Nyheder og SamfundKultur

Hvordan til at blæse bobler af tyggegummi til højre?

Måske hver af os i barndommen havde mindst én gang for at engagere sig i sådan en sjov og spændende aktiviteter som oppumpning bobler af tyggegummi. Men for al sin tilsyneladende enkelhed, er de fleste mennesker konfronteret med problemer såsom stikning tyggegummi til hans læber som følge af misbrug af den oppustede blære. Derfor, for at omdanne denne aktivitet til en sand kunst at skabe et mægtigt og et godt kig på, hvordan man kan blæse bobler af tyggegummi ordentligt.

købe tyggegummi

Det ser ud til, at så hård: gik til butikken, købte noget tyggegummi og alle. Men her ligger den første fejl, som er, at i det øjeblik der er et stort udvalg af varianter, og hvis du vælger den ene, der vil have, at du ikke kan lide, derefter yderligere handling ville miste sin betydning. Derfor, for at gøre din boble af tyggegummi har vist sig som det er nødvendigt, bør du vælge kun dem tyggegummi, aroma kvaliteter, som du kender. Derudover er der flere typer af tyggegummi. For eksempel er der dem, der ikke er beregnet til at puste en stor boble end ophæve alle de sjove, mens andre - generelt for klæbrig, hvilket igen, i høj grad komplicerer deres fjernelse fra ansigtet, da pludselig boblen vil briste.

Advance forberedelse

Som det er kendt, for at få noget på et passende niveau, ét ønske er ikke nok. Derfor, for at ikke længere at tænke over , hvordan man kan blæse bobler af tyggegummi, begynde i det små.

Pak pakke og tage fra det kun en plade, men ikke hele pakken, som gør de fleste mennesker. Dernæst langsomt zhuom denne rekord indtil indtil du føler, at det er blevet blød og glat. Hertil kommer, specielt rådes til ikke at stoppe, før fuldstændig opløse alle sukker krystaller. Forbered at være, at denne proces kan tage noget tid (2 til 10 minutter). Men så skal man ikke overdrive det, som om i høj grad forlænge processen, tyggegummi bliver meget skrøbelig, hvilket igen, tillader ikke selv den mindste puste boblen.

Og det er her det sjove begynder ...

Når den forberedende fase er færdig, fortsættes til det punkt, nemlig fremgangsmåden ifølge et tyggegummi. Som praksis viser, at få den største boble tyggegummi, er du nødt til at vedtage følgende plan:

  1. Krølle op til en kugle tyggegummi. Til dette anvender vi den centrale del af det sprog, som gummiet og hold indtil indtil det bliver den ønskede form.
  2. Flyt resulterende bolden så tæt på fortænderne og tunge ændre formen af en kugle på en flad cirkel.
  3. Placer cirkel dannet bag fortænderne og begynder at skubbe tungen derigennem, indtil det er belagt med et tyndt lag af gummi.

Husk, at før du blæse bobler af tyggegummi, er du nødt til omhyggeligt og præcist at udføre alle de ovennævnte handlinger, som en forkert bevægelse - og alle har til at starte igen.

prikken over i'et

Når den ønskede lag er gjort, trække sig ud forsigtigt derfra sprog og begynde at blæse meget nemt. Sensing bevægelse af luft og forsigtigt fjerne gummi fra munden, hvorved der dannes en lille kugle. Det er meget vigtigt at blæse med luft fra lungerne, ikke alene med sine Læber, som almindelig vejrtrækning er ikke nok til at få en stor nok boble. Dernæst stopper ikke indtil indtil boblen brister.

Husk, at der er masser af tips til, hvordan man kan blæse bobler af tyggegummi, men intet vil erstatte almindelig praksis. Fordi vi alle ved, at ved at prøve sig frem, kan du opnå meget på egen hånd, endnu vigtigere, vil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.