Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Liste over restauranter i Rostov ved Don: gennemgang af de bedste institutioner i byen

Liste over restauranter Rostov ved Don, vil hjælpe dig med at finde institutioner blandt dem repræsenterede mest værdige. Der kan du slappe af, have en snack eller for at arrangere en stor fest. Byen er nok underholdning. Der er små hyggelige caféer, barer og luksuriøse restauranter med et elegant interiør og original retter. Som en del af dette materiale, vi sat fokus på sidstnævnte.

"Shodou"

Rostov ved Don - en by beliggende på begge sider af en bred flod Don. Hvis du beslutter at besøge denne vidunderlige by, er det stærkt anbefales at besøge restauranten på venstre bred. Rostov ved Don var her ser det mest attraktive. Det tilbyder en fantastisk udsigt over byens attraktioner.

"Shodou" - en af de bedste restauranter placeret her. Hans dør er altid åben for besøgende. Det er den eneste institution i byen, hvor harmonisk kombinerer fransk stil, elegance, generøsitet og Don russiske gæstfrihed. Park, der støder op til restauranten, det giver alle gæster kan nyde den enhed med naturen, gå, indånde frisk luft.

Don serverer traditionelle retter tilbud næsten alle restauranter på venstre bred. Rostov ved Don er berømt for. Men kun "shodou" Don retter giver entydighed.

Beliggenhed: byen Rostov ved Don, ul. Livoberezhna, d. 83 A.

"Onegin Dacha"

Alle dem, der kommer til Rostov ved Don, på udkig efter et vidunderligt sted med utrolig atmosfære, restauranten, som er signifikant forskellig fra tidligere set institutioner. Mange foretrækker restauranten "Dacha Onegin". Liste over restauranter i Rostov ved Don fra de bedste modemagasiner aldrig komplet uden denne tematiske institutioner.

Så er det grundlæggende koncept for projektet baseret på evnen til at skabe en hygge, komfort, venlig atmosfære for hver besøgende. Og jeg må indrømme, det er virkelig forfatterne lykkedes projektet. Rummet er repræsenteret ved tre rum: et bibliotek, en pejs og en vinterhave. Hver besøgende vil være i stand til at vælge den mest behagelige løsning for familiemiddage, firmafester, en romantisk dato eller fejre en stor begivenhed i deres liv, såsom et bryllup eller jubilæum.

Restauranten er virkelig elsket af mange lokale, det er en slags kendetegnende for byen, vinderen af talrige priser. Han er flere gange blevet kåret som den bedste restaurant i byen, i udtalelsen fra besøgende og redaktører af modeblade.

Nu fortælle dig mere om køkkenet. Chef Anton Kochura har fokus på traditionelle retter af ægte russiske køkken, men tilføjede at hendes franske raffinement og lethed. Den gennemsnitlige regningen for to personer var 2 000, som er temmelig billigt for sådan en farverig sted.

Adresse: Rostov ved Don, Tjekhov, etc. 45 B ...

"Tamada"

"Tamada" er en liste over restauranter i Rostov-on-Don. Denne luksus etablissement med et elegant interiør er bare perfekt til afholdelse af fester. Mange siger her bryllupper, jubilæer og forblive tro tilfreds med resultatet.

"Tamada" (restaurant, Rostov ved Don) betragtes som en af de bedste virksomheder i byen, der har fået sådan et grandiost navn. Alle besøgende er inviteret til at bo i en af fem luksuriøse værelser, indrettet i de bedste traditioner i Don kultur.

Menuen indeholder russiske og kaukasiske køkken, som kun fortsætter konceptet af projektet. Mange siger, at der er en fantastisk kok kebab og møre bøffer på en åben ild og grill. Om aftenen kan gæsterne lytte til levende musik. Alle kan danse til deres hjerter indhold og demonstrere deres vokale evner i karaoke. Tamada (restaurant, Rostov ved Don) - atmosfærisk sted. Det vil blive værdsat af de gæster, der ønsker at have det sjovt med hele hjertet, og til fuldt ud at nyde upåklagelig service.

Adresse: Rostov ved Don, Selmash, d 1, ...

'Don skål "

"Don Cup" - det er ganske interessant restaurant på Garden (Rostov ved Don). Det tilbyder de besøgende en fremragende køkken og upåklagelig service. Hvis du er på udkig efter en aflukket, fredelig og rolig sted, ønsker en pause fra de støjende og overfyldte gader i haven, bør du helt sikkert komme her.

Menuen byder på retter af russiske køkken. Sørg for at prøve floden fisk. Selv hvis du ikke er en elsker af hende, fodring fra kokken i restauranten du var tydeligt overrasket og imponeret.

Alle gæster vil være i stand til at blive på de bløde og komfortable sofaer, perfekt til at tilbringe tid sammen med venner og kære. Restauranten lyder diskret og beroligende musik, som ikke forstyrrer kommunikationen. Om aftenen kan du nyde en live-optræden af Don nationale sange og dans. 'Don skål "- et perfekt sted for rekreation, besøg og endda organiseringen af fejringen.

Beliggenhed: byen Rostov ved Don, ul. Bolshaya Sadovaya, d. 89.

"New York"

"New York" (restaurant, Rostov ved Don) - en institution, der er indbegrebet af luksus metropol. Det er et sted med et elegant interiør, der vil tilfredsstille selv de mest krævende og kræsne diners. Det er placeret i huset af en købmand Vorozheina, ombygget i 1890. Bygningen tilhører den kulturelle arv i denne region. De oprindelige stiliserede interiører kombineret med bøffer, marmoreret oksekød og grøntsager tilberedt på grillen - noget, som så tiltrækker besøgende.

Beliggenhed: byen Rostov ved Don, ul. Bolshaya Sadovaya, d. 113.

opsummering

Vi præsenterer dig en liste over restauranter i Rostov ved Don. Det er de bedste steder i byen, som vil være i stand til at have en stor tid med venner og kære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.