BilerMotorcykler

Motorcykel Aprilia Pegaso 650: specifikationer, anmeldelser

Italiensk motorcykel Aprilia Pegaso 650 betragtes som en legende i den italienske bilindustri. Hans kraft, nåde og hastighed erobret ikke én frihedselskende hjerte. Ved karakteren af det svarer til selve indbyggere i Italien: et synonym for ubegrænset rejse, sjov og eventyr ture på de mest vanskelige ruter. Denne vej cykel - bare drømmen om dem, der bruger halvdelen af mit liv på to hjul.

Historien om den italienske "Pegasus"

Borte er de dage, hvor motorcyklen efterspørgslen var stor på grund af det faktum, at meget få mennesker havde råd til et fuldgyldigt bil. Det havde at gå til den gamle "Honda" og "Yavah". I vor tid, kan prisen for en anstændig tohjulet ven nemt overgå omkostningerne ved maskinen. Han bliver en luksus afsætningsmulighed for beboere i store byer.

Det ville ikke være for meget patos at sige, at Aprilia Pegaso 650 er en motorcykel, som mange drømmer. Det er derfor ikke overraskende, at i rækken af de motor-fans der fans og samlere, i stand til at sælge sjælen af en stor instans.

Hvad er historien om Aprilia Pegaso 650? Beskrivelse Du kan starte med de myter i oldtidens Grækenland. Stolt bevingede hest Pegasus, bærer sin yndefulde krop med to fløje, har længe været betragtet som et symbol på magt og frihed. Det fungerer himlen og jorden. Ligeledes har italienerne gjort, og "jern hest". Under hætten, det bærer motor på 650 cm3, hvilket tillader accelereret til 165 km / t. Med det kan du føle den ægte smag af eventyr. Den universelle "Aprilia Pegaso 650", og du kan gå på en tur, og en tur til byen. Det har forfinet og dristigt design, til den måde, han opfører sig bøjelig mange af hans kolleger. Kraftfuld og hurtig maskine reagerer på hver bevægelse, udlejning i en brøkdel af et sekund for at gå fra en afslappet kørsel til flyvningen høj hastighed.

Aprilia Pegaso 650 - Specifikationer

Aprilia har altid haft en førende plads i motorcyklen kategori med den enkelt-cylindret motor. "Pegasus" var den første erfaring i produktion af to-hjulede med et stort volumen motor.

Jeg må sige, oplevelsen viste sig at være meget vellykket. Nu Pegaso 650 finder først sted på motorens størrelse og andre egenskaber blandt deres egen slags.

stil

Udseende Aprilia motorcykler vil overraske selv den mest raffinerede smag. Den smalle forreste, plast, som syntes at strømme omkring den del. Næppe "italiensk" efterlade folk ligeglade forbipasserende. Front logo påføres i form af en bevinget Pegasus - virksomheden symbol. Forårsager beundring foran motorcyklen er udstyret med en stilfuld lampe, passer perfekt ind i det overordnede koncept.

motor

Aprilia motorcykler har en kraftig motor, der fortjener særlig ros. Med det største slagvolumen i sin klasse, den opfylder de behov, som fans af den "universelle" teknik. Fremragende til byen. Men hvis du ønsker en lidt ekstrem, "Pegasus" vil tage off-road og langrend gennemsnit. Kvalitet har altid været det vigtigste element i de italienske Aprilia Pegaso 650. motokontserna dele fremstillet efter de højeste standarder, der kan overraske selv de mest erfarne chauffører.

I rækken af "Pegasus", markeret med tallet "650", der er flere modeller, hver designet til forskellige forhold.

Pegaso 650 Trail

Først vej version blev udgivet for 12 år siden. Re-emne og opdatering rækkevidde, har producenten ikke ændret afgørende: dens alsidighed. Fås til rejse både på flad vej og off-road, er Aprilia Pegaso 650 Trail bedst til udtryk i de lange turistrejser.

Men en masse af det og innovationer. På trods af den enkelt-cylindret motor, ydeevne op til 50 hestekræfter er allerede ved 6.250 omdrejninger i minuttet. Denne imponerende effekt for denne motor. Fantastisk moment er med til at afhjælpe manglen på veje og forhindringer, der opstår på det.

Aprilia Pegaso 650 Trail er ikke for ingenting er specielt designet til aktiv kørsel off-road. Kraftfuld spitsovannye hjul dæk fremragende, 4-ventilet motor med tør sump spjæld 44 mm gør det muligt at være til stede i en ace turistrejser. For førerkomfort cykel er udstyret med en forrude og et komfortabelt sæde. Store roterende vinkel på 70 grader kan let manøvrere gaderne og rør.

