Nyheder og SamfundNatur

Death Valley i Kamchatka - et enestående landskab kompleks (foto)

Kamchatka på kortet over Rusland ligger i den nordøstlige del af landet. Fra øst det er omkranset af Stillehavet og Beringshavet i vest - Sea of Okhotsk. Karakteren af Kamchatka er forbløffende og smuk. Turister elsker at besøge disse steder.

Men på halvøen, der er en hel farlig territorium. Denne dal af døden, hvor fuglene dør, dyr og mennesker næsten på få minutter. Overleve i det overraskende kun mikroorganismer. Forskere har udforsket dette fænomen, men de forklaringer, han er ikke blevet fundet.

History of Death Valley

History of Death Valley begynder lang tid. Det blev skabt ikke af mennesket og naturen. Nogle kalder det Earth paradokser. Det ligger ved siden af Valley of gejsere - et yndet turistmål.

Eksistensen af Dødens Dal, ingen vidste i lang tid. Selvom en forskningsekspedition, styret til Uzon vulkan, som ligger på resten næsten 300 fødder væk. Men i Death Valley og ignoreret.

Placering Death Valley

Death Valley er beliggende i Kronotsky Nature Reserve, som har en aktiv vulkan Kikhpinych. Ifølge den vestlige skråning af floden Geyser. Death Valley er placeret på den anden side af vulkanen. Det optager et lille område - kun 500 m bred og 2 km lang.

Kamchatka Attraktioner

Kamchatka på kortet ligger på den nordøstlige del af Eurasien. Halvøen har sin egen unikke attraktioner. F.eks Dal gejsere. Karakteren af Kamchatka er slående i sin majestætiske skønhed.

En af dens unikke steder - Death Valley. Dette er et meget malerisk sted. På den vestlige skråning af vulkanen er der en række af naturlige terrasser. Over dem konstant damp stiger fra de varme kilder anbragte ved siden af hinanden.

Dalen er dødbringende for alt levende. Så snart solen begynder at varme, små dyr gå ned i dalen. Men det hurtigt gå til grunde. Bag dem kommer de store rovdyr, der spiser kroppe af små dyr. Men dø, selv bevæger sig væk i en afstand fra den sorte plet.

Death Valley i Kamchatka stædigt holder sin hemmelighed. Forskere til næsten 200 døde dyr og fugle er blevet fundet. Blandt dem - de bjørne, harer, los, krager, jærv, ørne og ræve. Dyr og fugle er meget mere følsomme end mennesker. Deres lugtesans er så veludviklet, at de unormale zoner de føler på forhånd og undgå dem.

Så opstår spørgsmålet: "Hvorfor gør dyr og fugle, på trods af faren, men kom ind i dalen og ikke lade det blive ved de første alarmerende signaler i kroppen" På trods af alle de rædsler, som bærer en dal, mange turister kommer for at se det.

Opdagelsen af Dødens Dal

Valley blev opdaget i Kamchatka død kun i 1930 Kalyaev (skovfoged) og Leonov (vulkanolog). Lokale senere at vide, at jagt, mistede flere hunde. De begyndte at kigge efter. Når fundet, at dyrene var allerede død. Døden indtraf på den antagelse jægere fra pludseligt respirationsstop. I nærheden er mange flere døde fugle og andre dyr.

Nogle af dem blev helt gnavede, og nogle havde allerede nedbrudt. Pludselig jægerne blev syge, og de var i panik forhastet at forlade dette sted. Ifølge deres historier, alle følte i munden, metallisk smag og tørhed. Spred gennem kroppen svaghed, begyndte jeg at føle sig svimmel, og der var en chill. Når jægerne forlod dalen, alt det ubehag gået igennem flere timer.

Unik og farlig Valley of Death (Kamtjatka, Rusland)

pludselig dør ikke kun dyr i Death Valley. Siden da, da det blev kendt om, det forsøgte at udforske de mange videnskabelige ekspeditioner. Men nogle forskere ikke længere vendte hjem. For 80 år, ifølge skøn af reserven, dræbte mere end 100 mennesker.

Selv store dyr dør i Death Valley, såsom bjørne, losser, osv ... Nogle af dem er simpelthen forgiftet kød af døde dyr, som forsøgte i dalen. Og de har allerede dræbt uden for den dødelige zone. Ved obduktion opdagede forskerne, at alle flere interne blødninger.

Hvad er hemmeligheden Death Valley?

Death Valley i Kamchatka har tiltrukket mange forskere. Ved sin første undersøgelse de mente, at død af dyr og mennesker opstår på grund af høj koncentration af gasser, som fylder dette sted. De omfatter livstruende forbindelser, som kan forårsage forgiftning. Og symptomerne virkelig svarede til dem observeret i dyr dissektion.

Kun sådanne skadelige forbindelser virker langsomt. dyrene har derfor forladt dalen, ville have overlevet. Ydermere kan disse vulkanske materialer ikke være så giftigt at forgifte så meget, at efter spise bears døde inden for få timer kød.

Hvad hemmelige butik bjerge af Kamchatka?

Halvøen er ikke kun tiltrækker skønheden i deres pladser, men får ikke træt at overraske forskere. På East Ridge Kamchatka bjerge beliggende vulkan Kikhpinych. På en af sine sider og dalen, hvor døden for alle de dyr og fugle blev fundet. Hun også dødelig for mennesker.

luft kemiske analyser blev udført i Death Valley. Det opdaget dødbringende cyanid. Det er den mest toksiske og højhastigheds-gas. Når det indtages, kan det blokerer vinden, og en person eller et dyr dør i løbet af få sekunder.

Således cyanid kan ophobes i kroppen. Og så forgifte kødet, dyret, forsøger ham døende meget hurtigt. men der er et par kun. Koncentrationen af cyanid i kødet skal være i dette tilfælde meget høj. Men det ville kræve et beløb på sin i luften, at alle dem, der kun kom ind i dalen, ville være døde på stedet, uden at skulle give videre.

Der er en anden, men det tyder på, at cyanid ikke kan være årsagen til en så høj dødelighed. Selv små mængder af denne gas forårsager alvorlige tåreflåd. Men mange rejsende og forskere, der besøgte dalen og returnerede tilbage, var i det uden masker. Og ingen tåre ikke lide.

Men den tredje - Cyanide dræber alle levende ting, ned til mikroorganismerne. Og der gnavede ligene i dalen. Og mange henfaldet. Og denne aktivitet af bakterier, der har brug for ilt. Ellers ville de organer, bare tørre op. Så Death Valley i Kamchatka stadig dødbringende er ikke for alle. Også det viser sig, at koncentrationen af den giftige gas er ikke så høj, at forårsage død, hvis ikke dræbt mikroorganismer.

Redning af dyr i Death Valley

Death Valley - dette er stadig en uforklarlig fænomen. Forskere efter de første undersøgelser begyndte at behandle det meget mere alvorligt. De arbejder på sit område kun i masker. De bor i nærheden, men i sikker afstand.

Konstant kommer frivillige, der rense det fra ligene af små dyr til store rovdyr ikke gå på en dødelig territorium. Som et resultat, kunne folk redde livet for mange dyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.