Hjem og familieTilbehør

Navngiv hatte: Det er vigtigt at vide, enhver fashionista

Kender du navnet på de hatte? En eller anden måde, i Rusland dem alle hedder hætter. Og ved den måde, er der flere hundrede sorter af hatte i verden. For eksempel bergmyuttse - cap militære østrigske og tyske hære. Men i denne artikel vil vi tale om de mest berømte hatte i vor tid.

Så det første navn på hatte, velegnet til både mænd og kvinder: de kan bæres både sommer og vinter, og de er kombineret med en sports jakke, og med en stærk pels ... Selvfølgelig tager det. I mange årtier, han går af mode og syet fra en række forskellige materialer: fløjl, pels, bomuld, jersey, uld og endda læder. Origin baskerhue - Celtic. En lignende hovedbeklædning slidt baggy middelalderlig kender, dekorere det med fjer og juveler.

Efternavn hatte, for universel stil og anvendelse, denne cap. Dette er et stort ord indeholder mange slags hatte, men stadig sin hovedvisningen - strikket. Det betyder ikke mister sin form, er det let at opbevare, fjerne og sætte ind i lokalet og lade det. Desuden fremstillet af uld, er det helt varm selv i ekstrem kulde. Og fordi denne alsidige hovedbeklædning båret af både børn og voksne.

Caps, hatte og huer nu blevet en del af den daglige billede af mænd og kvinder, ophørte med at være en egenskab af atleterne og de mennesker en vis profession. I dag, de er lavet af ruskind, læder, nylon og jersey - universal hovedbeklædning til mænd og kvinder.

Hue med øreklapper - pålidelig beskyttelse mod de alvorlige frost og vind. Den varmeste af dem i dag - med en smuk pels på hætten og "ører". Mere egnet til sport eller stil med "casual".

I dag hovedklæde - det er ikke bare fra den kolde og vind, men også smykker, og ofte indikatoren status. Kan vi forestille dronning af England uden sin hat?

Af den måde, lad os tale om navnet på kvinders hatte.

Først - dette er naturligvis, en hat. I dag er de også lavet af en række forskellige materialer - fra traditionel halm, lærred og følte at læder og pels. I de senere år har mænds hatte blive elsket af fashionistas og blive en del af den kvindelige image. Panama, sombrero, bowler, cowboy skjorte, slauch tablet - dette er kun en lille del af navnene på hatte.

Rusland - et multietnisk land, og så lad os tage et kig på dette emne som østlige hovedbeklædning. Navnet og oprindelsen af deres meget fleksible.

Kalot - en jødisk hue grænseløst ofte knyttet stifter, sidder godt fast på hovedet.

Niqab - det muslimske hovedtørklæde for at dække over ansigt, hals og hoved. Den har en smal slids for øjnene.

Tyubeteyka - Eastern small cap kan formen være cirkulær eller kvadratisk.

Turban - let stof, viklet rundt om hovedet.

Hijab - i de vestlige lande, så opfordrede til hovedet tørklæde båret af muslimske kvinder. I islam er det - lukningen krop kvindelige påklædning.

Turban - navnet på de hatte til kvinder og mænd, er en lang klæde viklet rundt et andet gear, såsom fez eller kalot.

Fez - cap i form af en keglestub af rød filt. Mænds fez har en børste blå eller sort. Kvinder - broderet med guld eller perler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.