet ovenfor viser to portrætter - Napoleon og Josephine.

Eugene ledsaget Napoleon i kampagnerne

Når den generelle gik til den italienske kampagne (1796-1797 gg.), Eugene bezotluchno var med ham. Han ledsagede ham også under den egyptiske ekspedition (1798-1799 gg.).

Evgeniy Bogarne var en af deltagerne afholdt November 9, 1799 kup Attende Brumaire. Register som følge heraf har mistet sin magt. Der er en ny overgangsregering under ledelse af Napoleon Bonaparte, allerede nu konsulen. Eugene tjente også i sin vagt, hvor han var en kaptajn på hesteejere. På billedet ovenfor - Evgeniy Bogarne på hesteryg.

Fremme

I 1800, Eugene deltog i den militære kampagne, som Frankrig organiseret i det nordlige Italien mod østrigerne. Ved afslutningen af slaget ved Marengo (den såkaldte landsby ligger i det nordlige Italien) Eugene vandt rang af oberst. Et par år senere, i 1804, blev han en brigadegeneral.

I 1804 blev Napoleons kroning afholdt, hvorunder Beauharnais fik rang af staten kansler. Eugene og tjente den honorære titel, bliver prinsen af det franske imperium. Dog er disse belønninger ikke bragt Beauharnais reel magt. Rank og titel, som han havde modtaget, havde kun hæderlig karakter.

Eugene blev Viceroy. Ægteskab til Agnes Amalie

Napoleon skabte Kongeriget Italien i 1805. Han blev konge, og Beauharnais - Viceroy. Det er kendt, at på et tidspunkt (i 1806), Bonaparte selv ønskede at annoncere sin efterfølger Eugene. Med henblik herpå vedtog han ham. Således status Eugene rose. Han er nu blevet en monarkistiske person. På grund af dette, fik vores helt gift i samme år (på anmodning af Napoleon). Hans kone var datter af kongen Bavarii Agnessa Amalia (1788-1851).

I 1807, Eugene Bonaparte gjorde arving til den italienske trone. Han fik titlen Prins af Venedig.

Eugene på den italienske trone

Evgeniy Bogarne var ikke en erfaren administrator. Derfor bliver hersker over Italien, omgivet han sig med mange rådgivere italienere. I løbet af sin regeringstid blev konverteret administration og retten (i form af Frankrig), samt forbedret hæren. Men at sende tropper og finansielle betalinger, foretaget på anmodning af Eugene Bonaparte, forårsagede utilfredshed af den lokale befolkning.

Da Beauharnais blev hersker over Italien, han var kun 24 år gammel. Men han var i stand til at lede staten helt fast. reorganisering af hæren blev gennemført, trådte den civile retsplejelov. Landet var uudviklede befæstninger, kanaler og skoler. Trods en vis utilfredshed, uundgåelig i den vanskelige opgave at regeringsførelse generelt kan vi sige, at han var i stand til at tjene den respekt og kærlighed til sit folk.

Deltagelse i Napoleonskrigene

Beauharnais deltaget i næsten alle krige, der førte Napoleon. Den østrigske kampagne (1809) var han den øverstbefalende for de italienske tropper. Resultatet af slaget ved byen Salice (Italien) mislykkedes. Jeg vandt Habsburg ærkehertug John. Men på trods af dette, Eugene var i stand til at vende udviklingen. Han påførte flere nederlag John, først i Italien og derefter i Østrig. Beauharnais og vandt sejr i Ungarn, vigtig for det franske. Det handler om slaget ved Raab (i dag en by med Gyor i Ungarn). Efter dette, adskiller han sig i det afgørende slag i Wagram (nu denne landsby, der ligger i Østrig).

Beauharnais, Napoleon indkaldt fra Italien i 1812. Han var at den øverstbefalende for den fjerde korps af den franske hær nu. Eugene deltog i krigen i 1812, hvor han udmærkede sig i slagene ved Ostrovno (nu Agro placeret i Hviderusland), Borodino, Smolensk, Vyazma, Maroyaroslavtsem, Wilno (nu Vilnius, Litauen), rød.

Evgeniy Bogarne og Sava Storozhevsky

Sættet er forbundet med Wonderland Rev. Sawa Storozhevsky. En af dem er dens udseende Evgeniyu Bogarne i 1812, under erobringen af Moskva af den franske. Sava overtalte Eugene ikke ødelægge klostret, der ligger i Zvenigorod. Til gengæld lovede han, at han ville vende tilbage til deres hjemland frit Evgeniy Bogarne. Sawa holdt sit ord - profeti Monk virkelig gå i opfyldelse.

