BilerBiler

Valg af bilen: hvad er det til?

Virksomheden "AvtoKriminalist" i årevis har specialiseret sig i den enkelte udvælgelse, diagnose og undersøgelse af nye og brugte køretøjer. Hvis du har været drømmer om en ægte og pålidelig ven af jern, vil vi hjælpe med at vælge det mest gavnlige for din tegnebog. Tjeneste fra "AvtoKriminalist" ikke kun sparer penge for kunden, men også hans værdifulde tid, nerver og energi. Hvis du laver valget af køretøjet, vil du automatisk få en omfattende diagnose af hele bilen. Denne sti - det mest forsvarligt at dem, der ikke er vant til at tro på ordet, men ønsker at sikre så sikker. Har du lyst til at have tillid til det produkt, køber? Så kontakt os!

Alle veje fører til bilisterne os!

  Perfekt resultat ved test vi opnå gennem en vellykket kombination af personale ekspertise og moderne udstyr. Nye teknologier, der synes næsten dagligt, straks finde deres plads i vores værksteder. Konstant fremgang, udvikling og forbedring - det er det, der gør os forskellige fra lignende virksomheder.

Vores hjælp er virkelig uundværlig for vores kunder. Her er grunden:

- den eneste måde en almindelig køber kan ignorere de mange svindel og skruppelløse sælgere;

- er en reel mulighed for at beskytte sig mod en bred vifte af juridiske problemer;

- halvdelen af de biler, der tilbyder til salg, har et teknisk problem;

- 70% af de biler, der sælges har skjulte mangler i kroppen. Nogle af dem er blevet opnået som følge af alvorlige ulykker.

Diagnose af vores medarbejdere omfatter en grundig kontrol af kroppens geometri, motor, transmission, chassis, elektronik og så videre. D. Mens dette er ikke kun moderne udstyr, men også en særlig software, der kan "se" meget mere end det menneskelige øje. Mange virksomheder tilbyder en såkaldt on-line udvalg af bilen.

Denne fremgangsmåde er naturligvis, er næsten umuligt ingen erstatning for individuelle valg, fordi at bestemme valget af kun nogle få kriterier. At købe en bil - ganske alvorligt skridt, og gøre det, du kan helt sikkert og trygt i samarbejde med vores eksperter. For at gøre dette, er du nødt til at kontakte os på telefon angivet på hjemmesiden. Vi er klar til at lytte til dig og rådgive den mest kompetente tilgang til at købe en bil hver dag fra 10:00 til 22:00.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.