Hjem og familieTilbehør

Hvordan at reparere en ventil til luftmadras?

Oppustelig madras "Intex" nydt ekstraordinær efterspørgsel på grund af mangfoldigheden af former, størrelser og overkommelig pris. Men sådanne produkter ret hurtigt blæst væk, fordi ventilerne monteret på dem ikke kan kaldes en model af pålidelighed. Hvad skal man gøre, hvis ventilen ikke holder en oppustelig madras?

Kontraventil tæthed

Hvordan at afgøre, hvor stramme ventilen for luftmadras? Til dette er det nødvendigt at udarbejde en sæbeopløsning. Derudover vil du nødt til at tjekke med en blød børste eller normal længde af stoffet.

Indledningsvis anbefales ventilen på luftmadras til at rense støv, snavs, og skyl under vandtryk. I nogle tilfælde kan selv disse handlinger forbedre forsegling enheder. Efter ventilen af madrassen, på en måde, det fungerer som en støvsuger, sugende uden tilstopning. Således, mellem dens membraner kan være støvaflejring, hår, tråd og så videre. At snavs ofte gør ventilen af den oppustelige madras utæt.

Efter oprensning produktet dyppes, tidligere fyldt med luft i en sæbeopløsning. Hvis boblende væske i ventilorganet, tilstopning er ikke årsagen til lav tæthed. I dette tilfælde vil det have at fastsætte eller ændre.

ventil reparation oppustelige madras

Hvis der registreres luft lækage, er det nødvendigt at bestemme, hvilken del af systemet er det årsagen til fejlen. Fjern ventilen kan, skubber sine sidefaner. Gummipakningen trækkes ud på grund af spændingen i halen.

Afmontering af armaturet af den oppustelige madras, kan du fortsætte til definitionen af det største problem. Ofte skylden manglende tæthed af produktet bliver tilstedeværelsen af revner i det sted, hvor pumpen er tilsluttet adapter. Læsioner forekommer på overfladen af plastelementerne som følge af for stort tryk på den indkommende hul under fyldning af madrassen luft. Hvis der har revner, vil ventilen nødt til at ændre fuldstændigt.

Hvad andet kan være problemet? Madras "Intex" ofte udstyret med ventiler på overfladen af, der indeholder fabrikken uregelmæssigheder. Især kan der være en lille ruhed på gummipuder, som er ansvarlige for at opretholde tætheden. For at afhjælpe manglen, er det nødvendigt at adskille ventilen. Derefter tørre overfladen af pakningen bør være, første grove, derefter fint sandpapir. Før du sætter alt på plads, bør tyggegummi håndtag med silikonefedt, hvilket vil forbedre tætheden. Hvis ventilen afholdt tidligere i madrassen luft i 8-10 timer, derefter formaling gummipakninger vil øge dette tal til 24 timer eller mere.

Foruden gummipakningen, til fastgørelse af luft, som passerer gennem ventilen udad opfylder den ydre plastkappe. Alt for stram eller lukke sin slagkraft på overfladen kan forårsage revner. Derfor, ved at identificere grundene til, at ventilen ikke holder luft, bør også kontrollere tætheden af dækslet. Måske skal udskiftes.

Sådan beskytter ventilen mod skader?

For at undgå problemer under betjening af produktet, anbefales det at være opmærksom på følgende punkter:

  1. Pump ikke madrassen. Nok til at fylde det til 80-85%. Ellers stort tryk er tilvejebragt på ventilen. Over tid kan dette føre til brud på sømmene i stedet for dens forbindelse til gummi del af produktet.
  2. Under ingen omstændigheder bør ikke hoppe på en oppustelig madras. Dette kan ikke blot føre divergerende sømme men også uden for ventilen afsporing elementer.
  3. Oppumpning madras kun behøver at bruge anlægget beregnet til dette formål, en pumpe.
  4. For at undgå skader på ventilen, anbefales det ikke at sove på en madras designet til svømning.

Som konklusion

Som det kan ses, at reparere ventilen af den oppustelige madras med sine egne hænder er ikke så svært. De vigtigste ting - at fastslå den nøjagtige årsag til svigt og gennemføre aktioner med henblik på afskaffelse af defekter. I sidste ende, der aldrig vil have et problem med en mangel på integritet af ventilen af den oppustelige madras, du bør ikke glemme reglerne for driften af sådanne produkter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.