Refleksion angribe de østrigske tropper

Efter Napoleon red fra Rusland Marshal Joachim Murat, Beauharnais befalede resterne af den franske hær. Han førte tropper i Magdeburg (i dag er det en tysk by). Efter slaget ved Lützen (by i Tyskland), der blev afholdt i 1813, efter ordre fra Eugenia Bonaparte blev sendt til Italien. Han havde for at sikre dens beskyttelse mod angreb af de østrigske tropper. Det menes, at en militær aktion Beauharnais i Italien, i kampagnen for 1813-1814 gg., Er højdepunktet af generalship færdigheder. Kun på grund af ændringer lykkedes Murat østrigerne for at undgå total ødelæggelse.

Beauharnais skæbne efter Napoleons abdikation fra tronen

I 1814 (april 16), Napoleon abdicerede. Efter at Beauharnais, vicekonge i Italien, indgik en våbenhvile og gik til Bayern. Beauharnais blev en peer af Frankrig i juni 1815 Wienerkongressen, som fandt sted i 1814-1815., Besluttet at afsætte den til 5 millioner franc i erstatning til de italienske besiddelser. For de penge, Maximilian Joseph, den bayerske konge og far-i-Beauharnais, gav ham fyrstendømmet Eyhshtet og landgrafstvo Leyhtenberg der dannede hertugdømmet Leuchtenberg. Titlen og hertugdømmet måtte få ved arv, og efterkommerne af Eugene (ved at højreklikke på primogeniture, og andre efterkommere tildelt titlen storfyrste).

Evgeniy Bogarne pensioneret fra politik i de seneste år. Han besluttede at flytte til München, hvor han boede med sin kone far. Det første angreb af sygdommen ramte Beauharnais i begyndelsen af 1823. Det skete i München. Eugene svigtende helbred forårsagede en stor ramaskrig. Næsten i alle kirkerne i München i seks uger foretaget bønner for den gave healing ham. Dette viser tydeligt, hvor meget folk elskede det.

Sygdommen i nogen tid trak sig tilbage. Eugene læge har ordineret behandling for vand. Men ved udgangen af året igen forværret Beauharnais. Han begyndte at lide af hyppig hovedpine. 21 feb 1824 døde han af apopleksi. I moderne sprog, Eugene havde et andet slag.

Der er dog andre versioner af årsagerne til hans død. For eksempel, historiker D. Seward mener Beauharnais var syg af kræft. Eugene begravelse var grand. Efter hans død, hele Bayern dækket med sørgende bånd. Evgeniy Bogarne, en kort biografi, der blev drøftet, er død i en alder af 42 år. Hans navn er indgraveret på Triumfbuen, som ligger på pladsen. Stjerner i Paris, den store åbning fandt sted i 1836

store priser

Eugene blev tildelt adskillige priser. I 1805 modtog han Æreslegionen ordrer, og Iron Crown of St. Hubert Bayern. I 1811 blev Evgeniy Bogarne tildelt Storkorset af St. Stephens Order. Og dette er kun de vigtigste priser.

Eugene børn

Hustru Agnes Amalia Beauharnais fødte seks børn: Sønner Charles Augustus og Maximilian og døtre Josephine, Eugene, Amalia og Teodolindu. Josephine, den ældste datter blev gift med den svenske konge Oscar jeg, der var søn af Bernadotte, en tidligere marskal af Napoleon. Eugene giftede Prinsen af Hohenzollern-FV Ehringena. Kejser Pedro I af Brasilien tog sin datter Bogarne Amaliyu i ægteskabet. Teodolina blev gift med hertugen af Württemberg Wilhelm Urach.

Den skæbne sønner Evgeniya Bogarne

Carl-August, den ældste søn Evgeniya Bogarne, hertug af Leuchtenberg blev efter sin fars død. I 1835 giftede han Maria II da Gloria, 16-årige portugisiske dronning af Braganza dynasti. Men i det samme år Charles Augustus døde.

Maximilian, den yngste søn, arvede titlen hertug af Leuchtenberg ved sin døde bror. I 1839 tog han som sin kone Maria Nikolaevna, datter af Nikolaj I (portræt af hende er givet ovenfor). Siden den tid, Maximilian boet i Rusland. Han var leder af Mining Institute, formand for Kunstakademiet, han forsket inden for galvanisering. Det var ham, der etablerede den galvanoplastic fabrik i St. Petersborg, samt hospitalet. Nicholas I efter død Maximilian besluttet at sælge sine ejendele i Bayern, og hans børn var medlemmer af det russiske kejserlige familie. De fik titlen Prins Romanov. Således i historien om Rusland har sat deres præg medlemmer af familien, hvis far var Evgeniy Bogarne. Ortodoksi er blevet deres nye religion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.