Nyheder og SamfundNatur

Den stærkeste hund i verden - hvem er hun?

Begrebet magt er meget relativ. Efter hvilke kriterier måler vi det? Ved vægt, kunne den hund afhente eller trække? I forhold til vægten af den løftede indlæse din egen krop? Med antallet af vundne kampe i ringen? Hvis vi ser i Guinness Book, titlen "den mest magtfulde hund i verden" Male-ejede St. Bernard Skriver Brandi Bjørn. Han levede i halvfjerdserne i forrige århundrede i USA, i staten Washington, og sætte sit officielle referat (som han blev opført i Guinness), når 90 sekunder trukket på den konkrete dækning lastbil med en last af 2.905 kg pr 4,57 meter.

Denne bedrift Skriver er ikke overraskende, når man tænker på, hvor og hvorfor denne race blev avlet. Forud for opførelsen af tunneller under Alperne, Italien knyttet til resten af Europa kun et par omgange. Den mest populære af disse var hovedet af Saint Bernard. Ved at flytte den største strøm det pilgrim på vej til Rom. Campingvogne af handlende og rejsende flytte til fods hele året rundt, og fordi vejen stiger til over havets overflade til en højde på to tusinde meter. Fog, uventet snestorm, kolliderende selv om sommeren, laviner gøre dette meget farlig vej. I 962 blev passet bygget ly hvor Bernardine munke forudsat gæstfrihed til rejsende. Når Rock 'St. Bernard hund "blev vist - ingen ved med sikkerhed, men det er den stærkeste hund - der er ingen tvivl.

I alpedalene stadig legender om St. Bernard, der boede i forskellige år og endda århundreder, som blev revet ud af sneen lag og bragt til internatet kom under en lavine af mennesker. Og da bjergene i vinter tur er på ingen måde små børn, kan du forestille dig kraften i dette dyr, i stand til at trække sig ud af murbrokker og skubbe gennem en betydelig voksen afstand mandlige. Dette er den stærkeste hund har en meget forsigtig og rolig natur. Hun er intelligent, selv om, og flegmatisk. St. Bernard blev helten i filmen "Beethoven", hvor karakteren af disse hunde mest tydeligt afsløret.

Guinness bog nævner endnu en rekordindehaver - Barbara Alexis Mørke Hans. Denne tæve Newfoundland - den stærkeste hund i verden i forhold til sin egen vægt. I 1979, den 44-kilogram Barbara trak lastbilen med en last af 2289 kg. Newfoundlændere (vi har også kaldes "dykkere") blev sat i samme provins i Canada som servicehunde. Eksternt de ligner St. Bernard - en massiv, behåret, savlende, med hængende ører. Men denne race er der en bred vifte af farver, men mest af alt - sort og chokolade.

Og den mest kraftfulde hund, hunde vinder kampen - Tosa eller japansk Mastiff. Det er også en hel del kan være forskellige mastiffer - napolitanske, Pyrenæerne (hyrde hund dødvande), tibetanske (som en løve på grund af "manke"), spansk. Navnet på racen Irsk Ulvehund taler for sig selv om voldsomheden i dens repræsentanter. Også formidable kaukasisk Shepherd Boerboels og tyrkisk Kangal.

Men den stærkeste hund - er ikke den farligste. Newfoundlændere, kan St. Bernards og Leonberger generelt ikke skade et menneske. Venlighed af dyr, selv om de er på størrelse med et skab, kender ingen grænser: selv katte har intet at frygte disse giganter. Og den største hund i verden - engelsk mastiff (rekord sat mandlige Zorbro - 156 kg vægt og højde på 96 cm på manken) - har også etableret sig som en blid og kærlig familie medlem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.