Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Bedste restauranter Sergiyev Posad: beskrivelse, fotos, adresser

Sergiev Posad - en lille by i Moskva-regionen, men meget populært og vigtigt turistmål. Og årsagen er en stor kulturarv af landet - Treenigheden-Sergius Lavra - det vigtigste symbol på byen.

Om restauranter

Hver dag, her kommer turister og pilgrimme fra hele landet, der ønsker at nyde alle de pragt præsenteret. Selvfølgelig vil de har brug for et anstændigt sted, hvor vi kunne spise og hvile. Samtidig, lokale beboere også nødt til at fine spisesteder, forfatterens interiør, hvor vi kunne mødes med venner, organisere en fest. Vi tilbyder dig de bedste restauranter i Sergiev Posad.

"Russisk Yard"

Det åbner vores gennemgang af en meget populær restaurant i byen - "russiske Yard" (Sergiev Posad). Han formåede at tage en af de mest gunstige bestemmelser - i byens centrum, tæt på de vigtigste attraktioner - Treenigheden-Sergius Lavra. Det er derfor, der kommer til at en masse af turister. Restauranten åbnede dørene for de første besøgende for 15 år siden, at vinde deres hjerter. Russisk liv atmosfære, traditionelle retter fra traditionelle russiske køkken, stor tjeneste - noget, der kan tælle alle gæsterne. Ikke alle restauranter Sergiyev Posad kan prale sådan en luksus.

Køkken - stolthed institutionen. Dumplings og reelle sibiriske dumplings, suppe af kål grå, ører, fyldte gedde, pandekager med forskellige fyld - ikke en komplet liste af retter, som de besøgende vil være i stand til at nyde. Cooks ære gamle traditioner og genskabe de tabte gamle russiske opskrifter, forsøger at behandle alle. "Russisk Yard" (Sergiev Posad) - et glimrende valg, ikke kun til frokost og middag, men også for banketter, hvad enten det er et jubilæum eller et bryllup.

Adresse: Sergiev Posad, udsigten til den røde hær mv 134/2 ..

"Tapadera"

Alle elskere af denne middelhavskøkken skal besøge restaurant "Tapadera" (Sergiev Posad). En restaurant med en indbydende atmosfære, elegante interiør og fremragende service. Forfattere af projektet besluttet at fokusere på afslappende farver, fine og elegant form for indretning, som tillod at skabe en hyggelig, rolig og tilpasses afslapning sted.

Restaurantens menu byder traditionelt middelhavskøkken: friske grøntsager, fisk, skaldyr, forfatter tankning. Besøgende siger, at de forbereder her er simpelthen fantastisk. Hver ret - et værk af kulinariske kunst, og restaurant forsyning - er ud over ros.

"Tapadera" (Sergiev Posad) - en restaurant, ideel til forretningsmøder, forhandlinger, dating, og grand fester og banketter. Administration institution opfordrer alle besøgende til byen og dens beboere at bemærke her et jubilæum, bryllup, børns parti. En fantastisk stemning og uforglemmelige følelser er garanteret fuldt ud.

Adresse :. Sergiev Posad, Novouglichskoe motorvej, indkøbscenter "Crossroads", d B 58, 5. sal.

"Prishvin"

Hvis du er på udkig efter et sted for at fejre en stor begivenhed i deres liv, hæve deres familier og venner i luksuriøse omgivelser, være opmærksom på institutionen "Prishvin" (Sergiev Posad) - en restaurant med en udsøgt interiør og originalt køkken, et besøg som næppe vil efterlade nogen -at ligegyldig.

"Chip" design - komfortable møbler, som vil give hver besøgende at fordybe sig i atmosfæren i hjemmet komfort, slappe af i selskab med venner og kære. Panoramavinduer tillade alle gæster kan nyde en fantastisk udsigt over dammen og cellarer hvid sten kloster. Om sommeren kan gæsterne komme til den storslåede veranda, dekoreret i samme elegante stil.

Køkken præsenterede retter af europæisk og middelhavskøkken - udsøgte og lys. Kokken vil gøre enhver fadet i et sandt mesterværk af madlavning foran som vil ikke være i stand til at modstå enhver gourmet.

Adresse: Sergiev Posad, st. Cooperative, d. 46.

"Cellarer promenade"

Besøgende til byen vælger i stigende grad til dit ophold hotelkompleks på Avenue af den røde hær. Så restauranten "cellarer Quay" (Sergiev Posad) på sit område og kan tilbyde sine gæster en stor mulighed for at hvile og nyde den fantastiske europæiske køkken.

Restaurant ligger i centrum, tæt på alle de kulturelle og historiske attraktioner. Det stilfulde, moderne, meget smuk, beliggende på bredden af dammen cellarer. Alle gæster vil være i stand til at nyde en fantastisk udsigt over de hvide stenmure klostret og de gyldne kupler af katedraler. Hvis du har besluttet at fejre et bryllup, fødselsdag eller få sammen i en lille kreds af venner, ville dette sted være en glimrende mulighed. Der er roligt nok og komfortable. I weekenden, kan besøgende lytte til levende musik. Tjenesten matcher konceptet projekt. Tjenerne er opmærksomme, høflig. På samme tid, de er diskret. Tag ikke fejl, der er ingen og intet vil forstyrre din fred. Du har en god tid, du får uforglemmelige følelser.

Adresse: Sergiev Posad, udsigten til den røde hær mv 125 ..

opsummering

Præsenteret restauranter Sergiyev Posad imponere dens omfang og luksus. Disse institutioner kan nemt konkurrere med de bedste restauranter i Moskva. Bedøvelse køkken, udsøgt indretning og opmærksom service - hvad der adskiller disse restauranter Sergiyev Posad. Derfor behøver jeg ikke virkelig ønsker at forlade. Det udtrykkes som dem, der havde lejlighed til at tilbringe din aften her.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.