Producenter af "Pegasus" pleje ikke kun om værter motorcykel, men også for miljøet. Den nye katalysator i udstødningssystemet minimerer emission af skadelige gasser i atmosfæren og i overensstemmelse med de nye europæiske standarder.

Om chassiset må drøftes særskilt: i denne model, har den nået næsten perfekt. Ramme overraskende lys, men meget stiv. Sådanne karakteristika er velegnet klasse enduro 'behov, der gør det muligt at modstå hårde betingelser for rejser.

Opmærksomheden blev ikke sparet og suspension af den nye Pegaso 650 Trail. Med den tykkeste fjer gaffel blandt alle road motorcykler (45 mm), det effektivt slukker ujævnheder i vejen, så dets passagerer at føle den mest komfortable. Forhjul rejser er 170 mm, hvorved der opnås en perfekt balance mellem inhibering og kontrol af motorcyklen.

Motokontsern "Aprilia" fortsætter med at holde sig til de gyldne vej motorcykel fremstilling regler - for Trail model 19-tommer aluminium forhjul blev valgt. Gasfyldt monoshock bageste som skabt for dens komplement. Alt sammen for komfort og fremragende håndtering på grusveje. Så uanset hvordan du forsøgte at holde denne jern hest er dårlig, du er usandsynligt at lykkes.

Pegaso 650 Strada

I modsætning til den tidligere model, den første ting, der fanger øjet, når man ser på "Strada" - et design. Bright, selv en lille aggressiv, det efterlader ikke ubemærket dem, der rider på den. Orange plastdele sammen c diske, malet i blå, den perfekte kombination. Produktion af denne model begyndte i 2005. "Strada" er forskellig fem-trins gearkasse og kædetræk, som giver en bedre kontrol af bevægelsen.

Aprilia Pegaso 650 Strada og i denne konfiguration har ikke ændret sine hovedtræk - udstyret med vandkølet 4-takts motor med en enkelt cylinder og fire ventiler. Kraftfuld og hurtig - der er blevet synonym med motorcykler i den italienske bilindustri.

"Strada" udstyret med et indsprøjtningssystem, der har en 44-mm gasspjæld. Under motorhjelmen slår hjertet af 659 cc, i stand til acceleration til 170 km / t. Motoren er udstyret med elektronisk brændstofindsprøjtning system er meget følsomme over for enhver bevægelse af hænderne. Dette antyder, at den nytilkomne vil være på det hårdt. Men den professionelle chauffør vil være i stand til fuldt ud at nyde legesyge tohjulet ven.

Enduro sæde vil komfortabelt flytte endnu en lang vej, så det er bekvemt. 780 mm siddehøjde tillader endda høje mennesker til at klare forhindringer uden problemer, fordi giver en høj tyngdepunkt. Saddlebags for cyklen, som kan installeres på dens forskellige dele, giver høj kapacitet. Hvis det er nødvendigt, kan du tage med på farten alle de rigtige ting.

Den grundlæggende pakke omfatter Pirelli Diablo dæk, længe kendt for sin kvalitet. Og her bremsesystem er ud over ros. Bremseskive diameter er 320 mm, og en kammerat fik han fire-stemplede bremsekalibre Brembo. Bremsning sker til tiden, smidigt og sikkert. Er det det værd at drømme stort?

Selvom denne model ikke kan kaldes en ekstrem motorcykel, i stand til diverse stunts vej, det tager sin egen specielle niche i markedet. Behagelig til synet og ride landevejscykel som har dem, der vælger en transport er ikke kun sindet, men også hjertet.

Aprilia Pegaso 650 Cube

Denne model, som de to foregående, er et alternativ kompromis for ture rundt i byen og sjældne afgange på vejen. På en asfalteret vej vil det være adræt, hurtig og kraftfuld, men den stærke snavs og kan ikke gøre. Ligesom barske terræn ved indgangene til landsbyerne og landsbyerne tager tid. Hvis du søger efter en motorcykel for netop sådanne forhold - det anbefales at se på "cubanske".

De vigtigste karakteristika er forskellige fra modstykker diskuteret ovenfor. Alle de samme 659 cc motor med en cylinder. Det bevarer god tur med en hastighed på 100-150 km / t, men kan spredes og tallene op til 165 km. Ved motor producerer indsprøjtning og karburator. Stål støtte er en pålidelig følgesvend på vejen.

Den væsentligste forskel er i den ydre form af en motorcykel. Hvis "Aprilia Trail" made in diskrete mørke farver, og "Strada" i udfordrende lyse, Pegaso 650 Cube sol erstatter dens sider sølv. På forsiden af den plastbelagte logo i form af en model karakter - en bevinget Pegasus.

Valgmuligheder modeller

Selskabet "Aprilia" er verdensberømt og fastholder sit ry for kun at bruge den højeste kvalitet dele. Derfor er den italienske motorcykel produktion tilfredsstille selv de mest krævende kunder. I den grundlæggende konfiguration, kan du finde alt hvad du behøver for et behageligt rejse.

Instrumentpanelet er ergonomisk og slående i sin enorme mængde. Udfærdiget på fem sprog menu giver dig mulighed for at styre ikke kun grænsefladen, men også til de tekniske karakteristika ved motorcyklen. For eksempel kan man justere antallet af omdrejninger af motoren, hvis det ønskes.

Med tanke på, at det stadig er en "alvorlig" ski, kan du justere omgangstælleren, som vil vise hastigheden og tidspunktet for deres død. Ikke den ønskede funktion, men bestemt behageligt. Også tiltrække sig opmærksomhed fra brugeren:

  • startspærre, som kan indstilles pinkode i tilfælde af tab af nøgler;
  • Gear skifte tærskler (de kan sætte føreren selv);
  • så meget som 2 tilbehørsrummet. Fronten kan åbnes ved at trykke på knappen på samme tid bruge tasterne bliver overflødig. Rum under passagersædet er så stor, at der kan passe en masse af dine personlige ejendele;
  • forrude, som kan installeres i to forskellige positioner.

Om ønsket kan Aprilia udstyres med yderligere detaljer.

  • Motorcykel saddlebags til 28 og 45 liter er monteret på de midterste og hale dele.
  • For at beskytte beholderen og opbevaring "Aprilia" er udstyret med et låg og en pose høj styrke tekstil.
  • Sædet højde kan øges med 40 mm.
  • CARBON beskyttelse hånd af føreren og forskellige dele Enduro (motorens udstødning).
  • Forbedret Tyverialarm.
  • Titanium tip på lyddæmperen.

Sammenligning med konkurrenter

De væsentligste konkurrenter på markedet for "Aprilia Pegaso" betragtes BMW F650, Suzuki XF 650 Freewind, Kawasaki KLR 650. Til sammenligning "Pegasus" vinder i kvaliteten-prisforhold. Lad brand i den italienske bilindustri og ikke som hyped som for eksempel den "BMW", men de adskiller sig ikke i tekniske egenskaber. Robust motor stabilt holde hastigheden. Designet er også fortjener ros. Ikke overbetale for et stort navn, får du en pålidelig transport er ikke ringere end deres kolleger højt og heller ikke på motorens størrelse, ikke hastighed.

Anmeldelser af motorcykel

Denne artikel beskrevet i detaljer alt, hvad du ønskede at vide om problemerne med Aprilia Pegaso 650. Svar afslører ikke kun de positive aspekter, men også fejl, konsekvent optræder i driften af enhver motorcykel.

Lad os starte med motoren. Dybest set, er der ingen problemer med det. Kraftig nok til én person, nogle gange bliver det en finurlig ferie, designet til to. Og det kan stå på bagbenene. Sørgende ejere problemer med benzin og plastrør benzintank. Dog bliver de let fjernes i den nærmeste tankstation.

Det, der virkelig appellerer til dem, der havde mulighed for at ride på "Pegasus" - det er bremsen. "Hurtig og lydige mod den mindste bevægelse," - rost af deres ejere. Ikke sparet ros og lykkelige ejere af en støddæmper kombineret med vedhæng. Deres høje kvalitet sikrer glat, selv når de kører på en "speed bump" vil du ikke føle noget ubehag.

Men beskyttelse af visse dele i tilfælde af sammenstød med forhindringer kunne være bedre. Radiator, placeret på siden del foran, garanteret ondt når de falder. Det samme gælder for hjul, og plast tøj. Det mest fornuftige ting umiddelbart efter købet at installere mere kraftfulde beskyttelse for at undgå yderligere udgifter.

Forruden beskytter mod modkørende luftstrøm kun med en hastighed på 130-140 km / t. Selvom selv en motorcykel kan accelerere til store mærker, ridning på dem er tydeligvis ikke behageligt. Ved højere hastigheder Pegaso begynder at forbruge brændstof i fordoblet nummer.

Som du kan se, alle de store negative anmeldelser vedrørende mindre punkter. Den største fordel ved Aprilia Pegaso 650 er anerkendt verden over. Kraftfuld, hurtig, lyse og legende Enduro synes at straks forelsket i alle dem, der tilfældigvis at ride på den.

Aprilia motorcykler er egnede til den frie sjæl mennesker, der er tæt på ideen om en universel transport. De er lige så gode og i midten af byen trafikpropper, og langt de terræn. Tror ikke, at de "Pegasus" alt overhovedet, men på en måde den kan påberåbes. Stærk, kraftfuld, fantastiske og smukke, denne enduro brød ikke ét hjerte. Som med alle brugte motorcykel, er det sandsynligvis kræve pleje og periodisk vedligeholdelse. Men det aftræk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.